Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Ο βρώμικος ρόλος της Επιτροπής των 300

To 1992, ένα συνταρακτικό βιβλίο περιέγραψε τους τρόπους γενοκτονίας της λευκής φυλής με μεγάλη ακρίβεια: επιδημίες, πείνα, αποβιομηχάνιση, κατασχέσεις κατοικιών, στερήσεις αγαθών, απαγόρευση μετακινήσεων, μεταναστευτικές εισβολές, πολέμους φθοράς και κατάργηση μετρητών, καταγγέλλοντας ότι είχαν σχεδιαστεί εσκεμμένα από μία κλειστή ομάδα που αποκαλείται Επιτροπή των 300, προκειμένου να εγκαθιδρυθεί ένα παγκόσμιο κράτος.

 Η Ευρωπαϊκή Ένωση, θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να πετύχουν αυτά τα σχέδια. Οι συνένοχες κυβερνήσεις των εξαγορασμένων πολιτικών, και μια μεγάλη μάζα χειραγωγούμενων κρετίνων, θα έκανε τα υπόλοιπα. 

Πότε, γιατί και από ποιους δημιουργήθηκε η Επιτροπή των 300; Πόσοι από τους στόχους της έχουν πετύχει, και ποιες είναι οι οργανώσεις και τα μέλη της; Είναι αυτή η ομάδα τόσο ανίκητη ή μήπως πρόκειται για ακόμα μία επιχείρηση δημιουργίας αρνητικών προσδοκιών που δρουν παραλυτικά; Η καλύτερη άμυνα είναι η γνώση που μετατρέπεται σε αντεπίθεση.


2 σχόλια:

  1. 👉Συγνώμη, τι λέει η Παπαρήγα;
    "Η Ρωσία ειναι ένα παγκόμιο ιμπεριαλιστικό κέντρο. Η επίθεση που κάνει η Ρωσία είναι ένας άδικος 100% πόλεμος.. Ο λαός της Ουκρανίας κάνει δίκαιο πόλεμο!"🤮
    Αυτά για την θέση του ΚΚΕ για τον πόλεμο..Δε μου φαίνεται καν ουδέτερη!
    Τα σχόλια δικά σας!

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1629193849498214405

    ======

    Ωραιότατα επιχερήματα πάντα υπέρ της ΝΔ από το ΚΚΕ! Χρησιμοποιούν το δεκανίκι τους όποτε το χρειάζονται.
    Γιατί νομίζετε ότι καλούν τον Κουτσούμπα σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ; Επειδή τον τρέμουν σαν ταξικό εχθρο;
    Ή επειδή φοβούνται την επανασταση που θα κάνει;

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1651195013836013568



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OI ΚΥΒΕΡΝHTΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ: Η Επιτροπή των 300 είναι μια μικρή ομάδα ύπουλων ανθρώπων που ελέγχουν όλες τις πτυχές του κόσμου μας. Μέσω της MI6 διέταξαν τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν και του Προέδρου Κένεντι. Το AIDS δημιουργήθηκε και ο ΠΟΥ το έκανε ένεση σε εκατομμύρια μέσω των εμβολίων κατά της ευλογιάς.

    ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ:

    (1) Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση με ενιαίο εκκλησιαστικό και νομισματικό σύστημα υπό την καθοδήγησή τους.

    (2) Η απόλυτη καταστροφή κάθε εθνικής ταυτότητας και εθνικής υπερηφάνειας.

    (3) Η καταστροφή της θρησκείας και ειδικότερα της χριστιανικής θρησκείας, με μια εξαίρεση, το δικό τους δημιούργημα που αναφέρθηκε παραπάνω.

    (4) Έλεγχος κάθε ανθρώπου μέσω του ελέγχου του μυαλού και της νανοτεχνολογίας που θα δημιουργούσε ρομπότ τύπου ανθρώπου και ένα σύστημα τρόμου.

    (5) Τέλος σε κάθε εκβιομηχάνιση και παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από πυρηνικά σε αυτό που αποκαλούν «μεταβιομηχανική κοινωνία μηδενικής ανάπτυξης».

    (6) Νομιμοποίηση ναρκωτικών και πορνογραφίας.

    (7) Ερημοποίηση των μεγάλων πόλεων.

    (8) Καταστολή κάθε επιστημονικής εξέλιξης εκτός από εκείνες που κρίνονται επωφελείς από την Επιτροπή. Ιδιαίτερα στοχευμένη είναι η πυρηνική ενέργεια για ειρηνικούς σκοπούς.

    (9) Αιτία, μέσω περιορισμένων πολέμων στις προηγμένες χώρες, και μέσω της πείνας και των ασθενειών στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, ο θάνατος 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι το έτος 2050, ανθρώπων που αποκαλούν «άχρηστους τρώγοντες».

    (10) Να αποδυναμώσει την ηθική ίνα του έθνους και να αποθαρρύνει τους εργαζόμενους στην εργατική τάξη δημιουργώντας μαζική ανεργία.

    (11) Να αποτρέπει τους ανθρώπους παντού από το να αποφασίζουν οι ίδιοι τις μοίρες τους μέσω της μίας δημιουργούμενης κρίσης μετά την άλλη και στη συνέχεια να «διαχειρίζονται» τέτοιες κρίσεις.

    (12) Να εισαγάγει νέες λατρείες.

    (13) Να προκαλέσουν πλήρη κατάρρευση των οικονομιών του κόσμου και να προκαλέσουν απόλυτο πολιτικό χάος.

    (14) Να αναλάβει τον έλεγχο όλων των εξωτερικών και εσωτερικών πολιτικών των Ηνωμένων Πολιτειών.

    (15) Παροχή πλήρους υποστήριξης σε υπερεθνικά ιδρύματα όπως τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και το Παγκόσμιο Δικαστήριο.

    (16) Διεισδύστε και ανατρέψτε όλες τις κυβερνήσεις και εργαστείτε από μέσα τους για να καταστρέψετε την κυριαρχική ακεραιότητα των εθνών που αντιπροσωπεύονται από αυτές.

    (17) Οργανώστε έναν παγκόσμιο τρομοκρατικό μηχανισμό και διαπραγματευτείτε με τρομοκράτες όποτε λαμβάνουν χώρα τρομοκρατικές δραστηριότητες.

    (18) Πάρτε τον έλεγχο της εκπαίδευσης στην Αμερική με σκοπό και σκοπό να την καταστρέψετε εντελώς και ολοκληρωτικά.


    BINTEO
    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1649130156420657163

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »