Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Κώστα Βαξεβάνη, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ;

Κώστα Βαξεβάνη, κατήγγειλες κάποιους ανθρώπους... 

Τους κατηγόρησες ότι έχουν συγκροτήσει ... "εγκληματική οργάνωση" και ότι έκαναν απόπειρα δολοφονίας εναντίον σου... τους κατηγόρησες για ναρκωτικά, για αποδείξεις της ΕΥΠ... δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολυ, για τα 3/4 του Ποινικου Κώδικα!

Πες μας βρε Βαξεβανουλη, τι έγινε σήμερα στην Ειδική Ανακρίτρια;;;;;

Μήπως υπήρξε ομόφωνη πρόταση Ειδικής Ανακρίτιας και Εισαγγελέως;;;;;

Θα βγεις δημόσια να
πεις πως έχουν τα πράγματα, όπως όταν βγήκες να τους κατηγορήσεις, από το blog σου, ή μήπως θέλεις να την αποκαλυψω εγώ;;;;;;

Λέγε βρε δημοσιογραφίσκε....

Πόπη Σουφλή


Υ.Γ. Κι επειδή δεν ξεχνώ... μνήμη ελέφαντα βλέπεις... εδώ είναι αναλυτικά όλα γραμμένα.


 Κατασκοπεία, δημοσιογραφίσκοι της παραπληροφόρησης και της βρώμικης προπαγάνδας, ΕΛΛΗΝΕΣ που
διώκονται επειδή υπερασπίστηκαν την Πατρίδα, διαπλοκή, διαφθορά, σασπένς και φυσικά μια ιστορία, για γερά νεύρα, που θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας για Όσκαρ.

Όλα αυτά περιλαμβάνει το ρεπορτάζ που ακολουθεί και ρίχνει τις μάσκες της διαπλοκής, της διαφθοράς και της απίστευτης ίντριγκας με ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
Κι όλα αυτά συμβαίνουν στο Ελλαδιστάν της σοσιαληστικής πολιτικής συμμορίας του ΠΑΣΟΚ και τα "αγαπημένα παιδιά" του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!

Πόπη Σουφλή


το είδα



Περί Κώστα Βαξεβάνη δες και εδώ:


ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ  ΚΩΣΤΑΣ  

















4 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιούμε έναν νέο όρο στην δημοσιογραφία όταν κάποιος γράφει μαλακίες στον Τύπο... Τον όρο ΒΑΞΕΒΑΝΙΕΣ... Ότι δηλαδή αυτά που γράφει ή λέει είναι παπαριές δηλαδή Βαξεβανιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ: Ο ρωποπερπερήθρας της Δεκαετίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι όλο κλαίνε τα Βαξεβανοκαρχιδάκια στης Κατεχά, στης Κατεχάκη τα σκαλάκια... ΧΑΧΑΧΑ, παλιολαμόγια του κερατά, τσιράκια του Εθνολετήρα ΓΑΠ και της χαζοχασικλοντιντιδοπαρέας του περιμένατε να δείτε τους "εγκληματίες" με χειροπέδες στο γυαλί εεε... Παλιολαμόγια νεοσυριζάκια (αν είστε ΣΥΡΙΖΑ ακόμα γυρολόγοι του κερατά) σαν τα ζόμπι ήσασταν όταν μάθατε ότι αφέθηκαν ελεύθεροι άνευ περιοριστικών όρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΦΙΛΟΝΟΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ" ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...

    http://filonoi.gr/2015/06/10/mhpos-o-baksebanhs-mas-eipe-polla-psemmata/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »