Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Τὰ έσώρουχα στὸ χρῶμα τοῦ δέρματος εἶναι …ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ!!!

Τὰ έσώρουχα στὸ χρῶμα τοῦ δέρματος εἶναι ...ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ!!!
Σύμφωνα με την συντακτική ομάδα αμερικάνικης εφημερίδας…

Ώρες- ώρες είναι να τα χάνει κανείς με την φαντασία των λεγομένων «αντιρατσιστών», που η ακούραστη υπεράσπιση που προσφέρουν στα έρημα τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προάσπιση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων μπορεί να αφήσει κάποιον με το στόμα ανοικτό, σαν να πέρασε ελαφρύ εγκεφαλικό…

Παράδειγμα της ανωτέρω καταστάσεως αποτελεί ο χαρακτηρισμός ως «ρατσιστικά» για τα γυναικεία εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος, σύμφωνα με την αμερικάνικη εφημερίδα Oklahoma Daily. Σε άρθρο της η εφημερίδα αποδεικνύει πως ένα βρακί ή ένα σουτιέν αποτελούν ρατσιστική απειλή προς τις μειονοτικές κοινότητες, των οποίων το δικαίωμα στην διαφορετικότητα καταπιέζουν, ποδοπατούν κ.λπ. κ.λπ….. μπλα, μπλα…

«Φανταστείτε το εξής: Είσαι μια νεαρή Αφρο-αμερικανίδα που τρέχει στο τοπικό κατάστημα εσωρούχων να αγοράσει σουτιέν στο χρώμα του
«δέρματος» για να το φορέσει με ένα μεταξωτό συνολάκι, πείτε με ένα προσεγμένο καθημερινό φόρεμα ή για μια επαγγελματική συνέντευξη. Αλλά όταν μπαίνει στο κατάστημα δεν υπάρχει εσώρουχο στο χρώμα του «δέρματος». Τουλάχιστον, όχι για το δικό σου δέρμα. Κάποια σουτιέν σε διάφορες ελαφριές ροδακινί αποχρώσεις, αλλά ελάχιστα έως ανύπαρκτα για σκουρόχρωμες γυναίκες και αυτά δεν διαφημίζονται ως εσώρουχα στο χρώμα του «δέρματος». Πως θα σε έκανε να νοιώσεις το γεγονός ότι η βιομηχανία μόδας και η κοινωνία συνολικά έχουν ως βάση για το ιδανικό χρώμα του «δέρματος» τους Καυκασίους; Ότι το χρώμα της επιδερμίδας σου δεν υπολογίζεται ως χρώμα το «δέρματος;»… είναι το κείμενο που δημοσιεύτηκε στην εν λόγω εφημερίδα.

Η ίδια συντακτική ομάδα της εφημερίδας στην Οκλαχόμα θεωρεί ρατσιστικά μια σειρά προϊόντων, όπως: το μακιγιάζ στην απόχρωση του δέρματος, τα ρούχα στην απόχρωση του δέρματος -κοινώς μπεζ, ακόμα και τα τραυμαπλάστ, γιατί κι αυτά είναι στο χρώμα του δέρματος, και δη στο χρώμα της επιδερμίδας των Καυκασίων, δηλαδή των λευκών!

Ε.Μ.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »