ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ο «Ξύπνιος» εξηγεί στους χαζούς τι ψήφισανΔιάλεξαν το γδάρσιμο αλλά με ανθρώπινο πρόσωπο !!!

"Η συμπεριφορά του ελληνικού εκλογικού σώματος, που μόλις τον περασμένο Ιανουάριο έφερε στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ για να τερματίσει την πολιτική λιτότητας και των μνημονίων και εννέα μήνες αργότερα τον εμπιστεύεται και πάλι για να υλοποιήσει την πολιτική λιτότητας δεν είναι αντιφατική, οι άνθρωποι είναι απλά έξυπνοι", δήλωσε στην Deutsche Welle ο απερχόμενος πρόεδρος της Κ.Ο. της γερμανικής Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι.
"Ξέρουν ότι με μια άλλη κυβέρνηση θα υποφέρουν περισσότερο και ότι ο Τσίπρας πήρε όσα μπορούσε να πάρει. Φυσικά είναι λάθος όσα ζητούν η Ευρώπη και η γερμανική κυβέρνηση από την Ελλάδα (…). Το πόσο έξυπνα ψήφισαν οι Έλληνες αποδεικνύεται από το ότι παρά τις εξελίξεις εμπιστεύτηκαν και πάλι τον Τσίπρα και το κόμμα του. Αυτό με καθησυχάζει σε σχέση με την εξυπνάδα τους".

Είπε ακόμα ότι η επανεκλογή των ALEXIS Cο, αποτελεί ράπισμα στο κατεστημένο. «Είναι ένα πραγματικό χαστούκι για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά κυρίως για τη γερμανική κυβέρνηση, διότι ήθελε να παραγκωνίσει την αριστερή κυβέρνηση, αλλά δεν το κατάφερε. Έχουμε 19 κυβερνήσεις υπεύθυνες για το
ευρώ. Οι 18 είναι νεοφιλελεύθερες και μια εξαίρεση που έρχεται από την Ελλάδα, κάτι που βρίσκω ωραίο. Εάν η γερμανική κυβέρνηση κατάφερνε να μην επανεκλεγεί η κυβέρνηση Τσίπρα, θα ήταν βαριά ήττα».

Αυτά λένε οι "ξύπνιοι" στους χαζούς και ζουν εκείνοι καλά και εμείς χειρότερα.

YΓ. Το νικηφόρο μήνυμα της νικηφόρας ευρω-Αριστεράς επομένως είναι. Σκάσε και πλήρωνε!


το είδα

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ