Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Κατορθώματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ

1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

1.1 Παρανομίες της διακυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ( διετία 2012-2014), όπως τις κατέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανθολογία των διατάξεων της ντροπής, που τα τελευταία δύο χρόνια μετέτρεψαν το κοινοβούλιο σε πλυντήριο σκανδάλων και νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών και αποδεικνύουν την ονειδιστική κυβερνητική λειτουργία που παραβιάζει την δημοκρατική νομιμότητα και παραδίδει τα δημόσια αγαθά και περιουσία σε ιδιωτικά συμφέροντα, περιλαμβάνει η “Μαύρη Βίβλος” που παρουσίασε σήμερα η επικεφαλής της Επιτροπής Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πρόκειται για ένα χρήσιμο “εργαλείο” πληροφόρησης, εγρήγορσης των πολιτών, που όπως σημείωσε η βουλευτής είναι η απάντηση στην “νοθευμένη, λειψή και παραποιημένη ενημέρωση από ΜΜΕ που διαπλέκονται με την κυβερνητική εξουσία γιατί κάποιοι θέλουν τους πολίτες ανενημέρωτους επειδή τους θέλουν ανενεργούς”.

Στην Μαύρη Βίβλο περιλαμβάνονται οι περίπου 90 ποινικές δικογραφίες που έχουν διαβιβαστεί στο κοινοβούλιο από τον Ιούνιο του 2012 κατά υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. ανάμεσά τους και η δικογραφία για το μνημόνιο), οι οποίες όχι μόνο “αραχνιάζουν” στα συρτάρια, αλλά επιπλέον ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης αρνείται να δώσει αντίγραφα στους βουλευτές.

Το ντοκουμέντο της ντροπής περιέχει επίσης και τις τρεις προτάσεις για σύσταση εξεταστικής επιτροπής (για τις
ευθύνες υπάγωγής της χώρας στο μνημόνιο, για την ΕΡΤ και για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών και των υποβρυχίων) οι οποίες ερευνώνται μεν από την δικαιοσύνη ωστόσο την διερεύνηση των πολιτικών ευθυνών αρνήθηκαν στη Βουλή η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

Η κυβέρνηση επίσης, μέσω της Βουλής προώθησε δεκάδες ντροπιαστικές διατάξεις για αμνήστευση, ασυλία και ατιμωρησία προσώπων που ελέγχονται ή πρέπει να ελεγχθούν από την δικαιοσύνη με ενδεικτικές περιπτώσεις τους τραπεζίτες που έδωσαν δάνεια στα κόμματα και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα τα μέλη των διοικήσεων των ΔΕΚΟ που αποκρατικοποιούνται, τα πρόσωπα που ενέχονται σε υποθέσεις μιζών και διαφθοράς του πρώην διαχειριστή της ΕΡΤ αλλά και των φορολογικών διευκολύνσεων που παρείχε σε καναλάρχες, εφοπλιστές και καταθέτες της διαβόητης λίστας Λαγκάρντ.



1.2 ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΠΡΙΝ ΤΟ 2012

Όλα τα σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ από το 1981 (Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012)

Siemens – Αμετάκλητη απόφαση γερμανικού δικαστηρίου για δωροδοκία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

2. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ

2.1 ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έργα και ημέρες της επτάμηνης αριστερής παρένθεσης e-book

meres-syriza

1 Σεπτεμβρίου 2015, 

Ο ΣΥΡΙΖΑ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς, πρώην ΣΥΝ, ή ΚΚΕ Εξωτερικού, ή Αριστερά του σαλονιού, ή όπως αλλιώς  λεγότανε ανάλογα με  τα περιστασιακά  συμφέροντα των συνιστωσών του,   σε συνδυασμό με  τα προσωπικά συμφέροντα των εκάστοτε προέδρων,  που ήταν στο σύνολο τους,  αμφιλεγόμενα αποτυχημένα πρόσωπα, με τις γνωστές παλινωδίες τους  εξελίχθηκαν σε υποτιθέμενο κόμμα.  Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται οι διάφοροι  ομαδάρχες με κομουνιστικό πρόσημο που δρούσαν στο σκοτεινό  περιθώριο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, με τα περίεργα ονόματα τα όποια βγαίνουν τώρα στη επιφάνεια.

Όλο αυτό το ανόητο πολιτικό συνονθύλευμα  εμπλουτισμένο με αποτυχημένους και λεκιασμένους από τη διαφθορά  πολιτικούς, από άλλους χώρους κατάφερε σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία να άλωση την κυβέρνηση συνεπικουρούμενο με το  άλλο «από-κόμμα» της φθίνουσας πολιτικής κατάστασης στην χώρα μας.

Άντεξαν μερικούς μήνες όπως όλες οι συμμορίες που δεν τα βρίσκουν στη μοιρασιά.

Στην κουλτούρα αυτού του πολύ- αριστερού ουράνιου τόξου, είναι οι διαρκείς και  διαδοχικές διασπάσεις (ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, PLAN B, κλπ) – οι αλληλοκατηγορίες (πχ Βαρουφάκης , Ζωή), κλπ, τα καθημερινά υπόγεια μαχαιρώματα,  και γενικά η ακατάσχετη προεδρολαγνεία.

Εάν καταφέρουν, και αυτή τη φορά, με τα δημαγωγικά εργαλεία και το λαϊκισμό, να έρθουν πρώτοι στις επερχόμενες εκλογές, προκύπτουν τα ακόλουθα ερωτήματα: α), με τι ανορθόδοξες συνεργασίες θα επιδιώξουν να πετύχουν τη διακυβέρνηση, και β) ποσό χρόνο θα κάνει να πραγματοποιηθεί η επόμενη διάσπαση, διότι αρκετοι βουλευτές, ειδικά του «Παρών»  δεν θα στηρίξουν τα κρισιμα νομοσχέδια, για να μη λερώσουν τα χερια τους. Ο βίος της κυβερνησης θα τελειώσει σε πολύ συντομο χρονο. Οι επομενες εκλογές θα είναι η οριστική καταστροφή της χώρας. 

Η αδιαμφισβήτητη πατριωτική ανάγκη  σήμερα, είναι η διάσωση της χώρας. Kανένα κόμμα μόνο του, ή καμία σχετική πλειοψηφία δεν μπορεί να σήκωση το βάρος για την αντιμετώπιση της κρίσης. Τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, συμφωνούν, σε ένα μεγάλο κυβερνητικό σχήμα, μακράς πνοής, εκτός από τους φυλάρχους  του  ΣΥΡΙΖΑ.

Το συμπέρασμα θα προκύψει από την ψήφο μας που θα φανεί στις  20 Σεπτεμβρίου 2015.

Σας δίνουμε συγκεντρωμένο σε 1072 σελίδες «τα έργα και τις ημέρες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» με περισσότερα από 3000 link, φωτογραφίες και ντοκουμέντα , από την καταστροφική  διακυβέρνηση. Tα συμπεράσματα δικά σας.

Με βάση λοιπόν τα δεδομένα  του ΣΥΡΙΖΑ, προβλέπουμε με μαθηματική ακρίβεια τα μελλούμενα.

Θανασάκης ο πολιτευόμενος


Το ακόλουθο link είναι για να κατεβάσετε το e-book:

https://www.dropbox.com/s/v30xx5iflcmnwa4/216%20meres%20aristeri%….

Εάν δεν το καταφέρετε ζητήστε μας να σας το στείλουμε.

ΣΣ Δεν είναι απαραίτητο να ανοίξετε λογαριασμό στο drop-box, μπορείτε να το αγνοήσετε.

2.2 ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ



ΣΧΟΛΙΟ

Η δουλειά του Τσίπρα ήταν να ζητήσει καινούριο δάνειο, να κλείσει τις τράπεζες, να ανοίξει τα σύνορα και να δώσει όσα ασημικά δεν είχαν δώσει οι προηγούμενοι. Την ολοκλήρωσε σε 7 μήνες και μετά κήρυξε εκλογές για να γίνει πρωθυπουργός.  


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ

Μηνύσεις εναντίον όλων αυτών ( 2010 και έπειτα) (πολλές αφορούν το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας)

 Θόδωρος Σκυλακάκης – Καταγγελία για τα χρέη των κομμάτων

 Εθνικοί μειοδότες ζημίωσαν τη χώρα τουλάχιστον 1.000 δις ευρώ

– ΑΝΤΙ300: Πράκτορας της Ε.Υ.Π καταγγέλλει την διαχρονική διαφθορά των κυβερνήσεων μας

 Στριγάς Αθανάσιος – Η μαύρη βίβλος των Ελλήνων πολιτικών

 Η μαύρη βίβλος της Δικαιοσύνης

 Η αποχή είναι η ασφαλέστερη οδός που εφηύρε το σύστημα για να διασφαλίσει τη διαιώνισή του

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ