Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Βασίλης Λεβέντης και δημοψήφισμα 2015

Τον Βασίλη Λεβέντη, τον γραφικό και κουτοπόνηρο πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων προωθεί πληθωρικά και ανενδοίαστα σήμερα η διαπλοκή στην απελπισμένη προσπάθειά της να συμπληρώσει το αναιμικό Μπομπολικό Ποταμίσιο κατασκεύασμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Το Οργουελιανό σύστημα με κεντρικό άξονα το συστημικό και καταχρεωμένο μιντιακό καθεστώς των κεντρικών τηλεοράσεων, προβάλλει ασύστολα τον αστείο αυτό τύπο με προφανή πρόφαση την είσοδό του στη Βουλή.

Ο Λεβένταρος από αντισυστημικός έως χυδαίος βωμολόχος και υβριστής του καθεστώτος, τελευταία προέβη σε εντυπωσιακή κωλοτούμπα... γλύφει το σύστημα και απειλεί με... κρεμάλα όσους υποστηρίζουν το Εθνικό νόμισμα!!!

Το βίντεο δημοσιεύεται απλά και μόνο για να καταδείξει την ολοκληρωτική κατάρρευση του παρόντος Ευρώδουλου πολιτικού συστήματος, που

στην προσπάθειά του να κερδίσει μερικές ανάσες παραπάνω, επιστρατεύει κάθε λογής σαβούρα και κατακάθι, τον κατιμά, πραγματικά, του «πολιτικού» προσωπικού του και «βγάζει μπροστά» πρόσωπα (εάν θεωρείται πολιτικό πρόσωπο αυτή η καρικατούρα) που απαξίωνε και χλεύαζε μέχρι χθές.

Για την ιστορία, η «συνέντευξη» δόθηκε στον Παραπολιτικά FM στις 6 Ιουλίου 2015.


dreamtheater1972

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ