Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

COVID-19, διεφθαρμένη επιστήμη

Στις 18 Οκτωβρίου του 2019 τώρα, το κέντρο για την ασφάλεια υγείας του JHU οργάνωσε ένα παιχνίδι προσομοίωσης διαρκείας 3,5 ωρών με το όνομα «Event 201» – το οποίο συνδιοργανώθηκε από το ίδρυμα Gates, από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, καθώς επίσης από μεγάλους φαρμακευτικούς και ενημερωτικούς ομίλους των Η.Π.Α. Το θέμα του, το σημείο εκκίνησης της προσομοίωσης, ήταν ένας καινούργιος ιός SARS, παρόμοιος με τον Κορώνα, ο οποίος εξαπλώθηκε από τα χοιροτροφεία της Βραζιλίας στις μεγάλες νοτιοαμερικανικές πόλεις, έφτασε μέσω των ταξιδιωτών με αεροπλάνα στις Η.Π.Α., από αυτές στην Κίνα και στη συνέχεια σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τα κρούσματα και οι νεκροί διπλασιάζονταν στην αρχή κάθε εβδομάδα, ενώ οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες του γίνονταν όλο και σοβαρότερες. Στο τέλος του σεναρίου η πανδημία οδήγησε μετά από 18 μήνες σε 65 εκατομμύρια νεκρούς – ενώ είτε θα έπρεπε να ανακαλυφθεί κάποιο φάρμακο, είτε το 80% έως 90% του πληθυσμού θα ήταν εκτεθειμένο στο φονικό ιό. Όπως αναφέραμε, το παιχνίδι προσομοίωσης της πανδημίας έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2019 – ενώ δύο μήνες αργότερα η επιδημία COVID ξέσπασε στην κινεζική πόλη των πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων WUHAN και από εκεί εξαπλώθηκε στον υπόλοιπο πλανήτη, χωρίς να είναι προετοιμασμένη ούτε η ΕΕ, ούτε οι Η.Π.Α. Σύμπτωση; Κανένας δεν μπορεί να το αποκλείσει, αλλά εάν, είναι σίγουρα διαβολική.
.

Εισαγωγή

Το διάσημο ιατρικό περιοδικό «The Lancet», επιβεβαίωσε πως ο «Παγκόσμιος Δείκτης Ασφαλείας Υγείας», ο οποίος χρησιμοποιείται από τα κορυφαία δυτικά ΜΜΕ, ενώ με αυτόν προσανατολίζονται οι κυβερνήσεις για τις αποφάσεις τους που αφορούν τη διαχείριση πανδημιών, αποδείχθηκε «ψευδής». Κρίνουμε σκόπιμη λοιπόν την περιληπτική και ανανεωμένη περίληψη του άρθρου ενός γνωστού Γερμανού συγγραφέα που αναφέρεται στο θέμα της «πανδημίας» (πηγή) – για το οποίο υπάρχουν συγκλονιστικές αναφορές (πηγή).

Άποψη

– του W. Ruegemer
Το Πανεπιστήμιο John Hopkins (JHU) είναι για τις πανδημίες, όπως για τον COVID-19, η βασικότερη επιστημονική πηγή που αναφέρεται από τα κορυφαία δυτικά ΜΜΕ και όχι μόνο. Σύμφωνα με το ίδιο, η ιστοσελίδα του με τα δεδομένα που αφορούν την πανδημία, δέχεται καθημερινά ένα δισεκατομμύριο επισκέψεις – ενώ το πανεπιστήμιο στη Βαλτιμόρη των Η.Π.Α. καταρτίζει επί πλέον τον «Παγκόσμιο Δείκτη Ασφαλείας Υγείας» (Global Health Security Index).

Ο δείκτης συγκρίνει τα συστήματα υγείας των 195 μελών του Ο.Η.Ε., σχετικά με το πόσο καλά ή κακά είναι προετοιμασμένα για πανδημίες. Εν τούτοις, το διάσημο ιατρικό περιοδικό «The Lancet», επιβεβαίωσε στις 11 Απριλίου του 2020 πως ο δείκτης στην περίπτωση του COVID-19 είναι απολύτως ψευδής. 

Περαιτέρω, το πανεπιστήμιο JHU θεωρείται παγκοσμίως κορυφαίο σε θέματα υγείας – ενώ για το σκοπό αυτό λειτουργούν εντός του 9 σχολές με 30 Ινστιτούτα. Έχει τιμηθεί με τριάντα βραβεία Νόμπελ, είναι ένα ιδιωτικό ελιτίστικο Πανεπιστήμιο, χρηματοδοτείται από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη και αναλαμβάνει κυβερνητικές συμβάσεις – με την CIA να πραγματοποιεί σε αυτό εκδηλώσεις για την πρόσληψη συνεργατών της, οι οποίες ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του JHU.

Η σημερινή σχολή δημόσιας υγείας JH, η οποία χρηματοδοτήθηκε το 1916 από το ίδρυμα Rockefeller, μετονομάσθηκε το 2001 σε «JH Bloomberg Δημόσια Σχολή Υγείας» – από τον όνομα του κύριου χρηματοδότη της πλέον, του τραπεζίτη της Wall Street κυρίου M. Bloomberg. Ο τραπεζίτης αυτός, ως δήμαρχος της Νέας Υόρκης, ιδιωτικοποίησε επίσης το σύστημα υγείας της πόλης – η οποία σήμερα έχει αποδειχθεί ως το παγκόσμιο επίκεντρο των θανάτων από τον COVID-19.
Μαζί με τον Bloomberg μεγάλος χρηματοδότης του John Hopkins στον κλάδο της Υγείας είναι ο ιδρυτής της Microsoft, ο Bill Gates – μέσω του ιδρύματος του (BMGF), το οποίο είναι το μεγαλύτερο επιχειρηματικό ίδρυμα του πλανήτη. Το ίδρυμα χρηματοδοτεί από το 1999 στο John Hopkins το «Bill & Melinda Gates Institute for Population and Reproductive Health», καθώς επίσης πολλά άλλα ινστιτούτα.

Στις 18 Οκτωβρίου του 2019 τώρα, το κέντρο για την ασφάλεια υγείας του JHU οργάνωσε ένα παιχνίδι προσομοίωσης διαρκείας 3,5 ωρών με το όνομα «Event 201» – το οποίο συνδιοργανώθηκε από το ίδρυμα Gates, από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (πηγή), καθώς επίσης από μεγάλους φαρμακευτικούς και ενημερωτικούς ομίλους (ΜΜΕ) των Η.Π.Α.
Το θέμα του, το σημείο εκκίνησης της προσομοίωσης, ήταν ένας καινούργιος ιός SARS, παρόμοιος με τον Κορώνα, ο οποίος εξαπλώθηκε από τα χοιροτροφεία της Βραζιλίας στις μεγάλες νοτιοαμερικανικές πόλεις, έφτασε μέσω των ταξιδιωτών με αεροπλάνα στις Η.Π.Α., από αυτές στην Κίνα και στη συνέχεια σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τα κρούσματα και οι νεκροί διπλασιάζονταν στην αρχή κάθε εβδομάδα, ενώ οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες του γίνονταν όλο και σοβαρότερες. Στο τέλος του σεναρίου η πανδημία οδήγησε μετά από 18 μήνες σε 65 εκατομμύρια νεκρούς – ενώ είτε θα έπρεπε να ανακαλυφθεί κάποιο φάρμακο, είτε το 80% έως 90% του πληθυσμού θα ήταν εκτεθειμένο στο φονικό ιό (πηγή του σεναρίου).

Όπως αναφέραμε, το παιχνίδι προσομοίωσης της πανδημίας έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2019 – ενώ δύο μήνες αργότερα η επιδημία COVID ξέσπασε στην κινεζική πόλη των πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων WUHAN και από εκεί εξαπλώθηκε στον υπόλοιπο πλανήτη, χωρίς να είναι προετοιμασμένη ούτε η ΕΕ, ούτε οι Η.Π.Α. Σύμπτωση; Κανένας δεν μπορεί να το αποκλείσει, αλλά εάν, είναι σίγουρα διαβολική.

Παρακαλώ κοιτάξτε τις πηγές μου και ερευνήστε μόνοι σας εάν δεν πείθεστε ποιά είναι η GAVI, η συντονιστική εταιρεία για τα εμβόλια που στηρίχθηκε στην τελευταία συνάντηση των G7 από τη Merkel με 600 εκ. € και ποιός είναι ο επικεφαλής της που διεύθυνε προηγουμένως το ίδρυμα Rockefeller, αφού δούλεψε στην αρχή για την αμερικανική υπηρεσία υγείας CDS ενώ είναι και μέλος του ΔΣ της Gilead που θα βρει το εμβόλιο για την πανδημία, ποια είναι η CEPI και ποιος τη διευθύνει, ποιό είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που συνεδριάζει κάθε χρόνο στο Νταβός, με τι ασχολείται ο Bill Gates που ζητάει τη στήριξη σας (πηγή), από ποιους άλλους στηρίζεται το Πανεπιστήμιο John Hopkins κοκ. Ίσως τότε να καταλάβετε γιατί σας έκλεισαν στο σπίτι και σας λήστεψαν, χρεοκοπώντας τα μαγαζιά και τις εταιρίες σας.

Υστερόγραφο: Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Δείκτη Ασφαλείας Υγείας του 2019 που εκπονείται από το πιο διάσημο πανεπιστήμιο του πλανήτη σε θέματα υγείας, το  John Hopkins, τα συστήματα υγείας είναι παγκοσμίως εξαιρετικά άσχημα – βαθμολογούμενα με 40,2 μονάδες από τις 100 δυνατές. Ειδικά στις αναπτυσσόμενες οικονομίες ευρίσκονται σε καταστροφική κατάσταση.

Ποιό σύστημα υγείας όμως είναι σύμφωνα με το δείκτη το νούμερο ένα παγκοσμίως, καλύτερα προετοιμασμένο για πανδημίες; Το ιδιωτικοποιημένο των Η.Π.Α., ακολουθούμενο από το ακόμη περισσότερο  ιδιωτικοποιημένο της Μ. Βρετανίας. Πού είχαμε τους περισσότερους θανάτους από την πανδημία; Στις Η.Π.Α, και στη Μ. Βρετανία. Σε ποιά θέση είναι η Κίνα στο δείκτη; Στην 51η.

ΠΗΓΗ: Analyst.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ