Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Επικίνδυνα παιχνίδια στη Θράκη από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΑΜΙ

Η Ελληνική Θράκη αποτελεί στρατηγικό στόχο της Τουρκίας και ένα από τα τρία θέατρα πολέμου σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης. Τα άλλα δυο είναι το Αιγαίο και η Κύπρος.

Η παρουσία μουσουλμανικού πληθυσμού, σε συνδυασμό με τον τουρκόφωνο πληθυσμό της νότιας Βουλγαρίας που αποτελεί γεωγραφική συνέχεια της Θράκης, λειτουργεί μερικώς ως πέμπτη φάλαγγα ή ως εμπροσθοφυλακή της τουρκικής στρατηγικής στα Βαλκάνια και ιδιαίτερα στην βορειοανατολική Ελλάδα

Δυστυχώς το ζήτημα της Θράκης δεν απασχολεί τις εκάστοτε κυβερνήσεις και έχουν αφήσει την τουρκική προπαγάνδα να παίζει μπάλα σε ξένο γήπεδο χώρίς αντίπαλο.

Τρανό παράδειγμα οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, όπου αυξήθηκε ο αριθμός των μουσουλμάνων βουλευτών από 3 σε 4. Στο νομό Ροδόπης η κάλπη ανέδειξε τρεις μουσουλμάνους βουλευτές, δύο από το ΣΥΡΙΖΑ και έναν από το «Ποτάμι», οι οποίοι είναι Μουσταφά Μουσταφά, Καρά Γιουσούφ Αϊχάν (ΣΥΡΙΖΑ) και Αχμέτ Ιλχάν (Το Ποτάμι). Στο νομό Ξάνθης ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε τον μουσουλμάνο Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και τους Γιαννακίδη Ευστάθιο και Στογιαννίδης Γρηγόριο.

Ας δούμε όμως ορισμένες δηλώσεις και προκλητικές κινήσεις ορισμένων βουλευτών και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Πρώτα απ” όλα όλοι μιλούν για «τουρκική μεινότητα της Θράκης», εξυπηρετώντας τα σχέδια της Άγκυρας, ενώ η Συνθήκη της Λωζάνης μιλάει ξεκάθαρα για μουσουλμανική μειονότητα, οι συγκεκριμένοι βουλευτές προκαλούν συνεχώς όπου σταθούν και όπου βρεθούν.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ μίλησε για
«τουρκική μεινότητα» σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Γκιουντέμ (12/9/2015), η συνέχεια εδώ: http://tourkikanea.gr/2015/09/zeybek-19/


Πριν δύο χρόνια με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Today’s Zaman με τίτλο «Ο διάλογος για τα δικαιώματα θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα δεινά της τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα», κατηγορείται η Ελλάδα ότι… καταπιέζει τους «Τούρκους» της Θράκης. Ιδού τα πιο ενδιαφέροντα σημεία: «Η αναγνώριση της εθνικής ταυτότητας των Τούρκων που ζουν στη Δυτική Θράκη, η παροχή κατάλληλης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα παιδιά των Τούρκων, η επιλογή των μουφτήδων τους στο Ισκεντσέ και το Γιουμουλτζινέ, η διαχείριση των τουρκικών ιδρυμάτων και η επιστροφή των περιουσιών που ανήκουν στην τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα αποτελούν σημαντικά προβλήματα που ακόμα αντιμετωπίζουν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης».



Στο θέμα πήρε θέση με δηλώσεις του ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Επικροτούμε την πρωτοβουλία που ξεκίνησε στην Τουρκία σχετικά με τα δικαιώματα των μειονοτήτων. Η Ελλάδα πρέπει επίσης να λάβει παρόμοια μέτρα».

Κατά καιρούς έχει κάνει και άλλες προκλητικές δηλώσεις, συγκεκριμένα είχε πει τα εξής: «Καλώ όλους τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης να ακολουθήσουν την στάση του ¨Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο¨ που είχαμε και στις προηγούμενες εκλογές και να ψηφίσουν Τούρκους υποψηφίους».

Ας περάσουμε τώρα στον Αχμέτ Ιλχάν, ο οποίος είναι… πολύ σταθερός στις θέσεις του, καθώς από τη ΝΔ, το κόμμα της Ντόρας (ΔΗΣΥ) και τη… ΔΗΜΑΡ, τώρα ήταν υποψήφιος με το ΠΟΤΑΜΙ και μάλιστα εκλέχθηκε βουλευτής.


Στις 15 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ Ιλχάν Αχμέτ, επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB, όπως μας μεταφέρει το http://tourkikanea.gr/2015/09/%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CE%B1%CE%BD/ και συναντήθηκε με τον Γενικό Πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Στην συνάντηση παρών ήταν και ο σύμβουλος του προέδρου, ο Αϊντίν Αχμέτ.

Στην συνάντηση αυτή ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς συνεχάρη τον υποψήφιο βουλευτή δικ. Ιλχάν Αχμέτ για την υποψηφιότητα του και ευχήθηκε επιτυχίες. Ανέφερε πως λόγω του αντιδημοκρατικού πλαφόν του 3% το κόμμα DEB δεν πήρε μέρος στις εκλογές και ότι θα διαφυλάξει σε αυτές την αμεροληψία του. O Τσαβούς υπογράμμισε όμως πως οι μειονοτικοί ψηφοφόροι πρέπει οπωσδήποτε να πάνε στην κάλπη και ότι είναι σημαντικό να ψηφίσουν έτσι ώστε από την κάλπη να βγάλουν νικητές τους Τούρκους υποψήφιους.

Ο Ιλχάν Αχμέτ πρόσφατα συναντήθηκε στην Τουρκία με τον υπουργό Υγείας και καταγόμενο από την ελληνική Θράκη Μουεζίνογλου, τον ορκισμένο εχθρό της χώρας μας και άνθρωπο που αγωνίζεται για την ανεξαρτησία της… Θράκης!

Το κόμμα DEB για όσους δε γνωρίζουν αποτελεί τη συνέχεια του κόμματος που ιδρύθηκε από τον Αχμέτ Σαδίκ. Βασικός πολιτικός στόχος του DEB είναι να προβληθεί ως ο μοναδικός και αυθεντικός εκφραστής της «τουρκικής ταυτότητας» της μουσουλμανικής μειονότητας.



Και συνεχίζουμε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αιχάν Καραγιουσούφ , ο οποίος την Ολομέλεια της Βουλής στις (27.11.2014), ζήτησε από τον τότε υπουργό Παιδείας να εισαχθεί στα νηπιαγωγεία η τουρκική ως η πρώτη γλώσσα διδασκαλίας και η ελληνική ως δεύτερη.


«Η παιδεία και οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στα νηπιαγωγεία θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της μειονότητας και να είναι δίγλωσσες, δηλαδή στη μητρική γλώσσα και την ελληνική», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την έρευνα και την τεχνολογία.

Οι εν λόγω βουλευτές έχουν κάνει κατά καιρούς και άλλες προκλητικές δηλώσεις, οι οποίες έχουν μείνει αναπάντητες από τους εκάστοτε κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά για τον μνημονιακό Α. Τσίπρα. Δεν γνωρίζουν τις συγκεκριμένες δηλώσεις των βουλευτών τους; Αν όχι τότε είναι άσχετοι και εάν ναι τότε είναι επικίνδυνοι για τα εθνικά μας θέματα.

Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και το δίκτυο των πρακτόρων και πληροφοριοδοτών της ΜΙΤ στην Δυτική Θράκη απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια μια ιδιότυπη «ανοχή» και «ελευθερία κινήσεων» στα πλαίσια της «κατευναστικής» πολιτικής και ελληνοτουρκικής «φιλίας» που σκαρφίστηκαν και εφάρμοσαν οι πολιτικάντηδες των Αθηνών.

Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής καλλιεργεί κλίμα αμφισβήτησης για την αποτελεσματικότητα και τον έλεγχο της ελληνικής Θράκης από τα κρατικά όργανα και υπηρεσίες με ένα δίκτυο πρακτόρων επί πληρωμή. Καταπιέζουν τους μουσουλμάνους, που στην πλεοψηφία τους είναι φιλήσυχοι και νιώθουν Ελληνες, προκειμένου να τους πείσουν ότι είναι τουρκογενείς, με κύρια στόχευση τους Πομάκους και τους Ρομά.

Κύριοι πολιτικάντηδες η Θράκη εκπέμπει SOS, βιαστείτε πριν είναι αργά…
.

Πηγή: ithesis
Εικόνα από: pentapostagma
το είδα

1 σχόλιο:

  1. Κανένα ΣΟΣ δεν εκπέμπουμε από Θράκη και σταματείστε τις ανοησίες. Εμείς εδώ στη Θράκη ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα ... Αντε μπράβο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »