Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

CDRSEE VI

του Γιώργου Τσάπανου

Ο Γιώργος Τσάπανος υπήρξε τους τελευταίους πέντε μήνες ο μοναδικός σχεδόν σχολιαστής στο ιστοσημείωμά μου CDRSEE IV, σχετικά με το Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο κ. Τσάπανος είναι βαθύς γνώστης του θέματος [ασχολείται μ' αυτό τα τελευταία 10-12 χρόνια]. Στα περίπου 100 σχόλιά του όλους αυτούς τους μήνες αναφέρθηκε σε όλες – ή σχεδόν όλες- τις πτυχές του ζητήματος, ακολουθώντας την μαιευτική μέθοδο. Έδινε κάποιες πληροφορίες και μας καλούσε να ερευνήσουμε περαιτέρω. “Τα ονόματα, αγαπητέ Χρήστο, τα ονόματα!”, ήταν η μόνιμη επωδός του.

Επειδή, όμως, μερικές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολο -και κυρίως χρονοβόρο- να παρακολουθήσει κάποιος μη επαΐων όλα τα μονοπάτια που είχε ακολουθήσει ο Γ. Τσάπανος, μερικές φορές τον “τσιγκλούσα” [όταν δεν μπορούσα, παρά τις προσπάθειές μου να ακολουθήσω τα μονοπάτια στα οποία οδηγούσαν οι πληροφορίες του], ώστε να γίνεται πιο συγκεκριμένος, ώστε να μας δίνει και μια “σούμα”, για να γίνεται πιο εύκολο και βατό το δικό μας ψάξιμο.

Σήμερα, ο Γιώργος Τσάπανος προχώρησε και, με μια σειρά σχολίων του, έγινε εξαιρετικά συγκεκριμένος, γράφοντας μια [εισαγωγική] σύνοψη των
συμπερασμάτων του. Θεώρησα, λοιπόν, ότι θα πρέπει να γίνει μια “τομή μέσα στη συνέχεια” [που λένε και οι... αναθεωρητές], και ο Γιώργος Τσάπανος να αποκτήσει το δικό του χώρο σ’ αυτό το ιστολόγιο.

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελείται από αποσπάσματα των σχολίων # 128, 133, 134 και 135 στο CDRSEE IV [πρόσθεσα μόνον τους τόνους και έκανα κάποιες επουσιώδεις αλλαγές, κυρίως όσον αφορά κάποια "τυπογραφικά" σφάλματα]. Φυσικά, είναι αδύνατον να παρακολουθήσει κανείς εύκολα όλα τα νήματα της υπόθεσης. Αν κάτι δεν καταλαβαίνετε, θα πρέπει να καταφύγετε στο CDRSEE IV ή στα άλλα ιστοσημειώματα της σειράς.

Ελπίζω μ’ αυτό το ιστοσημείωμα να δώσω ένα επιπλέον κίνητρο στον ακάματο Γιώργο Τσάπανο ώστε να παρουσιάσει με ακόμα μεγαλύτερη σαφήνεια κάποιες πλευρές της έρευνάς του. Τον ευχαριστούμε θερμότατα!


* * * * *

Γράφει ο Γιώργος Τσάπανος:

Πριν από μερικά χρόνια, κάποιοι απεφάσισαν να κατακερματίσουν την Βόρειο Ελλάδα και να αποδείξουν ότι ο Ελληνισμός της ήταν κάτι “φρέσκο”, ότι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ έφτασε ΜΕΤΑ το 1912-1913, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ –ΙΔΙΩΣ– ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Και έτσι, όπως θα διαβάσετε και παρακάτω αμόλησαν ένα σωρό κοπρόσκυλα την περασμένη δεκαετία για να:

“During the last decade at least twelve anthropologists studied the identities building process in the border region of western Greek Macedonia.”

Προσοχή, δεν προσπάθησαν να ανακαλύψουν την “ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ” σε άλλες παραμεθόριες περιοχές, στην ΚΡΗΤΗ η την ΡΟΔΟ, στα ΕΠΤΑΝΗΣΑ, ή την ΧΙΟ, όχι, το μυστικό ήταν η Βόρειος, Βορειοδυτική Ελλάδα και ιδίως η Φλώρινα και η Θεσσαλονίκη.

Στην Βορειοδυτική Ελλάδα είχαν αρχίσει ένα πρόγραμμα “ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ” με στοιχεία που πήραν από… το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνος – Θεσσαλονίκης απ’ όπου πήραν ένα σωρό χάρτες, πληροφορίες, ντοκουμέντα, κ.τ.λ,κ.τ.λ..

Κατά περίεργο τρόπο, βρήκα το “πρότζεκτ” κρυμμένο κάτω από ένα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ της Αγγλίας το οποίο υποτίθεται ήταν ανακατωμένο για την ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ πλευρά του θέματος.

Υπεύθυνη για αυτό το θέμα (αλλά και πολλά άλλα, κάποια ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΥΡΡΗ, απλή σπουδάστρια στο “Ερευνητικό” της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αλλά… καθηγήτρια στο ΑΝΑΤΟΛΙΑ.

Το περίεργο ήταν ότι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ήταν, ΒΙΑΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ !!!!!!! και οι ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΣΑΝ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ – ΤΟΥΡΚΙΚΗ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ – και ΒΛΑΧΙΚΗ !!!!!

Τον ίδιο καιρό άρχισαν οι παρουσιάσεις περί ΕΒΡΑΪΚΉΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ CDRSEE.

Ρίξτε μια ματιά εδώ μέσα:

http://journals.cambridge.org/action/displayAbstract?fromPage=online&aid=187631

Η πόλις είναι η ΦΛΩΡΙΝΑ, (όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα), διαβάστε ποιος προσπαθούσε να ανακαλύψη ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ, και σε ποιους έδινε τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.

Η χάρτης της περιοχής των ΒΙΑΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ, όμως, είναι παρόμοιος αν όχι ακριβώς ο ίδιος με το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΡΕΣΠΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ EAST-WEST INSTITUTE = STABILITY PACT + CDRSEE + ELIAMEP + ANATOLIA + BALKAN TRUST + LONDON TEAM +… +… +…

Το τετράτομο του CDRSEE (όπως και το βιβλίο της 6ης δημοτικού) είναι οι ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ μιας “εναλλακτικής” ιστορίας με σκοπό την διάβρωση του Ελληνικού Πνεύματος και των Ελληνικών ΕΘΝΙΚΩΝ ιδεωδών, ώστε τυχόν ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΝΕΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ

Δεν είναι τυχαία η ΕΒΡΑΪΚΉ ΑΝΑΜΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ 1996.
Δεν είναι τυχαία τα βιβλία του MAZOWER, για τον Εβραϊσμό της Θεσσαλονίκης, και δεν είναι τυχαίο ότι στην ΒΟΡΕΙΟ – ΒΟΡΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, “δεν” υπήρχαν αρκετοί ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ… ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΣΑΝ… ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΤΟΥ Ι.Μ.Χ.Α, ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ, ΤΟΥ MACEDONIAN HERITAGE, BALKAN TRUST, STABILITY PACT, NATIONAL BANK OF GREECE, ALPHA BANK, COCA-COLA, TITAN, LEVENTIS INSTITUTE, και διαφόρων άλλων ΜΚΟ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ CDRSEE ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.

Μην ξεχνάμε βέβαια πού εδρεύει το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, και με ποιανών λεφτά ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ονομάζεται… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !

Ξεκινήσαμε από το CDRSEE, έναν από τους παίκτες στην ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ και δη της ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ (που με πονάει ακόμα πιο πολύ), βλέπετε… εάν οι “δικοί” μας γράφουν περί ΒΙΑΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ, τότε… οι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και οι ΤΟΥΡΚΟΙ οι οποίοι εξεδιώχθησαν χαίρουν ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΑΙΕΣ, ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, Κ.Τ.Λ., ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.

Τι το άκρως περίεργο;

Ότι όλες οι μελέτες ομιλούν για τα “κακά” που έκαναν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, δεν είδα ακόμα καμία μελέτη η οποία να ομιλεί περί ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΧΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ.

Και βέβαια, με μιαν νέα ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ την ΒΛΑΧΙΚΗΝ, γιατί να μην φτιάξωμε και ένα νέο κρατίδιο με τις ευλογίες ΤΟΥ ΠΑΠΑ στα νότια της ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ?!

Τ ο “τετράτομο” του CDRSEE με την συνεργασία ΒΕΡΕΜΗ, ΕΛΙΑΜΕΠ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥΙ.Μ.Χ.Α., κ.τ.λ., κ.τ.λ… μας έγινε και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ !!!!!!!

Μάλιστα Κυρίες και Κύριοι, μας ετοιμάζουν ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ με τα λεφτά του ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ, και ενώ αυτός ο άμοιρος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Διαβάστε:

http://www.see-jhp.org/about_project.html

“Context

The JHP is part of the Stability Pact’s Working Table 1, Education and Youth Task Force, (www.stabilitypact.org). Many of the participants in the CDRSEE’s Joint History Project are also involved in other Stability Pact projects. In the context of the numerous history education initiatives currently underway in the SEE region, the JHP gains increased importance as a social movement. “

H ΠΛΥΣΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ:

http://faculty.ed.uiuc.edu/westbury/paradigm/cahn.html

Και από εκεί έφτασε στην χώρα μας:

http://www.see-jhp.org/about_project.html

Partnerships

CDRSEE benefits from fruitful co-operation with the Teachers’ Association of Croatia, Euroclio Serbia, Sabanci University, the University of Ljubljana, EUROCLIO, the Council of Europe, the Georg-Eckert Institute for International Research of School Textbooks in Braunschweig, Center for Advanced Study in Sofia, University of Graz, Institute for International Education, Central European University, Budapest; University of Belgrade; University of Bucharest; Kulturkontakt, Austria; The History Foundation of Turkey; among others. “

Και μιας και είμαστε εδώ, ψάχτε άλλο ένα “Ίδρυμα” εκείνο του Friedrich Ebert Stiftung, Bonn , υπερασπίζον την ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μοιράζοντας λεφτά δεξιά και αριστερά στους καημένους “Έλληνες” του ΕΛΙΑΜΕΠ και του Κ.Ε.Μ.Ο., νάτα εδώ όλα μαζί:

http://www.fes.de/intro_en.html

http://www.eliamep.gr/eliamep/content/home/about_eliamep/funding/en/

http://www.kemo.gr/en/04.html

“The Delphi Meeting (November 1996)
It was a two-day research meeting which was organized at the European Cultural Centre of Delphi. The topic of the meeting was “Europe, Greece, Minorities” and it was financed by the Friedrich Ebert Foundation.”

Κ αι έτσι φτάσαμε στην ψίχα του καρυδιού.
Καθώς βλέπεις:

“The JHP is part of the Stability Pact’s Working Table 1, Education and Youth Task Force, (www.stabilitypact.org). Many of the participants in the CDRSEE’s Joint History Project are also involved in other Stability Pact projects. In the context of the numerous history education initiatives currently underway in the SEE region, the JHP gains increased importance as a social movement. “

Πίσω από το Κέντρο Θεσσαλονίκης είναι το Σχέδιο Σταθερότητας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, αλλά πίσω από αυτούς όπως σας έδειξα και απέδειξα είναι ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Τι κάνανε λοιπόν οι μάγκες?, ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ, ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΩΝ, ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, κ.τ.λ., εδημιούργησαν ένα ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Αυτός είναι ο λόγος, που όλα τα πόστα είναι πιασμένα από ανθρώπους του ΕΛΙΑΜΕΠ και από ανθρώπους που ανήκουν στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Και παραπέρα? Τι και παραπέρα?
Παραπέρα είναι ο ΟΗΕ η ΕΕ και Ο ΘΕΙΟΣ ΣΑΜ.
Μόνο που πίσω τους, ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!

Με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ μας χορεύουν, και οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ”, μαζεύουν τάλληρα.

Και “επαναστάτες” και νταβατζήδες.

Και στις τράπεζες του Λοντον-σιτι και “Αναθεωρητές της Ιστορίας μας” για το καλό του τόπου βέβαια.

Και αμαρτωλοί από την μετα-Επαναστατική Ελλάδα αλλά και στα υψηλά σαλόνια με Κλαρκ, Κλιντον, Αλλμπραιτ, Χολμπρουκ, και πάμε λέγοντας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ μας ετοιμάζουν, με εγγραφή (τη συμμετοχή όλων των δικών μας) ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ που θα γίνει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

Ευτυχώς… ΕΥΤΥΧΩΣ… τους ξυπνήσαμε εγκαίρως!

Ας αποφασίσει ο ΛΑΟΣ πλέον.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »