Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Μπας και αξίζει να τα δουν αυτά οι ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες; (vid.)

Ένα απίστευτης μοναδικότητας στην αεροναυπηγική διθέσιο αεροπλάνο, πετάει ακόμα πιο ψηλά και πιο μακριά το φλωρινιώτικο όνειρο! Κι όμως, η Φλώρινα εκτός από πιπεριές, σχεδιάζει και κατασκευάζει αεροπλάνα!

ΠΗΓΗ: ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

Οι διαπιστώσεις και οι εντυπώσεις στους κύκλους διεθνών κατασκευαστών εκφράζουν έκδηλη την έκπληξη, ότι με τέτοιες συνθήκες κατασκευάστηκε ένα μοντέλο εξαιρετικότατης αεροναυπηγικής κι αεροδυναμικής, που συνδυάζει πολλά χαρακτηριστικά τεχνικής σχεδιαστικής και μοντελικής τελειότητας, με απλά υλικά και χωρίς τα πανάκριβα αεροναυπηγικά σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα!

Οι διεθνείς αεροναυπηγικές εταιρίες βρίσκουν αναπάντεχα τις καλύτερες φλωρινιώτικες πατέντες-καινοτομίες στην κυριολεξία στο
ορεινό περιβάλλον της Φλώρινας! Αποδεικνύεται ότι το ελληνικό και ειδικά το φλωρινιώτικο μυαλό έχει εξαιρετικές ικανότητες και συνεχίζει να γεννάει αριστουργήματα!

Το Άταιρον (δεν έχει ταίρι) είναι το πρώτο διθέσιο αεροσκάφος κατασκευής Γιώργου Ηλιόπουλου, μετά την κατασκευή 2 μονοθέσιων μοντέλων , του «Λυγκηστίς» και του «Αρχων». Και είναι πολλές οι σχεδιαστικές καινοτομίες του νέου μοντέλου αεροσκάφους, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες!

Διθέσιο, με έναν μικρού αναλογικά κινητήρα 80 ίππων, 250 κιλών, το νέο αεροσκάφος είναι μνημείο και αριστούργημα σταθερότητας και εξαιρετικά χαμηλού κόστους λειτουργικότητας!

Προσδίδει στην καλύτερη αεροδυναμική της σύγχρονης αεροναυπηγικής τα καλύτερα πλεονεκτήματα του αιωροπτερισμού, του αερομοντελισμού και του αιωρομοντελισμού, με όλες τις συνδυαστικές τους τεχνικές λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με την άνεση και την κίνηση των πουλιών και των αετών!

Η συμπύκνωση της φύσης και της φυσικής σε ένα μοντέλο αεροσκάφους! Στόχευση με λίγα καύσιμα μεγάλες αποστάσεις, με απώτερη δυνατότητα μετατροπής σε υδροπλάνο και με δεύτερη απώτατη στόχευση με 40 λίτρα καυσίμου να πάει Κρήτη!

Με μια απίστευτου σχεδιασμού της όλης ατράκτου, με φυσική ανυψωτική και θέση φτερών, μπρος και πίσω πηδαλίων, έχει αφενός εξαιρετική άνοδο, σε πολύ μικρό διάδρομο, χωρίς απώλεια καυσίμου, με παράλληλη αεροδυναμική και σταθερή πλοήγηση αέρος και ελιγμών, ανόδου και καθόδου, ταχύτητας και επιβράδυνσης με ασφάλεια και με άνεση, με περιμετρική θέα, διπλά πηδάλια, απλότητα οργάνων, με άνεση προσγείωσης και απογείωσης σε δύσκολα εδάφη (δυνατότητα ομοίου σχεδιασμού και υδροπλάνου), άνετη καμπίνα και χώροι αποσκευών, για ικανής απόστασης ταξίδι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »