Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Δωρεάν μαθήματα πολιτικής


Μιλάνε για τη γεωπολιτική μας σημασία, αλλά λόγια, λόγια, λόγια.

Λοιπόν , αγαπητοί τρεμουλιάρηδες αμερικανόπαιδες, αφήστε τα τηλεφωνήματα με τον Τζακ. Μόλις η ΕΚΤ, που είναι θεσμός, (και όχι το Ουρογκρούπ, που είναι άτυπο και ανύπαρκτο), αποφάσισε το κλείσιμο των ελληνικών Τραπεζών, έπρεπε να ζητήσετε αμέσως τη σύγκλιση του Συμβουλίου του ΝΑΤΟ, και να ζητήσετε τη συνδρομή της Συμμαχίας στην ασύμμετρη τρομοκρατική επίθεση κατά του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδας . Ως αναπτυξιακό μέτρο θα έπρεπε ήδη να έχετε καταργήσει τη βίζα για τους Ρώσους. Aν δεν σας δοθεί η συμπαράσταση του ΝΑΤΟ απέναντι στην ασύμμετρη τρομοκρατική επίθεση του Βάιντμαν και της Μαφίας των τοκογλύφων, τότε Plan B , και άμεση αναστολή της αμυντικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ και αναστολή λειτουργίας της βάσης στις Γούρνες, μέχρι να ξανανοίξουν τις τράπεζες ο Βάιντμαν και ο Ντράγκι. Κάντε το τώρα. 
   Και να ανακοινώσετε ότι θα δώσετε λιμενικές διευκολύνσεις στο ρωσικό στόλο στη Θεσσαλονίκη, και ότι για την ασφάλεια τους αλλά και για την ασφάλεια του μελλοντικού αγωγού , θα επιτραπεί η εγκατάσταση στα αεροδρόμια της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, της ρωσικής αεροπορίας και ρώσικων ειδικών δυνάμεων.
 Αμέσως. Χθες. Τώρα, απόψε.

Σπύρος Χατζάρας
το είδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »