Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ισραήλ: Σιωναζί, δολοφόνοι παιδιών και …κλεφτοκοτάδες στη «Γη των Εκλεκτών»

Σχόλιο: Αφού οι Σιωναζί εγκληματίες εξολόθρευσαν πάνω από 2100 ανθρώπους στη Λωρίδα της Γάζας, στη μεγάλη τους πλειονότητα άμαχους, και κατεδάφισαν εκατοντάδες γειτονιές και κτίρια σε έκταση εκατοντάδων αν όχι χιλιάδων εκταρίων, που σύμφωνα με τον ΟΗΕ θα χρειαστεί τουλάχιστον 20 χρόνια να ανοικοδομηθούν, στη συνέχεια αποφάσισαν να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, και αποφάσισαν να αρπάξουν 400 εκτάρια γης στη Δυτική Όχθη, «προς τιμή» των 3 νεαρών Εβραίων που εποικούσαν την περιοχή, και η θανάτωση των οποίων αποτέλεσε δήθεν την αφορμή του «πολέμου» (βλ. ποτάμια σφαγής χιλιάδων ως συλλογικά «αντίποινα») ώστε οι Σιωνιστές τώρα να ολοκληρώσουν και με αυτό τον τρόπο κάθε ποικιλία θηριωδίας που τους διακρίνει!!

Πηγή: «Η μεγαλύτερη μέσα σε 30 χρόνια»: Το Ισραήλ προβαίνει σε απαλλοτρίωση 400 εκταρίων στη Δυτική Όχθη, RT (31.08.2014)

Η ισραηλινή (υπό στρατιωτική διοίκηση) Πολιτειακή/Πολεοδομική Διοίκηση ανακοίνωσε την οικειοποίηση γης περίπου 400 στρεμμάτων στη Δυτική Όχθη, οδηγώντας σε μια σχεδόν άμεση καταδίκη απόακτιβιστές κατά των εποικισμών, που λένε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατάσχεση γης εδώ και 30χρόνια.

Περίπου 400 εκτάρια γης στην περιοχή του οικισμού Etzionκοντά στην πόλη της Βηθλεέμ δηλώθηκαν «κρατική γη, σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτικής ηγεσίας» από την Πολιτειακή Διοίκηση, την Κυριακή. Το Radio Israel ανακοίνωσε πως έγινε σε απάντηση στη δολοφονία τριών Εβραίων εφήβων τον Ιούνιο από μαχητές της Χαμάς στην ίδια περιοχή.

Η κατασκευή ενός μεγάλου οικισμού στην περιοχή, γνωστή ως Gevaot, ήταν στα σχέδια από το 2000 και
πέρυσι η ισραηλινή κυβέρνηση ζήτησε προσφορές για την κατασκευή 1.000 κατοικιών στην περιοχή.

Η ομάδα κατά των εποικισμών «Ειρήνη Τώρα», που αντιτίθεται στις δραστηριότητες του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη, δήλωσε ότι η κατάληψη της γης ήταν η μεγαλύτερη που έχει ανακοινωθεί από το Ισραήλ από τη δεκαετία του ‘80.

Λένε ότι η οικειοποίηση της γης προορίζεται να μετατρέψει ένα χώρο όπου ζουν 10 εβραϊκές οικογένειες δίπλα σε ένα εβραϊκό ιεροδιδασκαλείο, σε μόνιμο οικισμό.

Ο οποιοσδήποτε με αξιώσεις ιδιοκτησίας έχει 45 ημέρες για να ασκήσει έφεση. Ένας τοπικός δήμαρχος είπε ότι οι Παλαιστίνιοι έχουν εκτάσεις γης εκεί, τις οποίες χρησιμοποιούν για την συγκομιδή ελιών. [σ.σ. Και όχι μόνο εκεί βέβαια καθώς όλη η ιστορική Παλαιστίνη ανήκε αποκλειστικά και μόνο στους Παλαιστίνιους και στους λίγους Εβραίους που ζούσαν εκεί ειρηνικά για χιλιάδες χρόνια. Το Ισραηλινό σιωνιστικό ρατσιστικό τερατούργημα είναι ολοκλήρωτικά κλεμμένη γη, ποτισμένο με το αίμα της εθνοκάθαρσης των ντόπιων από τους Σιωνιστές. Το γράφουμε γιατί οι φιλελεύθεροι του RT και η εκφυλισμένη αριστερά του Τσίπρα και το κακό συναπάντημα μιλάνε για σύνορα του 1967 και για τις «ακρότητες» των εποικισμών. Η δε ομάδα «Ειρήνη Τώρα» δεν είναι τίποτα άλλο παρά η κλασική σιωνιστική εσωτερική ελεγχόμενη «αντιπολίτευση». Ο Τσίπρας και το νεο-πασοκικό του μόρφωμα είναι η αντίστοιχα ελεγχόμενη αντιπολίτευση ....Ελλαδο-μπανανίας.]

«Η ‘Ειρήνη Τώρα’ βλέπει τη δήλωση αυτή ως απόδειξη ότι ο πρωθυπουργός Νετανιάχου δεν φιλοδοξεί για ένα νέο «DiplomaticHorizon» (Διπλωματικό Ορίζοντα) , αλλά μάλλον συνεχίζει να δημιουργεί εμπόδια στο οράμα των δύο κρατών και προωθεί μια λύση του ενός κράτους», δήλωσε η ομάδα. [σ.σ. ούτε κατσάδιασμα στο κακό παιδί τον «Μπίμπι» να ήταν…]

Η λεγόμενη Δυτική Όχθη είναι έδαφος που οι Παλαιστίνιοι ζητούν για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. Περίπου 2,4 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι ζουν εκεί, μαζί με 500.000 Ισραηλινούς. Η Δυτική Όχθη κατελήφθη από το εβραϊκό κράτος στο Πόλεμο της Μέσης Ανατολης το 1967.

«Με την κήρυξη ακόμη 4.000 dunamsως κρατική γη, η ισραηλινή κυβέρνηση καρφώνει πισώπλατα τον [Παλαιστίνιο Πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς] και τις μετριοπαθείς παλαιστινιακές δυνάμεις, αποδεικνύοντας και πάλι ότι η βία αποδίδει ισραηλινές παραχωρήσεις, ενώ η μη-βία οδηγεί σε επέκταση των εποικισμών,» προσθέτει η ομάδα. [σ.σ. Εννοούν ότι η βία των Σιωνιστών φέρνει «ήττα» και παραχωρήσεις—που τις είδαν δεν το καταλάβαμε! Οσο για τον Αμπάς είναι βέβαια γνωστό ανδρείκελο της Δύσης με «αντιστασιακή» περιβολή, τον οποίο εντούτοις στηρίζουν και …αντισυστημικοί ταγοί και παρ’ημίν…]

Ο NabilAbuRdainah, εκπρόσωπος του Αμπάς, ο υποστηριζόμενος από τη Δύση Παλαιστινιακός Πρόεδρος, κάλεσε το Ισραήλ να ακυρώσει τον σφετερισμό της γης. «Η απόφαση θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη αστάθεια. Θα πυροδοτήσει την κατάσταση μετά τον πόλεμο στη Γάζα», είπε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Συμβούλιο του οικισμού Etzion[σ.σ. δηλαδή οι 10 οικογένειες φανατικών θρησκόληπτων εβραίων για την οποία γίνεται η αρπαγή] χαιρετίζει την ανακοίνωση λέγοντας ότι «ανοίγει το δρόμο για τη νέα πόλη της Gevaot. Ο στόχος των δολοφονιών αυτών των τριών νεαρών ήταν να σπείρουν το φόβο ανάμεσα μας, να διαταράξουν την καθημερινή μας ζωή και να θέσουν υπό αμφισβήτηση το δικαίωμά μας στη γη. Η απάντησή μας είναι η ενίσχυση του οικισμού.» [σ.σ. Το «δικαίωμα τους στην γη» το βασίζουν φυσικά σε βιβλικά παραμύθια που προορίζονται για πνευματικά λοβοτομημένα παιδιά γενικώς και φανατικά θρησκόληπτους εβραίους ειδικότερα.]

Το Ισραήλ λέει ότι επίσημα η κατασκευή των νέων κατοικιών στο Gevaotδεν είναι ένας νέος οικισμός, διότι η περιοχή έχει κηρυχθεί επισήμως γειτονιά του AlonShvut, ενός υπάρχοντος οικισμού, μόλις λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα. [σ.σ. Οι σιωναζί κατάντησαν την πολεοδομία ... επιστήμη εθνοκάθαρσης!].

Οι ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε στασιμότητα από τότε που ο Νετανιάχου διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με τον Μαχμούντ Αμπάς, τον Απρίλιο, μετά την συμφωνία συμφιλίωσης που πέτυχε ο τελευταίος με τη Χαμάς, η οποία κυριαρχεί και διοικεί τη Λωρίδα της Γάζας.

Μετά την κατάπαυση του πυρός που συμφωνήθηκε πριν από μία εβδομάδα, και τον τερματισμό του πολέμου [σ.σ. το RT έγινε βασικότερο του βασιλέως! Την ωμή σφαγή την ονομάζει «πόλεμο», όπως τα χειρότερα συστημικά καθάρματα!] επτά εβδομάδων στη Γάζα, ο Νετανιάχου επανέλαβε τη θέση του ότι ο Αμπάς πρέπει να διακόψει οποιαδήποτε συμμαχία με τη Χαμάς, την οποία το Ισραήλ και οι περισσότερες δυτικές χώρες θεωρούν τρομοκρατική οργάνωση. [σ.σ Ουδέν σχόλιο!].

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ