Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Η πιο ηλίθια αλλαγή λογοτύπου στην ανθρώπινη ιστορία

Post 2828 Photo

Μπορείτε και εσείς να φτιάξετε το νέο λογότυπο «X» του πρώην Twitter.

  1. Πάτε εδώ: https://www.myfonts.com/products/special-alphabets-p04-27779-special-alphabets-341766
  2. Αγοράστε τη γραμματοσειρά για 32€
  3. Πληκτρολογήστε «Χ» κεφαλαίο
  4. Τελειώσατε
1690983156_933ee9237ba61dfcc634

Είναι τόσο βλαμμένος;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καταφέρει τίποτε στη ζωή του εκτός του να πείσει μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης ότι είναι ιδιοφυία και ότι δημιούργησε και γιγάντωσε όλες αυτές τις εταιρείες που είτε πούλησε, είτε κατέχει.

Ούτε το Paypal έγραψε, ούτε την Tesla δημιούργησε, ούτε έχει την παραμικρή ιδέα από πυραύλους.

Αλλά και πάλι δεν θεωρώ ότι είναι τόσο ηλίθιος. Υπάλληλος είναι.

Του έδωσαν την εντολή και τα χρήματα να αγοράσει το Twitter και να το καταστρέψει

Για κάποιο λόγο θεώρησαν ότι η εν λόγω πλατφόρμα ίσως αποτελεί κίνδυνο για το σύστημα. Ίσως ήθελαν να μετακινηθεί ο κόσμος προς την απολύτως αποτυχημένη νέα σαβούρα του Suckerborg με την επωνυμία «Threads». Ένα παπαροσύστημα, κακέκτυπο αντίγραφο του Twitter με σπέσιαλ έξτρα λογοκρισία.

Για μένα τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα. Δεν τον έβαλαν να ιδρύσει την εταιρεία Neuralink τυχαία (διασύνδεση εγκεφάλου με τον ιστό), δεν τον έβαλαν τυχαία να στείλει χιλιάδες δορυφόρους σε τροχιά ώστε να υπάρχει κάλυψη 5G παντού στον κόσμο. Να μην ξεφεύγεις από πουθενά.

Περιμένω με λαχτάρα μια περιποιημένη βροχή μικρομετεωριτών ώστε να μαζεύει τους διαστημικούς κουβάδες του από τη θάλασσα. Μετά τον ανεμοστρόβιλο που διέλυσε εργοστάσιο της Pfizer στη Β. Καρολίνα τώρα περιμένω και αυτό. Πόση χαρά όμως να αντέξω ο έρμος.

Το Twitter το αγάπησα

Γνώρισα ένα πολύ σημαντικό άνθρωπο στη ζωή μου μέσω αυτού. Πέρασα χιλιάδες ώρες, απέκτησα φίλους, γέλασα, έκλαψα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι γινόταν όταν εγκατέλειπα την Ελλάδα στο λογαριασμό μου. Τα χιλιάδες μηνύματα γνωστών και αγνώστων με ευχές για επιτυχία και ευτυχία.

Οι νεοταξίτες γνωρίζουν ένα μόνο πράγμα: Να καταστρέφουν.

Δείτε ποιος είναι ο Elon Musk


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »