Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ο δοτός κομματικός θίασος


Μητσοτάκης Οι Έλληνες είναι λίγοι γερασμένοι και πρέπει να φέρουμε τους αλλοδαπούς να γίνουμε πολλοί.



Ο κομματικός θίασος της Ελλάδας και όχι μόνο, εκτελεί ρόλους που θέλουν να πείσουν για την δήθεν ιδεολογική τους αντιπαλότητα και διαφοροποίηση. Για όσους δεν είναι εθελότυφλοι, είναι φανερό ότι έχουν κοινό εργοδότη, διότι οι πράξεις όλων έχουν ένα συνεργατικό και συμπληρωματικό αποτέλεσμα που οδηγεί σε συγκεκριμένη πορεία. Διαφωνούν στις λεπτομέρειες και στην προσποιητή ρητορική, ενώ υπηρετούν κοινούς σκοπούς σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα, ακόμα και στα λιγότερο κρίσιμα.

Μήπως τα εθνικιστικά κόμματα διαφέρουν; Αυτό πάντως που επιλέγουν να κάνουν είναι με την στάση τους και το ποιόν τους να δίνουν ως δώρο στους υποστηρικτές του εποικισμού της χώρας την δυνατότητα να μπορούν να στιγματίζουν επιτυχώς την διαφωνία στον εποικισμό της χώρας, ως εκδήλωση ρατσισμού, φασισμού κλπ και στην συνέχεια να τα χρησιμοποιούν ως πρόσχημα και ως δικαιολογία για να διαμορφώνουν φιλοεποικιστικό κλίμα και φιλοεποικιστική νομοθεσία και πολιτική.  Και αυτό το δώρο δίνεται σε όλον τον μηχανισμό των υποστηρικτών του εποικισμού, είτε αυτοί είναι κόμματα και πολιτικοί, είτε παρακρατικές ομάδες και ΜΚΟ, είτε ΜΜΕ. Και αυτό γίνεται εδώ και δεκαετίες. Ο ίδιος κανόνας ισχύει σε πολλές άλλες χώρες.

Ας πάρουμε σαν παράδειγμα το απόλυτο σκάνδαλο, το επαίσχυντο (επαίσχυντο για όσους δεν το γνωρίζουν ή δεν το καταλαβαίνουν και για όσους το αποσιωπούν και το ανέχονται) καθεστώς της άσκησης του χρηματικού εκδοτικού δικαιώματος από τις τράπεζες και όχι από το κράτος. Αυτό είναι ο μόνιμος τροφοδότης των χρεών και το μόνιμο υπόβαθρο όλων των οικονομικών κρίσεων. Αναρωτηθείτε πόσα κόμματα διεθνώς το καταγγέλουν. Πρακτικώς κανένα και αυτό είναι μία διαχρονική κατάσταση που από μόνη της είναι πολύ εύγλωττη.

Μόνο καταλαβαίνοντας τι πραγματικά συμβαίνει έχουμε ελπίδα. Αλλιώς θα οδηγούμαστε, ως πολιτισμός και ως χώρα προς τον θάνατό μας, εξ ίσου και τον βιολογικό μας θάνατο (και όχι από κορωνοϊό). Και το χειρότερο απ' όλα, ακόμα και τότε θα καθορίζει την σκέψη μας η προπαγάνδα, κρατώντας μας σε ένα μόνιμο διανοητικό lockdown.

Πηγή βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »