Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Γι΄ αυτό κατασκευάστηκαν οι πραγματικές οργανώσεις τρομοκρατών...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Η νέα τρομοκρατική επίθεση, σ΄ έναν Ρώσο δημοσιογράφο-πολεμικό ανταποκριτή ήταν... άκρως απαραίτητη, τόσο για το καθεστώς του Κιέβου, όσο και για τις συνεχιζόμενες αποτυχίες της Δύσης.

Καθώς τα συστημικά αφηγήματα καταρρέουν, στην πράξη, οι λαοί παύουν να πιστεύουν σε στημένα προπαγανδιστικά "γεγονότα", που τους κρατούσαν όμηρους της θέλησης τους, για δεκαετίες, μετά την ανατίναξη των δίδυμων πύργων.

Το πρόσχημα της "τρομοκρατίας", για την εύρεση κάποιας αιτίας επιθετικών πολέμων, έγινε αντιληπτό, οπότε εφευρέθηκαν οι τρομοκρατικές ασθένειες, οι διαδηλωτές-τρομοκράτες, οι ισλαμοφασίστες-τρομοκράτες, οι αντισιωνιστές-τρομοκράτες και γι΄αυτό κατασκευάστηκαν οι πραγματικές οργανώσεις τρομοκρατών. Το αφήγημα έπρεπε να επιβιώσει, αφού "ο φόβος φυλάει τα έρημα".

Το χθεσινό θανατηφόρο χτύπημα, στο Λένινγκραντ, ήταν αναγκαίο, προκειμένου να ν΄αποπροσανατολίσει το κοινό, από τις ήττες του Ουκρανικού και ΝΑΤΟϊκού στρατού, στο Ντονμπάς και την απελευθέρωση του Μπαχμούτ. Ενός στρατηγικού κόμβου, για την εξέλιξη του πολέμου, καθώς από εκεί περνούν 5 εθνικές οδοί τροφοδοσίας και 5 σιδηροδρομικές γραμμές. Επιπλέον θα έπρεπε να δοθεί μια εκδικητική απάντηση, στους Ρώσους, για τις δεκάδες χιλιάδες νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες και μισθοφόρους, που εντελώς άσκοπα θυσίασε η ηγεσία του Κιέβου.

Έτσι ο Ζελένσκι θα αποδείκνυε την "αποτελεσματικότητα" της ηγεσίας του και θα αποπροσανατόλιζε το Δυτικό κοινό, από τον αναπάντεχο, γι΄αυτόν, ιερό πόλεμο, που εξελίσσεται, στις Ορθόδοξες εκκλησίες της χώρας του.

Η Δύση, ωστόσο, επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό της, ως συνονθύλευμα επιθετικών και φιλοπόλεμων κρατών, αφού δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πίσω από κάθε τέτοιο χτύπημα, βρίσκεται το αρχηγείο της CIA, που ευελπιστεί να εισάγει τον τρόμο και τις κοινωνικές αναταραχές, στην Ρωσική κοινωνία.

 Κάτι, βεβαίως, που δεν πέτυχε, ούτε το τρομοκρατικό χτύπημα των ΗΠΑ, στους αγωγούς, ούτε οι κυρώσεις, ούτε τα σιδερένια όπλα, στα πεδία των μαχών, ούτε οι ΜΚΟ των "φιλειρηνιστών".

Αντιθέτως, οι ΗΠΑ ταλανίζονται, από εσωτερικές συγκρούσεις με την παραπομπή του Τραμπ σε δίκη και με οικονομική κατάρρευση των Τραπεζών της.

Από την άλλη, δεν πέτυχε, ούτε το Ρωσοφοβικό αφήγημα, στους λαούς της Ευρώπης, καθώς ένας-ένας οι πολιτικοί παπαγάλοι πρωθυπουργοί χάνουν τις εκλογές. Προχθές έχασε η Φινλανδή πρωθυπουργός, παραδίδοντας την χώρα της, 3-4 μέρες πριν την ήττα της, στο ΝΑΤΟ. Το ίδιο συνέβη και στο Μαυροβούνιο και έπεται συνέχεια.

Όσο για την Ουκρανή γυναίκα, που εκτέλεσε την βομβιστική επίθεση, στον δημοσιογράφο, συνελήφθη, σε δεύτερο διαμέρισμα, που είχε νοικιάσει, απέναντι ακριβώς, από το καφέ, λίγες μέρες πριν, ενώ είχε εισιτήρια αναχώρησης, για το Ουζμπεκιστάν, μαζί με τον σύζυγο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »