Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Τεστ PCR, Γονιδιακή Θεραπεια & Ζουμερά Κουτσομπολιά Για Το Κλιμα: Το Ρωσικό Νταβός Ξεκινά στην Αγία Πετρούπολη!

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Είναι μέσα Ιουνίου - ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Ναι, σημαίνει ότι έχετε επιβιώσει με κάποιο τρόπο το πρώτο εξάμηνο του 2023, πράγμα που δεν είναι μικρό επίτευγμα.

Αλλά προμηνύει επίσης την έναρξη του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, της ετήσιας συνάντησης των καλύτερων και εξυπνότερων της Ρωσίας (και εκπροσώπων από διάφορα προγράμματα διαστημικών σαυρών, στελεχών μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών και άλλων σεβαστών μελών της παγκόσμιας κοινότητας).

Λοιπόν, όπως παρατήρησε κάποτε ο Jaroslav Hašek, "χρειάζονται όλα τα είδη για να φτιάξεις έναν κόσμο". Αναφερόταν σε μια πόρνη που συνευρίσκονταν με μέλη των αυστροουγγρικών ενόπλων δυνάμεων, αν θυμάμαι καλά.

Το περσινό SPIEF ήταν το απόλυτο κτύπημα. Υπήρξε πολύς

θόρυβος και άγχος για τον μη πόλεμο που θα εμπόδιζε τα κορυφαία ταλέντα να συμμετάσχουν στο SPIEF 2022, αλλά αυτοί οι φόβοι αποδείχθηκαν άστοχοι.

Ακόμα και ο Dr. Tedros συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις, μέσω Zoom, για να συζητήσει βαθιά ερωτήματα, όπως "πόσο σύντομα θα εμβολιαστεί ο παγκόσμιος πληθυσμός και ποιες λύσεις διεθνούς συνεργασίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επιτάχυνση αυτής της διαδικασίας;", και πώς μπορεί η παγκόσμια κοινότητα "να αυξήσει την εμπιστοσύνη του ρωσικού κοινού και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις θετικές επιδράσεις του εμβολιασμού;".

Δεν αστειεύομαι, αυτά είναι αυτολεξεί τα θέματα συζήτησης από ένα από τα περσινά πάνελ που προκάλεσαν προβληματισμό.

Το SPIEF 2023 υπόσχεται να είναι εξίσου εποικοδομητικό.

Ακολουθεί ένα δείγμα από το φετινό "επιχειρηματικό πρόγραμμα":

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ: Η ΑΓΟΡΑ ΑΝΘΡΑΚΑ ΩΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΩΦΕΛΩΝ ΕΡΓΩΝ

Ο ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΩΣ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ;

ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Καταλάβατε την ιδέα.

Φυσικά, θα υπάρξουν επίσης συζητήσεις σε πάνελ για την απο-δολαριοποίηση και την άνοδο των BRICS.

Στο τέλος της τετραήμερης εκδήλωσης (που ξεκίνησε σήμερα), οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν την "ευκαιρία να υποβληθούν σε speed-dating με μέντορες" - κάτι που ακούγεται σαν επικίνδυνα σεξουαλικός ευφημισμός για τη "δικτύωση".

Προφανώς -αυτό είναι αυτονόητο- όλοι οι συμμετέχοντες στο SPIEF πρέπει να υποβληθούν σε τεστ PCR πριν τους επιτραπεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις. Οι μάσκες δεν θα είναι υποχρεωτικές.

Σύμφωνα με την παράδοση, η Sber του Herman Gref θα θαμπώσει αυτό το τσούρμο από περίεργους με κάθε είδους ηλίθια τεχνάσματα, όπως ένα ρομπότ που μπορεί να κάνει σκίτσα.

Το μέλλον είναι τώρα. (πηγή)

Αλλά η κύρια ατραξιόν θα είναι ένα βαθύ ψεύτικο ολόγραμμα του διάσημου σοβιετικού καρτούν-κτήνους Cheburashka, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να "συντονίσει" τη συζήτηση του Sber στο πάνελ για ... δεν γνωρίζω καν:

Η Sber θα κάνει τον Cheburashka συντονιστή της δικής της συνεδρίασης πάνελ στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης 2023. Ο χαρακτήρας που αγαπήθηκε από εκατομμύρια κινηματογραφόφιλους θα αναδημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τρισδιάστατο animation και τη δική της τεχνολογία deepfake της Sber.

"Η επιλογή μας για τον Cheburashka ως συντονιστή της συνεδρίας της Sber δεν είναι τυχαία: δεδομένης της αστάθειας των πληροφοριών στην αγορά των διασημοτήτων και των ηγετών της κοινής γνώμης, ο χαρακτήρας αυτός δεν θα δημιουργήσει κινδύνους φήμης στο μέλλον", εξήγησε η υπηρεσία Τύπου της Sber.

Εντάξει.

Έτσι έπρεπε να γίνει. (πηγή)

Για να συνοψίσουμε: Το SPIEF 2023 θα είναι τέσσερις ημέρες εξαιρετικά βιώσιμης, ψηφιακής, συνειδητής ως προς τον άνθρακα, πολυπολικής, απο-δολαριοποιημένης, υπό την ηγεσία των BRICS, δοκιμασμένης με PCR, γονιδιακής θεραπείας με τρισδιάστατη γούνα. Λίγοι τυχεροί συμμετέχοντες μπορεί ακόμη και να παίξουν χόκεϊ αμυγδαλών με φαλακρούς επιχειρηματίες σε σχήμα ντάμπλινγκ.

Απολαύστε το υπόλοιπο του 2023.

---Δικτυογραφία:

PCR tests, gene therapy & juicy climate gossip: Russia's Davos kicks off in St. Petersburg!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »