Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ !!!

Ο διευθυντής του σχολείου λέει ότι η τοποθέτηση του γραμματέα παιδείας είναι ότι όλα αυτά είναι αποφάσεις του υπουργείου παιδείας και θα εφαρμοστούν!!!ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ :::ΚΑΙ Ο ΣΚΥΜΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ!!!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα θα φτάσουν τον αριθμό των 5.000.000 και θα πρέπει να ενταχθούν στην χώρα μας!!! Να ενταχτούν 5.000.000 σε μία χώρα που ο πληθυσμός της δεν ξεπερνά τα 10.000.000 και με την υπογεννητικότητα που την μαστίζει μα και την μετανάστευση κινδυνεύει να ελλατωθεί ο πληθυσμός της και να αυξηθεί με τεράστιους ρυθμούς ο πληθυσμός των λαθροεποίκων αφού οι γεννήσεις αυτών αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς!! Και ο ΣΥΝΑΙΝΩΝ διευθυντής είναι έτοιμος φυσικά να εφαρμόσει τους άθλιους προδοτικούς ανθελληνικούς νόμους που υπονομεύουν τα συμφέροντα της χώρας μας και των πολιτών της!!! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!

ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥς ΑΦΟΥ
 ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!! Ετσι με νόμους παράνομους αλλά μπαστακωτικούς προσπαθούν μέσω των ΥΠΟΧΕΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!! Σκοπός τους δεν είναι αυτά τα παιδιά φυσικά να τα μορφώσουν και αυτό αποδεικνύεται απο το γεγονός ότι δεν εφαρμόζουν την προκαταρκτική διαδικασία για την εκμάθηση της γλώσσας για να ενταχθούν μετά σε ένα σχολείο όπως γίνεται σε όλες τις χώρες για τους αλλοεθνείς , αλλά προσπαθούν να τα εντάξουν στα σχολεία με τα Ελληνόπουλα χωρίς να γνωρίζουν γρί Ελληνικά μόνο και μόνο για να τα δώσουν ιθαγένεια, διότι έτσι θα μπορούν να πάρουν και τα άλλα παιδιά της οικογένειας την ιθαγένεια , όπως και οι γονείς!!!! Αυτός είναι ο ΒΕΒΗΛΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ!!!

Επίσης πολύ σωστά οι γονείς των παιδιών που στα σχολεία τους προσπαθούν να εντάξουν τα λαθρομεταναστάκια ζητάνε διαβεβαιώσεις απο το υπουργείο υγείας αν αυτά τα παιδιά διαθέτουν κάρτα υγείας. Βέβαια εδώ να διευκρινίσω ότι δεν χρειάζεται απλά ένα δελτίο όπως όλοι γνωρίζουμε αλλά βιβλιάριο υγείας ενός παιδιού όπως έχουν όλα τα παιδιά στην χώρα μας απο την ημέρα που γεννιούνται και που αναγράφονται όλα τα στοιχεία απο την γέννηση τους μέχρι ότι αρρώστειες έχουν περάσει έως και τα εμβόλια που έχουν κάνει!!! Και βέβαια πάλι όσες διαβεβαιώσεις και άν τους δώσουν απο το υπουργείο υγείας με πλαστές υπογραφές απο επιστρατευμένους λιμοκοντόρους γιατρούς πάλι δεν αρκούν διότι αυτά τα παιδιά σίγουρα έχουν λοιμώξεις απο τις συνθήκες που ζούν που είναι ανθυγιεινές για αυτά καθότι εκεί που αφοδεύουν σιτίζονται κιόλας και δεν τηρούν τις απαραίτητες συνθήκες υγιεινής. Είναι φυσικό να είναι εστίες μόλυνσης οι συνθήκες ζωής τους και να είναι αυξημένα τα κρούσματα ηπατίτιδας,μηνιγγίτιδας και άλλων μολυσματικών ασθενειών και φυσική είναι και η αντίδραση των γονιών. Ομως η αντίδραση των γονιών δεν θα έπρεπε να εστιαστεί μόνο στο γεγονός των μολυσματικών ασθενειών. Θα έπρεπε να εστιαστεί στον ξεπουλημό της χώρας μας και στην παράδοση της σε ένα αισχρό σχέδιο αφανισμού του Ελληνικού λαού. Διότι αυτό είναι το καθεαυτό σχέδιο τους. Επειδή ενοχλούνται απο ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!! 



ΚΑΙ αυτό φαίνεται ολοφάνερα απο την βιασύνη τους να εντάξουν όλους αυτούς στις Ελληνικές κοινωνίες,με κάθε κόστος για τον Ελληνα πολίτη έτσι ώστε να εξαθλιώνουν τον Ελληνα,να του αφαιρούν κάθε δικαίωμα να επιβιώση διότι για επιβίωση μιλάμε πλέον ,να του αφαιρούν όλα τα προς το ζείν δικαιώματα του όπως εργασία,σίτιση στέγη , ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αφού έχουν δημιουργήσει στην πλειονότητα μία κοινωνία ανέργων και τούς υπόλοιπους να τους έχουν φτάσει να ζούν κάτω απο το όριο της φτώχειας και αντί να τους ανταποδίδουν τα ανταποδοτικά απο τις παράλογες, παράνομες υπερφολογήσεις να τα ανταποδίδουν άδικα και παράνομα σε λαθρομετανάστες που ήρθαν για να εποικήσουν στην χώρα μας!!! Επίσης εκεί που θα έπρεπε όλοι να εστιάσουμε είναι που θα τους εντάξουν αυτούς τους 5.000.000 όπως λένε , που φαντάζομαι ότι αφού αυτοι λένε για 5 εκ. να υποθέσουμε ότι θα είναι οι διπλάσιοι ίσως και τριπλάσιοι.

ΠΟΥ;;;;; ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;; ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΛΙΓΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΩΝ ΑΠΑΘΛΙΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ;;;;;; Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;;;;; ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!  ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ!!! Αρα ο πόλεμος πλέον είναι μεταξύ μας!!!! Μεταξύ των προσκυνημένων εκτελεστών των ΠΡΟΔΟΤΩΝ και μεταξύ του λαού!!! 



ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ!!!! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!! ΦΟΡΕΣΤΕ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΟΠΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ!!! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!! ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΛΕΜΕ!!!! ΑΜΥΝΑ , ΑΜΥΝΑ , ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ , ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!!!

Αννα Αρτ

ΣΧΕΤΙΚΑ: http://attikanea.blogspot.gr/2017/02/5000000.html

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »