Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Την Παραλλαγή "Eris" Του Covid

7 Αυγούστου 2023 | Kit Knightly | Διαβάστε το εδώ


Η μεγάλη είδηση των τελευταίων ημερών είναι ότι η "Covid" επέστρεψε... ξανά. Αυτή τη φορά είναι η παραλλαγή "Eris", που πήρε το όνομά της από την ελληνική θεά της διαμάχης και της διχόνοιας, και υποτίθεται ότι προκαλεί έξαρση των κρουσμάτων για πρώτη φορά μετά από... ποιος νοιάζεται πόσο καιρό.

Ο κύριος όγκος των ρεπορτάζ σχετικά με αυτό περιγράφει λεπτομερώς πώς υποτίθεται ότι σχετίζεται με τον Όμικρον ή τον Αρκτούρο ή όλα τα άλλα ονόματα που αναβοσβήνουν στους τίτλους.

Αυτό, ή τα συμπτώματα.

Είναι μια ρινική καταρροή και ένας πονόλαιμος και... καλά, ξέρετε. Το μόνο αξιοσημείωτο που πρέπει να αναφερθεί εδώ είναι ότι η "απώλεια της γεύσης ή της όσφρησης" - που τόσο καιρό πουλιόταν ως το σήμα κατατεθέν του Covid - δεν θεωρείται πλέον κοινό σύμπτωμα.

Το Yahoo ανέφερε μάλιστα - χωρίς ίχνος ειρωνείας - ότι η υποτιθέμενη αύξηση των "κρουσμάτων" οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους:

“Ο κακός καιρός που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να περνούν περισσότερο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους και η εξασθένηση της ανοσίας έχουν κατηγορηθεί για την αύξηση

...μια περίεργη θέση, δεδομένου ότι ο αποκλεισμός υποτίθεται ότι βοήθησε την τελευταία φορά.

Εν πάση περιπτώσει, χωρίς άλλη καθυστέρηση, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την παραλλαγή Eris:

Είναι απλά μαλακίες.

Όπως όλες οι άλλες.

Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται να ειπωθεί, έτσι δεν είναι;

Σίγουρα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στήνουν μαλακές μπάλες για να μας χτυπήσουν πάνω από τον φράχτη, μιλώντας για τα "συμπτώματα" και το ποσοστό "μόλυνσης" ξανά, λες και τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχουν καταστήσει όλες αυτές τις λέξεις χωρίς νόημα. Αλλά έχουμε - ή θα έπρεπε να έχουμε - ξεπεράσει κατά πολύ αυτό το σημείο να διαφωνούμε με την καθεστηκυία τάση.

Ξέρουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα συμπτώματα - είναι "γενικά ήπια" και "γριπώδη", επειδή το Covid δεν είναι τίποτα άλλο παρά επαναπροσδιορισμένες ενδημικές ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Γνωρίζουμε ότι οι στατιστικές θανάτου είναι κατασκευασμένες και ότι τα τεστ δεν λειτουργούν παρά μόνο για την κατασκευή κρουσμάτων.

Τα ξέρουμε όλα αυτά, ακόμη και αυτή η επανάληψή τους είναι περιττή, για να είμαστε ειλικρινείς.

Η μόνη πτυχή της Eris που αξίζει να συζητηθεί είναι γιατί βρίσκεται στις εφημερίδες, και ακόμη και αυτή η απάντηση είναι πιο σύντομη από ό,τι συνήθως.

Η Eris υπάρχει επειδή ο καύσωνας "Κέρβερος" τελείωσε, και ο Ιούλιος ήταν ασυνήθιστα κρύος και υγρός στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επειδή το φθινόπωρο θα μπει αρκετά σύντομα και δεν υπάρχουν άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα για να διαταράξει το Just Stop Oil για λίγο καιρό.

Εν ολίγοις, η Eris είναι αυτό που συμβαίνει όταν οι άνθρωποι αρνούνται να πανικοβληθούν για την κλιματική αλλαγή.

Στην πραγματικότητα, μπορούμε πιθανώς να περιμένουμε πρωτοσέλιδα που θα συνδέουν την Eris με το κλίμα τις επόμενες ημέρες.

Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι, όπως ακριβώς και με την κλιματική αλλαγή, οι άνθρωποι μπορούν να τρομάξουν με τις λέξεις μόνο για ένα χρονικό διάστημα. Τα μέσα ενημέρωσης επαναλάμβαναν τόσο πολύ την "υπερθέρμανση του πλανήτη" που οι λέξεις έχασαν το νόημά τους, και γέμισαν τις εφημερίδες με τόσες πολλές καταστροφολογικές προβλέψεις που δεν έγιναν ποτέ πραγματικότητα, ώστε οι άνθρωποι μούδιασαν και το φιλτράρουν τώρα, ακόμη και αν δεν το συνειδητοποιούν.

Το ίδιο θα συμβεί και με το COVID- όσο περισσότερο το επαναφέρουν για να προκαλέσουν τρόμο, τόσο λιγότεροι άνθρωποι θα πηδάνε.

Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο προετοιμάζουν την "επόμενη πανδημία" της "ασθένειας Χ".

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »