Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης παραδίδει την Εκπαίδευση στον Μπιλ Γκέιτς και στη Google (Eric Schmidt)

Τασιόπουλος Γεώργιος


Η επιμονή της κ. Κεραμέως, της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, για e-εκπαίδευση χωρίς να προηγηθεί διαβούλευση δεν είναι προσωρινό μέτρο. Η πανδημία είναι η ευκαιρία για τους αρχιερείς της νέας εποχής να παραδώσουν την εκπαίδευση στους e-ευαγγελιστές του δυστοπικού μέλλοντος.
Η Πολιτεία της Ν Υόρκης και ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, παραδίδει την Εκπαίδευση στον Μπιλ Γκέιτς και στη Google (Eric Schmid).
Οι δισεκατομμυριούχοι σκλαβώνουν την παιδεία σήμερα στην Αμερική αύριο σε όλον τον κόσμο που είναι υπόδουλος στα αμερικάνικα ιδιωτικά κεφάλαια, συμφέροντα, σκοπιμότητες….

Το τέλος της κλασικής παιδείας είναι ορατό …..το σχολείο γίνεται μια φορητή ”Σκηνή του Μαρτυρίου” στην έρημο του πραγματικού μέσω της ψηφιοποίησης όπου οι πλάκες της γνώσης παραδίδονται από τον
ψευδοΜωυσή της τεχνολογίας στους μαθητές και οι εντολές αποδεδειγμένα δεν είναι και τόσο θείες αυτού του σχολείου τσέπης……Βέβαια το συμβατό σχολείο έχει απολέσει από καιρό την αθωότητά του κι αυτό διευκολύνει τη μετάβαση…

Η Ένωση Ενωμένων Εκπαιδευτικών της Νέας Υόρκης – η οποία εκπροσωπεί περισσότερους από 600.000 επαγγελματίες καταγγέλλουν:

«Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σε οποιαδήποτε μορφή, δεν θα αντικαταστήσει ποτέ τη σημαντική προσωπική επαφή μεταξύ εκπαιδευτικών και των μαθητών τους», ανέφερε σε δήλωση που ελήφθη από το New York Post.foxnews 7/5/20
Σε προηγούμενη ανάρτηση μου είχα υπενθυμίσει μια παλιά μου δημοσίευση του 2006 για όσα σήμερα βιώνουμε. Η έκθεση του ΟΟΣΑ (Διαμαντοπούλου) το 2011 και οι πολιτικές όλων των υπουργών που ακολούθησαν επιβεβαίωσαν τους σχεδιασμούς αποδόμησης της δημόσιας εκπαίδευσης όπως την γνωρίζαμε. 

Το σχέδιο από τότε ήταν εμφανές.
"...Το παγκόσμιο σύστημα απαλλοτριώνει την ελευθερία του προσώπου, παρέχοντας ως αντιστάθμισμα γεμάτο στομάχι και σεξ. Ο Άλντους Χάξλεϋ, προφητικός: Ο Θαυμαστός Καινούργιος Κόσμος είναι προ των πυλών:
«Την παλιά κακή εποχή οι γέροι συνήθιζαν να αποσύρονται, να παραιτούνται απ’ τη ζωή. Το ’ρίχναν στη θρησκεία, διάβαζαν και σκεφτόντουσαν – σκεφτόντουσαν.
Σήμερα –τι πρόοδος- οι γέροι δουλεύουν, ζευγαρώνουν, δεν προφταίνουν απ’ την πολλή ηδονή, δεν έχουν καιρό ούτε ένα λεπτό να κάτσουν και να σκεφτούν… Από σεξοθέαμα σε σεξοθέαμα και από κορίτσι σε πιο έξυπνο κορίτσι κι από Ηλεκτρομαγνητικό Γκολφ σε…».
Η προφητεία του για την κατασκευή τριών κατηγοριών ανθρώπων επαληθεύεται.
»Τα σχολεία μας ετοιμάζουν τις Διευθύνουσες Ευφυΐες, που θα είναι ικανοί να σκέφτονται. Τους Πιστούς, όργανα των πρώτων, οι οποίοι θα κινούν και θα κατευθύνουν το πλήθος, κομμάτι τους και οι εκπαιδευτικοί που θα διαμορφώνουν την τρίτη κατηγορία ανθρώπων, την Αγέλη, τα αμέτρητα εκατομμύρια όσων στερούνται ευφυΐας και έχουν πεισθεί πως δεν υπάρχει ευτυχία παρά μόνο στη δουλειά και την υπακοή»1.
Για τους μη εντάξιμους στις παραπάνω κατηγορίες θα έλεγε ο Χάξλεϋ: «Όχι, δεν βλέπω άλλο χώρο για σένα από την κάμαρα του θανάτου»..."


Η ΕΊΔΗΣΗ: 


Ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης παραδίδει την Εκπαίδευση στον Μπιλ Γκέιτς και στη Google (Eric Schmidt)


Η Πολιτεία της Ν Υόρκης επιφορτίζει τους δισεκατομμυριούχους με την μετα-πανδημία μεταρρύθμιση. Ο Κυβερνήτης της προσκάλεσε τον τ.διευθύνοντα σύμβουλο της Google, τον τ.διευθύνοντα σύμβουλο της Microsoft, Bill Gates και τον τ. δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg να συμμετάσχουν στην ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη μετά την πανδημία «μεταρρύθμιση» των συστημάτων υγείας και εκπαίδευσης της πόλης. Από τους δισεκατομμυριούχους, ο Schmidt θα ηγηθεί του πάνελ που θα δώσει προτεραιότητα στην «τηλε-υγεία, την εξ αποστάσεως μάθηση και την ευρυζωνική σύνδεση», παρόλο που εξακολουθεί να βρίσκεται στη μισθοδοσία της Google. Αξιοθαύμαστο ποιος θα πάρει αυτά τα συμβόλαια. Ο Bloomberg θα δημιουργήσει ένα ανθρώπινο δίκτυο ανίχνευσης επαφών και ο Gates θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη ενός «πλάνου για επανασχεδιασμό στην εκπαίδευση στη νέα κανονικότητα».RT
Οι δισεκατομμυριούχοι σκλαβώνουν την παιδεία σήμερα στην Αμερική αύριο σε όλον τον κόσμο που είναι υπόδουλος στα αμερικάνικα ιδιωτικά κεφάλαια, συμφέροντα, σκοπιμότητες….
Το τέλος της κλασικής παιδείας είναι ορατό …..το σχολείο γίνεται μια φορητή ”Σκηνή του Μαρτυρίου” στην έρημο του πραγματικού μέσω της ψηφιοποίησης όπου οι πλάκες της γνώσης παραδίδονται από τον ψευδοΜωυσή της τεχνολογίας στους μαθητές και οι εντολές αποδεδειγμένα δεν είναι και τόσο θείες αυτού του σχολείου τσέπης……Βέβαια το συμβατό σχολείο έχει απολέσει από καιρό την αθωότητά του κι αυτό διευκολύνει τη μετάβαση…
Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι αναθέτει στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Google τον Eric Schmidt να βοηθήσει να επανα-επινοηθεί το μέλλον της τεχνολογίας στην Πολιτεία του καθώς καταπολεμά την έξαρση του κορονοϊού.
Η κίνηση είναι μέρος της ώθησης του Cuomo να επανεξετάσει και να βελτιώσει τομείς της Νέας Υόρκης – όπως τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης και μεταφοράς – καθώς το κράτος βγαίνει από την πανδημία. Επέρχεται μετά από ανακοινώσεις συνεργασιών με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates για την εκπαίδευση και τον Michael Bloomberg (τον πρώην δήμαρχο της Ν Υόρκης) σχετικά με την ανάπτυξη test και ανίχνευσης κορονoϊών.
«Σε μεγαλύτερη κλίμακα, πώς πραγματικά χρησιμοποιούμε τη νέα τεχνολογία στην αυριανή οικονομία; Και αυτό είναι το μάθημα που όλοι μαθαίνουμε – εργασία από το σπίτι, τηλεϊατρική, τηλε-εκπαίδευση – είναι όλα σχετικά με την τεχνολογία », δήλωσε ο Cuomo την Τετάρτη. “Πιθανώς το καλύτερο μυαλό σε αυτήν τη χώρα – αν όχι στον κόσμο – να το κάνει αυτό, πιστεύω ότι είναι ένας πραγματικός οραματιστής ειδικά στον τομέα της τεχνολογίας και αυτός είναι ο Eric Schmidt.”..


We must find new, innovative solutions that help the people most in need.@EricSchmidt will serve as chair of a blue-ribbon commission that will reimagine how our state can Build Back Better.





Ο κυβερνήτης ανακοίνωσε συνεργασία με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates την Τρίτη για να διερευνήσει «έξυπνες, καινοτόμες εναλλακτικές λύσεις εκπαίδευσης», διότι το «παλιό μοντέλο του εκπαιδευτικού μας συστήματος όπου όλοι κάθονται σε μια τάξη δεν πρόκειται να λειτουργήσει στη νέα κανονικότητα». (σσ. Έτσι ο Κυβερνήτης της Ν Υόρκης παραδίδει την Εκπαίδευση στον Μπιλ Γκέιτς τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Microsoft.)
Η Ένωση Ενωμένων Εκπαιδευτικών της Νέας Υόρκης – η οποία εκπροσωπεί περισσότερους από 600.000 επαγγελματίες – εξέτασε αυτήν την ανακοίνωση, παρόλο που τα σχολεία είναι κλειστά στην πολιτεία της Νέας Υόρκης για το υπόλοιπο του ακαδημαϊκού έτους.
«Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σε οποιαδήποτε μορφή, δεν θα αντικαταστήσει ποτέ τη σημαντική προσωπική επαφή μεταξύ εκπαιδευτικών και των μαθητών τους», ανέφερε σε δήλωση που ελήφθη από το New York Post.foxnews 7/5/20
Το ποιοί κάνουν σπέκουλα από την υπερ-δραματοποίηση της πανδημίας είναι πασιφανές …και βέβαια όλα με το αζημίωτο στην διαδρομή του αμερικάνικου μεταξιού.
Το άρθρο αναρτήθηκε στο dimpenews.com

ΠΗΓΗ: https://ardin-rixi.gr/archives/203759https://difernews.gr/vomva-o-kyvernitis-tis-neas-yorkis-paradidei-tin-ekpaidefsi-ston-mpil-gkeits-kai-sti-google-eric-schmidt/?fbclid=IwAR3D4FLQP2m5dAHrAdeohCQuuboZHsu65uVQXSvS22ZCSCXI2qAo1cbUh2k
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »