Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Η συνέντευξη για τον COVID-19, που απαγορεύτηκε στο YouTube


Στις 22 Απριλίου, δύο γιατροί και κλινικάρχες,  στην κομητεία Κερν της Καλιφόρνια, οι δρ. Erickson και δρ. Massihi, έδωσαν συνέντευξη τύπου, όπου παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τα δεδομένα τους από τα τεστ κορωνοϊού που είχαν πραγματοποιήσει το διάστημα της πανδημίας. 

Εδώ, μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη των δύο γιατρών, με ελληνικούς υπότιτλους, η οποία απαγορεύτηκε στο YouTube και κατέβηκε αυτομάτως μόλις την αναρτήσαμε (το γιατί εξηγείται παρακάτω).



Οι δύο γιατροί, αναλύοντας τόσο τα δικά τους στατιστικά, όσο και τα επίσημα δημοσιευμένα στοιχεία από άλλες περιοχές των ΗΠΑ, αλλά και από άλλες χώρες, καταρρίπτουν την επίσημη εκδοχή σε σχέση με την επικινδυνότητα της επιδημίας COVID-19, καθώς φαίνεται ότι η πορεία εξάπλωσης της νόσου και η πιθανότητα θανάτου παρομοιάζει με αυτές της κοινής, εποχικής γρίπης.

Επίσης, οι δύο γιατροί, με πολύχρονες σπουδές στη Μικροβιολογία και την Ανοσολογία, επιχειρηματολογούν για τις αρνητικές συνέπειες της καραντίνας υγιών ανθρώπων, καθώς και για τις συνθήκες αποστείρωσης τις οποίες μας συμβουλεύουν όλο αυτό το διάστημα οι ειδικοί. Όπως αναλύουν στη συνέντευξή τους, η καραντίνα υγιών ανθρώπων αδυνατίζει το ανοσοποιητικό τους σύστημα, κάνοντάς τους ευάλωτους σε πολύ περισσότερες ασθένειες. Εκτός αυτού, η σκληρή καραντίνα (lockdown) που εφαρμόστηκε στις ΗΠΑ, αλλά και στα περισσότερα κράτη της Δύσης, έχει τραγικές συνέπειες στην πραγματική οικονομία και στις κοινωνικές συνθήκες διαβίωσης των απλών ανθρώπων.

Το βίντεο της συνέντευξης αυτής έκανε μεγάλη αίσθηση στο κοινό, αλλά και προκάλεσε πολύ έντονες αντιδράσεις από πλευράς του συστήματος. Το YouTube συστηματικά το διαγράφει από όσα κανάλια το αναρτούν, διότι, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της πλατφόρμας, "παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητας". 

"Απομακρύναμε γρήγορα το επισημασμένο περιεχόμενο που παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητας, όπως και περιεχόμενο που ρητά αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των συνιστώμενων οδηγιών της τοπικής υγειονομικής αρχής για τήρηση της κοινωνικής απόστασης, που μπορεί να επηρεάσει κάποιον κόσμο να ενεργήσει αντίθετα μ' αυτήν την οδηγία", δήλωσε ο εκπρόσωπος του YouTube.



Το βίντεο επίσης προκάλεσε τη μήνιν επιστημονικών συλλόγων, όπως του American College of Emergency Physicians και της American Academy of Emergency Medicine, που εξέδωσαν σκληρή καταδικαστική ανακοίνωση, αναφέροντας ότι οι ισχυρισμοί των δύο γιατρών δεν ήταν παρά «Απερίσκεπτοι και μη δοκιμασμένοι συλλογισμοί» που «δεν συνάδουν με την τρέχουσα επιστήμη και την επιδημιολογία σχετικά με το COVID-19».

Μετά, λοιπόν, από αυτές τις καταδικαστικές δηλώσεις, περιμένουμε από τους επιστημονικούς συλλόγους να εκδώσουν παρόμοια ανακοίνωση και για τον δρ. Άντονι Φάουτσι, του υπεύθυνου για την στρατηγική αντιμετώπισης της πανδημίας στις ΗΠΑ, ο οποίος σε ανασκόπηση των ερευνών που δημοσίευσε στο περιοδικό New England Journal of Medicine, έλεγε ότι τα ποσοστά θνησιμότητας του νέου κορωνοϊού είναι μικρότερα του 1% και ότι παρομοιάζει με την εποχική γρίπη.



Επίσης, άλλη μια καταδίκη χρειάζεται και ο δρ. Τσιόδρας, ο οποίος στην καθημερινή ενημέρωση του κοινού, στις 4 Μαΐου, θέλοντας να δείξει πόσο επιμελώς καταγράφουμε τα θύματα του COVID-19 στην Ελλάδα, ομολόγησε ότι επανειλημμένα καταγράφηκαν ως θύματα του ιού, άτομα που απλώς είχαν τον ιό, άσχετα αν πέθαναν από άλλα αίτια! Την ομολογία αυτή μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω βίντεο, στο 28:50.



Τα παραπάνω στοιχεία θα παρατεθούν στην ένσταση που θα υποβάλουμε στο YouTube για αναίρεση της απαγόρευσης της συνέντευξης των δύο γιατρών, καθώς, αν μη τι άλλο, επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που παρουσίασαν. Με πλήρη επίγνωση ότι η ένσταση θα γίνει "για την τιμή των όπλων", αφού, όπως φαίνεται από τη δήλωση του υπεύθυνου του YouTube, η λογοκρισία που επιβάλλουν πλέον δεν χρειάζεται ούτε καν το πρόσχημα της "καταπολέμησης των ψευδών ειδήσεων", αλλά διώκεται όποια άποψη αμφισβητεί την πολιτική του lockdown.

Ο "θαυμαστός, καινούργιος κόσμος" του κορωνοϊού μόλις ξεκίνησε και μας επιφυλάσσει συναρπαστικές εξελίξεις και έντονες συγκινήσεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »