Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Μη στεναχωριέστε καλέ! Εσείς σώσατε τον παππού, αυτό να θυμάστε!

Katerina Doukoumopoulou

 Μη στεναχωριέστε καλέ! Εσείς σώσατε τον παππού, αυτό να θυμάστε! (Επίσης κερδίσατε μυοκαρδίτιδες, περικαρδιτίδες, ξαφνικίτιδες αγνώστων αιτίων, που ακόμα διερευνώνται και περιμένουμε τα αποτελέσματα, στείρωση και εφ'όρου ζωής μεταλλαγμένους φιλάσθενους απογόνους ... Νο πρόμπλεμ!) 

Εσείς που τρέξατε να εμφολιάσετε ακόμα και τα νεογέννητα, να θυμάστε τι έλεγαν οι Ειδικοί και οι Σωτήρες που θα πάτε να ξαναψηφίσετε... έτσι για να καθησυχάζεστε... άλλωστε οι κορονοφόλες παραμένουν ασφαλείς και αποτελεσματικές για τα παιδιά... απλά είναι αχρείαστες... διότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις κλασικές παιδικές φόλες που μείναν πίσω (οι οποίες δεν είναι πλέον κλασικές... mRNA τις κάναμε κι αυτές... δηλαδή τα ίδια σκατά... το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουν... είτε είναι για ψόφιντ είτε για γρίπη... ένα και το αυτό δηλαδή... διότι ο ψόφιντ ήταν η γρίπη... οπότε ας σας πετάξουμε ολίγη δόση "αλήθειας" - της δικής μας αλήθειας - για να σας οδηγήσουμε στο ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε εξαρχής...)


Οι μελέτες με τα συμπεράσματα αυτά, τις έχουν από τον Οκτώβριο του 2021,πριν καν την εμφάνιση της πολύ ηπιότερης για όλους Όμικρον όπως αναφέρεται στο άρθρο (... να'χαμε να λέγαμε δηλαδή, διότι η αλήθεια απέχει μακράν )...

Α ναι... και για τους "υπεύθυνους γονείς" με πολλή αγάπη... 🖕🖕🖕🖕🖕

2 σχόλια:

  1. Ακoυστε τi μας ετoιμαζoυv oι φovιαδες…ΟΛΟΙ
    Μυαλο και κριση εχετε….
    Ακουστε….
    Τα συμπερασματα δικα σας….
    Εμεις δεν λεμε τιποτα, ειμαστε ψεκια λενε…

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/04/o-i-oov-o-ov.html
    =====
    Τωpα ζnτoυv τnv ψnφo μας, αλλα πpεπει κατι αλλo vα παpoυν....(βivτεο)
    Δείτε και ακούστε καλά τι έλεγαν να κάνουμε όλοι μας πριν πάτε σαν τα ζωα να τους ψηφίσετε ξανά ειδικά τώρα που ξέρουμε όλοι για τις Ξαφνικιτιδες....
    Μαυριστε τους, για να δουμε μια ασπρη μερα...
    Πατηστε τους, κατω σαν τα σκουληκια....
    Θυμηθειτε τι ελεγαν οι λεχριτες...

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/04/p-nov-nv-no-p-o-v-poiv.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΑΪΧ

    https://www.tiktok.com/@user50bmzj1mx3/video/7190026514417650949

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »