Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Μεταναστευτικό και μνημόνια. Η υποταγή της Ελλάδας. Πάνω από 44 δισ. ευρώ αδήλωτα έχουν στείλει στις ιδιαίτερες πατρίδες τους οι αλλοδαποί, μέσω της Western Union..



Εισαγωγή από Οι Μάσκες Πέφτουν



Για όσους δεν το έχουν ξεκάθαρο στο μυαλό τους, η διαρροή αυτών των κεφαλαίων επιδεινώνει την ρευστότητα. Αν αυτά τα χρήματα ξοδευόντουσαν στην Ελλάδα, θα απογείωναν την ρευστότητα και θα ανατροφοδοτούσαν εκθετικά την οικονομία. Εξ άλλου τα μέτρα των μνημονίων, αυτό που σκόπιμα επεδίωκαν και επιδιώκουν είναι η αποστράγγιση της ρευστότητας, ώστε η Ελλάδα να έρθει σε απόλυτη ένδεια. Αυτό μοιάζει παράλογο, αλλά δίνει πολλά πλεονεκτήματα:
-Εκβιαστική υπαγόρευση πολιτικής.
-Αρπαγή δημόσιου πλούτου και μέσω αυτής της αρπαγής οικονομική καθήλωση και απόλυτος μακροχρόνιος έλεγχος της χώρας.
-Μέσω αυτής τής κατάστασης απόλυτος γεωπολιτικός έλεγχος της χώρας.
-Εξαναγκασμός σε πρακτικά μόνιμη μετανάστευση των περισσότερων νέων Ελλήνων, ιδίως των πιο επαγγελματικά εφοδιασμένων. Δηλαδή αυτών που είναι οι μόνοι που μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της χώρας.

-Ακραία και μόνιμη μείωση των γεννήσεων με δύο τρόπους: με την μετανάστευση των νέων, δηλαδή ακριβώς αυτών που είναι σε αναπαραγωγική ηλικία και με την οικονομικά απαγορευτική τεκνοποίηση όσων δεν μεταναστεύσουν.

-Εισαγωγή πληθυσμών για μόνιμο εποικισμό της χώρας. Αυτοί λόγω της έντονης διαφοράς βαθμού γεννήσεων, σε ελάχιστο χρόνο θα υποσκελίσουν πληθυσμιακά τους Έλληνες.
-Μέσω του νέου εισαγόμενου πληθυσμού οριστική αδυναμία των Ελλήνων να πάρουν πίσω την κλεμμένη χώρα τους. Άλλωστε έτσι όπως θα γίνει θα θέλουν να φύγουν όλοι .
-Τα μνημόνια λοιπόν δεν είναι για να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους οι δανειστές και η εισαγωγή μεταναστών δεν είναι από φιλανθρωπία.



Πάνω από 44 δισ. ευρώ αδήλωτα έχουν στείλει στις ιδιαίτερες πατρίδες τους οι αλλοδαποί, μέσω της Western Union..


Κανείς δεν ελέγχει αυτά τα μαγαζιά... φοροδιαφυγής!
Πάνω από 44 δισ. ευρώ αδήλωτα έχουν φύγει έξω, μέσω της Western Union...
Δεν βλέπουν τις ουρές που σχηματίζονται κάθε μέρα;

...Την ίδια στιγμή, στα λεγόμενα

πρακτορεία μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό (WESTERN UNION) οι αλλοδαποί σπεύδουν να στείλουν στο εξωτερικό στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, τις οποίες οι περισσότεροι από αυτούς αποφεύγουν να τις κατονομάσουν όταν εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα ποσά χρημάτων που αποκτήθηκαν εδώ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ