Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Για τα πρακτικά: Θ.Πάγκαλος για Τσουκάτο και χρήματα από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS



Αυτά δήλωσε ο Θ. Πάγκαλος το 2009, την εποχή που το Ειρηνοδικείο του Μονάχου (Cs 402 Js 3943/09) τιμωρούσε τον Μιχάλη Χριστοφοράκο ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προκειμένου να παραληφθεί από το Ελληνικό Κράτος το Σύστημα Παρακολούθησης C4Ι για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας (το οποίο κόστισε εκατομμύρια αλλά ποτέ δεν λειτούργησε). Τις τελευταίες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας και η τότε κατάθεση ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ (Δείτε εδώ: ΕΤΣΙ «ΛΑΔΩΝΑΜΕ» ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ) αλλά δεν κουνήθηκε φύλλο. 

Το συμπέρασμα μου ;;; Έχοντας υπόψη το γεγονός ότι η μίζα δεν είναι δωράκι γενεθλίων σε αγαπημένο πρόσωπο, αλλά κανονική πληρωμή για παροχή συγκεκριμένης υπηρεσίας, πάει να πει ότι εδώ και καιρό εντολοδόχοι και πραγματικοί εργοδότες της εκτελεστικής εξουσίας δεν είμαστε εμείς, και ότι τα μέλη της, δεν εργάζονται για τα εθνικά αλλά για κάποια ξένα συμφέροντα. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη της νομοθετικής εξουσίας βέβαια, καθώς από ότι φαίνεται, ο ένας χρεώνει με 7000 ευρώ την ερώτηση προς υπουργό (εδώ), ο άλλος ζητάει πολλά για να αλλάξει στρατόπεδο προεκλογικά (εδώ), 200 είναι μισθοδοτούμενοι από έναν και μόνο επιχειρηματία (εδώ) και όλοι μαζί εκτελούν τις εντολές των τραπεζιτών και των ξένων κυβερνητικών δανειστών.

Σας θυμίζω όμως και τις τελευταίες καταγγελίες οι
οποίες έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό το συμπέρασμα, καθώς σύμφωνα με αυτές, υπάρχει ταρίφα και για ψήφο και αλλαγή κοινοβουλευτικής ομάδας εν όψη σημαντικών ψηφοφοριών, όπως λχ. εκείνης για την εκλογή πρόεδρου της δημοκρατίας (εδώ). 

Το σκοτεινό δίκτυο της αποστασίας

d303716f8606ed361abcd440e7dc8d26_XL

Κατά τα άλλα βέβαια, τον Πρόεδρο τον επιλέγουμε εμείς διά των 300 αντιπροσώπων μας, τους οποίους πληρώνουμε για να νομοθετούν και να ελέγχουν τη κυβέρνηση για λογαριασμό μας, σύμφωνα πάντα με το σύνταγμα και τους νομούς που συμφωνούν με αυτό!

Να τι μας έταξε ο καθένας από αυτούς πριν αρχίσει να εισπράττει την πληρωμή μας:  

«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».



ΣΧΕΤΙΚΑ 

Τζίμης Πανούσης

“Δεν κυβερνά μόνο η συμπολίτευση. Κυβερνά και η αντιπολίτευση. Θα σου περιγράψω όλο το σκηνικό παραστατικά για να το καταλάβεις :

Γίνεται ένας βιασμός. Βιάζουν ένα αγοράκι 12 χρόνων. Το βιάζει ένας νεοδημοκράτης και ένας πασοκτζής. Ταυτόχρονα από δίπλα παρακολουθούν ένας κνίτης (ΚΚΕ), ένας συριζεος, ένας δημαρ και ένας καμένος Έλληνας οι οποίοι παρακολουθούν τον βιασμό και το παίζουνε. Δηλαδή συμμετέχουν αυνανιζόμενοι στο βιασμό και ταυτόχρονα καταγγέλλουν: απαράδεκτο που βιάζετε το παιδί κλπ Και όλοι αυτοί πληρώνονται. Πληρώνονται από τους γονείς του παιδιού που βιάζουνε. Από τους φόρους τους.”





Αν επιθυμείτε επιστημονικότερη διατύπωση, βρείτε τις δηλώσεις Κασημάτη. Τα ίδια λέει.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »