ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Σύντομη αποκαλυπτική ιστορία του Ισλάμ

Σύντομη αποκαλυπτική ιστορία του Ισλάμ.Ομιλία από την Λιβανέζα Brigitte Gabriel που ζει στην Αμερική.Μέσα σε λίγη ώρα αναλύει όλη την αλήθεια για το πως επικράτησε και ξεδιπλώθηκε το Ισλάμ από τον 7αιώνα ως σήμερα.Δείτε τι λέει και για τον ISIS.
balanthsberoia duo

Σχόλιο από Οι Μάσκες Πέφτουν:
Χωρίς να διαφωνούμε καθόλου στο γενικό πνεύμα αυτής της ομιλίας, στο επίμαχο ζήτημα της αντίστασης των Παλαιστινίων στο Ισραηλινό κράτος πιστεύουμε ότι:
Αν οι Ισραηλινοί έχουν δίκιο να υποστηρίζουν ότι το πρέπον είναι να αποκαθίστανται στα εδάφη τους κάτοικοι εκδιωχθέντες πριν από 2000 χρόνια, τότε είμαστε σίγουροι ότι είναι οι πρώτοι πού θα κατευθύνουν τα πανίσχυρα λόμπυ τους υπέρ της ενθουσιώδους προώθησης της επιστροφής της κυριαρχίας τής Αμερικανικής ηπείρου στους Ινδιάνους που τους την υφάρπαξαν οι Ισπανοί και οι Αγγλοσάξωνες, όπως και της Βυζαντινής αυτοκρατορίας που την υφάρπαξαν οι μουσουλμάνοι Τούρκοι.
Διότι αν το δικαίωμα της επιστροφής ισχύει στην περίπτωση των 2000 ετών, τότε θα ισχύει πολύ περισσότερο γιά το 1/4 αυτού του χρόνου δηλαδή γιά τα 500 χρόνια που συνέβησαν αυτές οι επίδρομές και κατακτήσεις.
Έτσι περιμένουμε την δραστηριοποίησή τους προς αυτήν την κατεύθυνση, για να αποκτήσουν και την καλή μαρτυρία ότι ενδιαφέρονται όχι αποκλειστικά για το ιδιοτελές τους συμφέρον αλλά γιά την θεσμοθέτηση γενικών αρχών. Αν όχι, μάλλον το πιό σωστό είναι να προβούν σε έμπρακτη αυτοκριτική.

Γιά την επίθεση στους δίδυμους πύργους στις 9/11 η επίλογή της ημερομηνίας συμπίπτει με την απόκρουση των μουσουλμάνων στην μάχη της Βιέννης το 1529 και πράγματι σκοπίμως επιλέχθηκε, όχι όμως από τους μουσουλμάνους αλλά από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες που το διοργάνωσαν και επέλεξαν αυτήν την ημερομηνία για να γίνει πιό πειστικό.
Η πολιτική της διεθνούς ελίτ που κινεί τα νήματα και χρησιμοποιεί και τον μουσουλμανικό παράγοντα όταν και γιά όσο εξυπηρετεί τα σχέδιά της, δεν αλλάζει την πραγματικότητα ότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία αλλα και πολιτειακή θεοκρατική δικτατορία με στρατοκρατικές επεκτατικές δογματικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ