Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

COVID-19: επιδημία διαφθοράς και συγκάλυψης (συλλογή βίντεο)

Αξίζει να το δείτε


Γερμανός Καθηγητής Κατεδαφίζει το Lockdown: Τα Μέτρα είναι Επικίνδυνα, όχι ο Κορωνοϊός

Συνέντευξη του Γερμανού καθηγητή μικροβιολογίας και επιδημιολογίας Sucharit Bhakdi στον Αυστριακό δημοσιογράφο Ferdinand Wegscheider για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού COVID-19. Η συνέντευξη προβλήθηκε στο αυστριακό ιδιωτικό κανάλι Servus TV στις 29 Απριλίου.Η μετάφραση και ο υποτιτλισμός έγινε από την ομάδα "πολιτικός διάλογος".



(σχόλιο: αξίζει στο σύνολό του αλλά προσέξτε ιδιαιτέρως από το 47:20 )



Το φόβητρο της Ιταλίας καταρρίπτεται: το 96,3 των θυμάτων του COVID-19 ήταν θάνατοι από άλλα αίτια!
O Vittorio Sgarbi, ιστορικός και κριτικός τέχνης και μέλος της ιταλικής Βουλής των Αντιπροσώπων, αποκαλύπτει σε ομιλία του στην Ιταλική Βουλή, επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας, σύμφωνα με
τα οποία το 96,3 των θανάτων που καταγράφηκαν ως "θύματα του COVID-19" στην Ιταλία, οφείλονταν σε άλλα αίτια.






Δρ. Ιωαννίδης: Τα ερευνητικά δεδομένα δεν δικαιολογούν το lockdown για την αντιμετώπιση του COVID-19

Μια πολύ σημαντική συνέντευξη του δρ. Ιωαννίδη, στις 17 Απριλίου, στην οποία παρουσιάζει τα αποτελέσματα ερευνών που έχει πραγματοποιήσει, σχετικά με την εξέλιξη και την επικινδυνότητα της επιδημίας του COVID-19.

Από τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε στην κομητεία Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, προέκυψε ότι η διάδοση του ιού στον πληθυσμό είναι 50 με 85 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό θνητότητας λόγω του κορωνοϊού είναι 50 με 85 φορές μικρότερο από αυτό που πιστεύαμε και είναι ανάλογο με το ποσοστό θνητότητας της κοινής, εποχικής γρίπης.

Ο δρ. Ιωαννίδης συζητά επίσης για τη μέθοδο του lockdown και τα διάφορα μέτρα που πάρθηκαν για την αντιμετώπιση της επιδημίας του COVID-19 στις ΗΠΑ, αλλά και στις χώρες της Ευρώπης, όπως και για την προοπτική ανάπτυξης εμβολίου, τις δυνατότητες και τους πιθανούς κινδύνους του εμβολιασμού.



Η συνέντευξη - βόμβα για τον COVID-19, που απαγορεύτηκε στο YouTube!

Στις 22 Απριλίου, δύο γιατροί και κλινικάρχες, στην κομητεία Κερν της Καλιφόρνια, έδωσαν συνέντευξη τύπου, όπου παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τα δεδομένα τους από τα τεστ κορωνοϊού που είχαν πραγματοποιήσει το διάστημα της πανδημίας.

Οι δύο γιατροί, αναλύοντας τόσο τα δικά τους στατιστικά, όσο και τα επίσημα δημοσιευμένα στοιχεία από άλλες περιοχές των ΗΠΑ, αλλά και από άλλες χώρες, καταρρίπτουν την επίσημη εκδοχή σε σχέση με την επικινδυνότητα της επιδημίας COVID-19, καθώς φαίνεται ότι η πορεία εξάπλωσης της νόσου και η πιθανότητα θανάτου παρομοιάζει με αυτές της κοινής, εποχικής γρίπης.

Επίσης, οι δύο γιατροί, με πολύχρονες σπουδές στη Μικροβιολογία και την Ανοσολογία, επιχειρηματολογούν για τις αρνητικές συνέπειες της καραντίνας υγιών ανθρώπων, καθώς και για τις συνθήκες αποστείρωσης τις οποίες μας συμβουλεύουν όλο αυτό το διάστημα οι ειδικοί. Όπως αναλύουν στη συνέντευξή τους, η καραντίνα υγιών ανθρώπων αδυνατίζει το ανοσοποιητικό τους σύστημα, κάνοντάς τους ευάλωτους σε πολύ περισσότερες ασθένειες. Εκτός αυτού, η σκληρή καραντίνα (lockdown) που εφαρμόστηκε στις ΗΠΑ, αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος των κρατών της Δύσης, έχει τραγικές συνέπειες στην πραγματική οικονομία και στις κοινωνικές συνθήκες διαβίωσης των απλών ανθρώπων.


Γιατροί και Επιστήμονες απαιτούν να συλληφθεί ο Δρ. Φάουτσι για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από συνεντεύξεις γιατρών και επιστημόνων, στο ειδησεογραφικό κανάλι Next News Network. Οι ειδικοί αποκαλύπτουν τις βρώμικες διασυνδέσεις του Δρ. Φάουτσι, υπέυθυνου του lockdown στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ζητούν να συλληφθεί για εγκληματικές πρακτικές που οδηγούν στον θάνατο εκατομμύρια Αμερικανούς.




Συνέντευξη-χείμαρρος καταρρίπτει όλα τα ψέματα του COVID-19

Ο γιατρός Ρασίντ Μπουτάρ, σε μια συνέντευξη που λογοκρίνεται από το facebook και το YouTube, μιλά για τα ψέματα της προπαγάνδας του κορωνοϊού, για τον ύποπτο ρόλο του δρ. Φάουτσι και του Μπιλ Γκέιτς, για την τεχνολογία 5G και τα εμβόλια...



Δρ Μάικοβιτς για τα ψεύδη της προπαγάνδας και τα εγκλήματα

Η μοριακή βιολόγος και ερευνήτρια ιατρικής Τζούντι Μάικοβιτς στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ Plandemic, μια ταινία που κυνηγήθηκε άγρια από την Google, το YouTube, το Facebook κλπ. Πριν λίγες μέρες, όποιος έμπαινε στο σάιτ της ταινίας: https://www.watchplandemic.com/, έβλεπε πληροφορίες για το πρότζεκτ, καθώς και μια έκκληση να αποθηκεύσει ο κόσμος την ταινία και να τη διαδώσει ελεύθερα με όποιον τρόπο και σε όποιο μέσο μπορεί, ακριβώς επειδή λογοκρινόταν συστηματικά από τις εν λόγω πλατφόρμες. Τώρα, όποιος μπαίνει στο σάιτ της ταινίας, βλέπει την παρακάτω εικόνα:



Τα μηνύματα λένε τα εξής (πολύ τεκμηριωμένα και... επιστημονικά):
1. Η Τζούντι Μάικοβιτς είναι μια τρελή κουτσουλιά νυχτερίδας (εσκεμμένο λογοπαίγνιο COVID)
2. Ο Μπιλ Γκέιτς δεν έχει πατεντάρει κανένα από αυτά τα φάρμακα... και τι στο διάλο νομίζετε ότι θα τα κάνει $100 εκατομμύρια παραπάνω;
3. Η μάσκα δεν πρόκειται να σας σκοτώσει.
4. Ο κόσμος τώρα είναι τρομαγμένος. Το να πιστέψει ότι όλα αυτά είναι μέρος μιας παγκόσμιας συνωμοσίας είναι πιο καθησυχαστικό απ' ό,τι η αλήθεια. Αν ενδώσουμε στον φόβο και αγνοήσουμε την πραγματική επιστήμη, η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη.

Εδώ, μπορείτε να δείτε την "επικηρυγμένη" ταινία Plandemic και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:




Μάστιγα διαφθοράς η μεγάλη συγκάλυψη

Ακόμα μία αποκαλυπτική συνέντευξη της δρ. Τζούντι Μάικοβιτς, όπου εξηγεί πώς η επιδημία COVID-19 χρησιμοποιείται για τη συγκάλυψη της μεγάλης απάτης των εμβολίων που πραγματοποιείται εδώ και 36 χρόνια.




Για την δρ. Τζούντι Μάικοβιτς και την απίστευτη επίθεση λάσπης που δέχεται επειδή τόλμησε να προβεί σε αυτές τις αποκαλύψεις, δείτε το σχετικό άρθρο του γιατρού Κλεάνθη Γρίβα: Αλήθειες και ψέματα.

Μόνο η εξουσία είναι ικανή να οργανώνει πραγματικές συνωμοσίες και να παράγει συνωμοσιολογία προς ίδιον όφελος. Οι άλλοι, που δεν είναι ικανοί για την οργάνωση πραγματικών συνωμοσιών, ταξινομούνται σε δύο κατηγορίες:
Στην πρώτη εντάσσονται όσοι κάνουν τεκμηριωμένη και, συνεπώς, επικίνδυνη κριτική στην εξουσία.
Στη δεύτερη, όσοι νομίζουν ότι εναντιώνονται στην εξουσία, απλώς αερολογώντας.
Αλλά και οι δύο «εξουδετερώνονται» με τον ίδιο χαρακτηρισμό: Συνωμοσιολόγοι...
Σαν να πρόκειται για την ίδια κατηγορία 

ανθρώπων.
(Κλ. Γρίβας)

Μαντάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ