Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Παλιά (Ιουδαϊκά) Κόλπα

Τα Capital Controls ήσαν παράνομα

Η επιβολή των παράνομων Capital Controls στην ελληνική οικονομία ήταν αποτέλεσμα συνομωσίας. Τα παράνομα Capital Controls προκάλεσαν τεράστια ζημιά στις ελληνικές τράπεζες και στις ελληνικές επιχειρήσεις προς όφελος των Γερμανών, και η Ελληνική Δημοκρατία θα έπρεπε να ζητάει με αγωγές να αποζημιωθεί από αυτούς που συνωμότησαν εναντίον της.
Και κορυφαίοι στην λίστα των συνεργατών των απατεώνων ήσαν οι ελληνόφωνοι Alexis και Μπαρουχ(άκης).



Δημοσιεύουμε και το σχόλιο ενός αναγνώστη.

Ανώνυμος είπε... 

τι ειπε ο τσιπρας παλι πριν λιγο .

απαριθμωντας τις επιτυχιες του ειπε οτι δωσαμε σε χιλιαδες παιδια ιθαγενεια και πλεον αναπνεουν τον αερα της ...ελευθεριας !

μιλουσε για τους λαθρομεταναστες δηλαδη και μας ειπε οτι τους μοιρασε ιθαγενειες αρα και εκλογικα βιβλιαρια....

και ειναι τετοιο το θρασος τους που χαρακτηριζουν μια πραξη παραδοσης της χωρας σε εισβολεις που
μπαινουν παρανομα σε μπουλουκια ,ως πραξη που τους χαριζει την ελευθερια!!!

δηλαδη εκει που μας χρωστουν μας παιρνουν και το βοδι οι λαθρο απο πανω κατα τον τσιπρα!

ωστε οι εισβολεις και τα παιδια τους ηταν φυλακισμενοι ;

μα ποιος τους φυλακισε στη χωρα;

μηπως τους εφερε κανεις με το ζορι εδω;

μηπως τους προσκαλεσαμε και επειτα τους φυλακισαμε αποκλειοντας τους την εξοδο απο τα συνορα μας και δεν το ξερουμε?

για ποια ελευθερια των παιδιων των εισβολεων μιλας τσιπρα?

η μονη ελευθερια που χαθηκε και δεν μπορειτε ολοι οι πολτικοι να την επιστρεψετε με καμμια ιθαγενεια ειναι η ελευθερια των ελληνων

και την χαρισατε σε ξενες ρατσες που τις κανατε πολυπληθεις και πολυαριθμες μειονοτητες εθνοτικες και θρησκευτικες στο ελληνικο εδαφος

τις κατασκευασατε απο το μηδεν και διχως καμμια οικονομικη η αλλη λογικη συμφεροντος της χωρας...

2 σχόλια:

  1. αλλοιωση της συνθεσης του ελληνικου πληθυσμου ισοδυναμει με απωλεια κυριαρχιας βλεπετε τι γινεται και απο θρακη μερια οριστε και ενα αναλογο αρθρο

    http://kostasxan.blogspot.gr/2015/09/blog-post_458.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δειτε αυτό : https://justiceforgreece.wordpress.com/2015/09/30/προσφυγιά-ή-εισβολή/
    Ο τίτλος είναι Προσφυγιά ή “εισβολή”; Στα σχόλια ξαναφέρει και αυτό:

    Προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC): ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


    Όπως ήδη καταλάβατε, οι καταγγελίες αφορούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία σε εξέλιξη. Επειδή όμως, η λέξη γενοκτονία μπορεί να ακούγεται πολύ σκληρή και το ενδεχόμενο τέλεσης ενός τέτοιου εγκλήματος, ειδικά στην σύγχρονη Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να φαίνεται απίστευτο, να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Διαβάστε την παρούσα περίληψη και τα κείμενα των καταγγελιών, δείτε το αποδεικτικό υλικό και θα πειστείτε μόνοι σας για την βασιμότητα των ισχυρισμών.

    Θα δείτε ότι δεν υπάρχουν θάλαμοι αερίων όπως κάποιοι ειρωνικά λένε όταν ακούν τη λέξη γενοκτονία, αλλά υπάρχουν άλλα μέσα τα οποία φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Αυτά χρησιμοποιούνται κατά της Ελλάδας. Και ποια είναι; Ο οικονομικός πόλεμος, η ψυχολογική και η σωματική βία, το δόγμα του σοκ, η συνεχόμενη παραβίαση θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων, η προπαγάνδα και άλλα, τα οποία, σε συνδυασμό μάλιστα, φέρνουν πολύ “καλύτερα” αποτελέσματα από τους θαλάμους αερίων και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στην τάχιστη μείωση του ελληνικού πληθυσμού, αλλά και στο βέβαιο αφανισμό του.

    Δηλαδή στην γενοκτονία. Πέραν των προαναφερόμενων όμως, γίνεται χρήση και ενός άλλου μέσου, που λόγω των πολλαπλών, αλυσιδωτών συνεπειών, είναι σε θέση από μόνο του, να καταστρέψει την Ελλάδα. Και το όνομα αυτού: εξισλαμισμός της χώρας! Συγκεκριμένα, λόγω της καινούργιας νομοθεσίας σε συνδυασμό και με την ελλιπέστατη φύλαξη των συνόρων, η χώρα μετατράπηκε σε πόλο έλξης για τους δυστυχισμένους όλου του κόσμου, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι προερχόμενοι από Αφρική και Ασία, τους οποίους όμως η Ελλάδα, ούτε μπορούσε, ούτε μπορεί να φροντίσει, αλλά ούτε και να αφήσει να φύγουν προς την Ευρώπη (Δουβλίνο ΙΙ).


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »