Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Κύριε Σαββόπουλε, έπρεπε να προσέχατε τι τρώτε από τα αποφάγια που σας πετάνε τα αφεντικά σας. Συνήθως στο τέλος υπάρχουν και φόλες.

Periklis Bozinakis

 Έγινε γνωστό στην Πολύ Βόρειο Αφρική ότι ο Ναζιστίσκος της φωτογραφίας, αυτό το ανθρωπάκι, νοσηλεύεται σε ιδιωτική (...) κλινική, γιατί κόλλησε λέει για τρίτη φορά τον Ιό της Περασμένης Μόδας. 

Θα μπορούσα να σταματήσω εδώ, θα αρκούσε, αλλά δεν θα το κάνω. Εγώ, που είμαι καχύποπτος και ακραίος, υποψιάζομαι το Σύνδρομο Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας. Λέω τώρα, μια τόση δα πιθανότητα... 

Κύριε Σαββόπουλε, έπρεπε να προσέχατε τι τρώτε από τα αποφάγια που σας πετάνε τα αφεντικά σας. Συνήθως στο τέλος υπάρχουν και φόλες.

Κάτι που όμως δεν ξέρω αν έχει επισημανθεί, είναι η βαθύτερη ερμηνεία εκείνης της ανάρτησης που είχε διαπράξει πριν καιρό. Ο χαφιές αυτός είχε γράψει ότι ο υποχρεωτικός (!) εμβολιασμός ίσως είναι κάποια λύση για τους "αρνητές", μιας και θα τους απαλλάξει από ιδεολογικές (!!) ασυνέπειες (!!!) Θα εξακολουθήσουν να είναι "αρνητές", αλλά θα έχουν γίνει χρήστες, θέλουν δε θέλουν... 

Η αισχρότητα της δήλωσης είναι τέτοια που οι περισσότεροι δεν διατήρησαν την απαραίτητη ψυχραιμία για να δουν κάτι ακόμα χειρότερο. 

Σε πρώτο επίπεδο, τι εννοεί ο φασιστάκος; 
"Υποχρεωτικός" ήταν ο δήθεν εμβολιασμός, ήδη. Όταν άνθρωποι έχαναν τις δουλειές τους και δεν μπορούσαν να μπουν σε ένα μαγαζί, όταν συνταξιούχοι έβλεπαν ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ "διότι δεν συνεμορφώθησαν", αυτό τι είναι; Όταν οι υγειονομικοί έδιναν αγώνα και στερήθηκαν το μισθό τους, αυτό τι είναι; 

Βέβαια η κωλοτρυπίδα αυτή δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι υπάρχουν όντα που δεν σέρνονται όπως αυτός. Επίσης δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι το πρόβλημα δεν είναι... ιδεολογικό, αλλά ΑΛΗΘΙΝΟ και πρόβλημα ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. Τα μεταλλαξιογόνα προκαλούν μη αναστρέψιμες βλάβες. 

Όταν υποχρεώνεις ανθρώπους να "πιστοποιούνται" γινόμενοι χρήστες τέτοιων προϊόντων, πώς λέγεσαι; Η διεθνής Χούντα που αγαπάς και που σε τάιζε δεν αστειεύεται κύριε Σαββόπουλε. Είναι αδίστακτη, κάτι που το νοιώθεις τώρα στο τομάρι σου. 

Το δεύτερο επίπεδο είναι βαθύτερο και ακόμα χειρότερο. 
Αφού η "υποχρεωτικότητα" που ζητούσε ο χαφιές ίσχυε ήδη, τι ακριβώς πρότεινε; Δεν εννοούσε λοιπόν υποχρεωτικότητα.

 Εννοούσε ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ, και μάλιστα ΣΩΜΑΤΙΚΟ. Να αρπάζουν τους ανθρώπους, να τους συλλαμβάνουν δηλαδή, και να τους τρυπάνε. 

Σκεφτείτε το λίγο, για να συνειδητοποιήσετε με τι βδελύγματα ασχολούμαστε. Την πέρασε τη Χούντα, την παλιά, της Επταετίας, αυτήν στην οποία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι αντιστεκόταν. Πέρασε και τον Μένγκελε. Κύριε Σαββόπουλε, εύχομαι να εισπράξετε στο δεκαπλάσιο ό,τι εισέπραξαν οι ανόητοι που πήρατε στο λαιμό σας.

4 σχόλια:

  1. Ο Αυστραλός γερουσιαστής παραδέχεται ότι ο Covid ήταν μια προγραμματισμένη
    εκδήλωση από τις παγκόσμιες ελίτ για τον έλεγχο και τον ερήμωση του κόσμου.
    Ορκίζεται να τους κυνηγήσει και να τους εκθέσει προσωπικά.

    https://twitter.com/realstewpeters/status/1650937501970841600

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yuval Noah Harari - Τεχνητή νοημοσύνη και η τάξη των αχρήστων.

    https://rumble.com/v2f7zw4-yuval-noah-harari-.html

    Υ.Γ. ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ KU LEE MAΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.....
    Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ????????????

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΙΟΟΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου των ΗΠΑ εργάζονται για να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον των Ralph Baric, Anthony Fauci και Peter Daszak που συνεργάστηκαν με τον Bill Gates και το DOD προκειμένου να απελευθερώσουν βιοόπλα πολέμου κατά της ανθρωπότητας που σκοτώνουν εκατομμύρια ανθρώπους.

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1645138846953209861

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ: Μάθετε πώς οι Bill Gates, Anthony Fauci, Tedros Ghebreyesus, Christian Drosten, Alex Azar, Ralph Baric, Peter Daszak, Klaus Schwab, Rockefellers, Rothschilds, BlackRock μαζί με κυβερνήσεις και πολιτικούς χρησιμοποίησαν μια ψεύτικη Πανδημία για να κηρύξουν πόλεμο στην ανθρωπότητα.
    Η Πανδημία είχε προγραμματιστεί χρόνια νωρίτερα για την επίτευξη πολλών στόχων. Μέσω ζωντανών ασκήσεων πανδημίας, όπως το Event 201, θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια δόλια πανδημία παγκοσμίως σε κάθε χώρα στη γη.
    Η πανδημία δεν αφορούσε ποτέ τη δημόσια υγεία, ήταν για την επίτευξη πολλών στόχων. Αν και ο ιός ήταν επικίνδυνος, δεν ήταν πιο επικίνδυνος από τη γρίπη και μπορούσε να αντιμετωπιστεί με ασφαλείς πρώιμες θεραπείες όπως η Ιβερμεκτίνη, η βιταμίνη D, η C, ο ψευδάργυρος και άλλες πρώιμες μεθόδους θεραπείας.
    Οι κυβερνήσεις μας σε όλο τον κόσμο δεν ενεργούν προς το συμφέρον του λαού, αλλά βρίσκονται υπό τον έλεγχο παγκόσμιων εταιρειών όπως η Pfizer, η BlackRock και ΜΚΟ όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) που σε συνδυασμό θα να είναι γνωστός ως "Mr. Global".

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1644431705049034753

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »