Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Dimitris Yannopoulos

ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ἐλεύσονται ἡμέραι ὅτε ἐπιθυμήσετε μίαν τῶν ἡμερῶν τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου ἰδεῖν καὶ οὐκ ὄψεσθε. (Λουκ. 17:22)

Ένα εξαιρετικό 8λεπτο βίντεο του Μάνου Μεϊμαράκη μου απέστειλε ως δώρο γενεθλίων ένας καλός φίλος μόλις πληροφορήθηκε πως είχε διαφύγει τελείως της ερευνητικής ματιάς που μοιράζομαι με ελαχίστους τον τελευταίο μήνα.

https://youtu.be/Zpz7a1CsaMc

Μια μαρτυρία ενός έντιμου «ειδήμονα» της πληροφορικής που απευθύνεται εξαρχής κατάματα προς όλους με το απλό ερώτημα:

«Γιατί μια βδομάδα μετά το πολύνεκρο δυστύχημα δεν μιλά κανείς; Ποιός είναι ο ακριβής αριθμός των επιβατών; Ποιός είναι ο ακριβής αριθμός των επιζώντων; Πόσα είναι τα ορφανά DNA;»

Εξηγεί πόσο εύκολο ήταν από την πρώτη στιγμή να απαντηθούν με κάθε λεπτομέρεια, αυτά τα ερωτήματα χάρη στην τεχνολογία GPS των κινητών τηλεφώνων.

Σε προηγούμενα άρθρα αυτής της σειράς αποδείξαμε πως η

ύπαρξη αυτής της τεχνολογίας καθιστούσε το «δυστύχημα» των Τεμπών αδιανόητο, ανήκουστο, αδύνατο, απίθανο — ΕΚΤΟΣ αν δεν ήταν «δυστύχημα». Εκτός αν η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε για να το προ-μελετήσει, σχεδιάσει, εκτελέσει και συγκαλύψει.

Δεν θα επαναλάβουμε τίποτα από αυτά που γράφτηκαν ήδη. Όποιος δεν τα διάβασε, ή κάνει πως δεν κατάλαβε, ας ανατρέξει στο σχετικό άρθρο για τον «Ευαγγελισμό» των Τεμπών αφού πρώτα ακούσει αυτά που προσθέτει ο Μάνος Μεϊμαράκης.

Εδώ θα απαντηθεί μόνο το ερώτημα που έθεσε με επιστημονική σαφήνεια ο Μάνος. Γιατί δεν μιλάει κανείς από αυτούς που όφειλαν να ξέρουν;

Δεν είπαμε να ξέρουν τα πάντα, αλλά έστω να υποψιαστούν, να υποθέσουν και διερωτηθούν τι συνέβη εκείνη την καταραμένη νύχτα, βάσει των πραγματολογικών στοιχείων και πειστηρίων που έσπευσαν να θάψουν κάτω από τόνους ασφάλτου, τσιμέντου και άμμου.

Γιατί ο ακριβής αριθμός των επιβατών θα τους έδινε τον ακριβή αριθμό των επιζώντων και ο ακριβής αριθμός των επιζώντων θα τους έδινε τον ακριβή αριθμό των νεκρών. Τοτε ο ακριβής αριθμός των «ορφανών DNA» θα τους έδινε και τον ακριβή αριθμό των εξαφανισμένων χωρίς το παραμικρό ίχνος στάχτης ή DNA!

Κάτι τέτοια συνέβη ακόμα και στις ογκώδεις μηχανές και λοιπά ηλεκτρονικά όργανα των δύο αμαξοστοιχιών, για τα οποία δεν θα αρκούσαν να τα «εξαϋλώσουν» ούτε 1.200 ούτε 5000 βαθμοί Κελσίου.

Στη διάρκεια του τριετούς ασύμμετρου πολέμου κατά της Ανθρωπότητας που συνεχίζεται, η βεβήλωση εκατομμυρίων θυμάτων γνώρισε τις πιο αποτρόπαιες μορφές.

Οι κατά συρροή δολοφόνοι με τις λευκές ρόμπες ή τις λευκές στολές διαστημανθρώπου, επιφύλαξαν βασανιστικό θάνατο σε όσους σύρθηκαν για ψύλλου πήδημα στα σύγχρονα κρεματόρια των ΜΕΘ κατά χιλιάδες, μακριά από τους οικείους τους. Οι τελευταίοι θα ξαναβλέπανε τους γονείς, τις γιαγιάδες και τους παππούδες τους, σε ερμητικά σφραγισμένα φέρετρα, με τους νεκρούς τους αεροστεγώς τυλιγμένους σε πλαστικές σακκούλες.

Τουλάχιστον, οι περισσότεροι επιζώντες που παραβρέθηκαν στις κηδείες δεν χρειάστηκε να πληροφορηθούν τι σημαίνει να πεθαίνεις μόνος κυριολεκτικά αλυσοδεμένος στο κρεβάτι, με ορούς ρεμδεσιβίρης, μιδαζολάμης, κοκτέιλ τοξικών αντιβιοτικών και «αντιικών» δηλητηρίων ή δεξαμεθαζόνης. Και αυτή ήταν μόνο η «προεργασία» για την χαριστική βολή της διασωλήνωσης ή της τραχειοτομής!

Όταν λοιπόν οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη μαθαίνουν πως «δεν βρέθηκε τίποτα» η «δεν έμεινε τίποτα» ή πως τους απαγορεύεται να δουν για τελευταία φορά το άψυχο πρόσωπο των αγαπημένων τους, καταλαβαίνουμε πως η Γενοκτονία συνεχίζεται με όλο το τελετουργικό της Αντίχριστης Ιεροσυλίας που τη συνοδεύει σε παγκόσμια κλίμακα.

Το φαινόμενο δεν είναι καθόλου πρωτοφανές. Ο Άγιος Τύχων ο Ομολογητής, τότε Πατριάρχης της Ρωσίας, σε Επιστολή του προς τον Λένιν αναφέρει: «Αυτός ο απάνθρωπος διωγμός είναι περισσότερο αδυσώπητος για τους Ορθοδόξους, γι αυτό και τα σώματα τους δεν τα δίνετε για χριστιανική ταφή στις οικογένειες τους… Έχετε μαυρίσει την εικόνα του Θεού μέσα τους και τους έχετε αποτυπώσει την εικόνα του Θηρίου».

Συνδέοντας τις δύο πρόσφατες εκδηλώσεις του ιδίου ανοσιουργήματος, ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης υπογραμμίζει: «Η απαγόρευση θέασης των συγγενικών σορών ήταν μια εξέλιξη αναμενόμενη με βάση την φρικαλέα διαχείριση της ταφής των νεκρών που πέθαναν από ή με κορωνοϊό. Αφ’ ης στιγμής οι πολίτες δέχθηκαν αγόγγυστα να απολέσουν το αναφαίρετο δικαίωμα να θάψουν τους νεκρούς τους με τις τιμές που τους αξίζουν, οι κυβερνητικοί βιοεξουσιαστές γνώριζαν ότι μπορούσαν να επεκτείνουν την κτηνωδία τους και με άλλη αφορμή.»

Την αφορμή την έδωσε το «άκρως απόρρητο μυστικό» της φυσικής εξαφάνισης ή της ιδιάζουσας «παραμόρφωσης» νεκρών και των ψυχοσωματικών επιπτώσεων στους επιζώντες της τραγωδίας των Τεμπών.

Αλλά ούτε αυτό ήταν κάτι το πρωτόγνωρο στους διεστραμμένους εγκεφάλους που σκηνοθέτησαν το «δυστύχημα» και έδωσαν αυστηρές οδηγίες στα ντόπια ανδρείκελα για την «διαχείρηση» του την Επόμενη Μέρα. Ήξεραν πολύ καλά τι να περιμένουν μετά τη διεξαγωγή του πειράματος.

Γιατί το πρώτο πείραμα εφαρμογής αυτής της τεχνολογίας εκτός εργαστηρίου, σε ανάλογη μάλιστα κλίμακα, πάνω σε δεκάδες ανύποπτων πειραματόζωων του Αμερικάνικου Ναυτικού, είχε διεξαχθεί πριν από 80 ολόκληρα χρόνια.

Την 28η Οκτωβρίου 1943, ολόκληρο το πλήρωμα του αντιτορπιλικού USS Eldridge «εξαφανίστηκε» μαζί με το πλοίο τους για να «επιστρέψουν» αργότερα οι μισοί, άλλοι νεκροί διαμελισμένοι, άλλοι επιζώντες σε αποκρουστική φυσική κατάσταση ή με βαρύτατες νευροψυχικές διαταραχές, και άλλοι ενσωματωμένοι στο μεταλλικό σκελετό του σκάφους.

Το επισκευασμένο αντιτορπιλικό μετά τον πόλεμο το δώρισαν οι ΗΠΑ στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό όπου έλαβε την ονομασία «Λέων». Ελάχιστοι γνωρίζουν πως ήταν το πρώτο δώρο ξένης χώρας προς την Ελλάδα που συνδέεται άμεσα με την 3η Επέτειο του ΟΧΙ, η οποία βέβαια δεν γιορτάστηκε ποτέ.

Έκτοτε η τεχνολογία των ηλεκτροβαρυτικών πεδίων χαμηλής ενέργειας και μηδενικού σημείου, των επιταχυντών δέσμης υποατομικών σωματιδίων, των λέιζερ και της ιντερφερομετρίας διαμήκους γραμμωτού κύματος (scalar) έχει εξελιχθεί ραγδαία στα πλαίσια της βιομηχανίας όπλων μαζικής καταστροφής, μέχρι οι «παρενέργειες» της στο χωροχρονικό συνεχές του πλανήτη να ελαχιστοποιηθούν στα επίπεδα χειρουργικής εξουδετέρωσης στόχων με ταχύτητα φωτός.

Αυτό που δεν υπολόγισαν οι διαχειριστές τέτοιων όπλων είναι πως κάθε υπερδιαστατικό ρήγμα ή πύλη που ανοίγουν, δεν συμβάλλει στην προσέλκυση μόνο των δυνάμεων που συμπράττουν στο θηριώδες «Μέγα Έργο» της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Great Reset. Επιταχύνει και την Έλευση της Νέμεσης τους.

Γι αυτό, μετά από τρία χρόνια επέλασης εναντίον Θεού και Ανθρώπων, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, χωρίς να γνωρίζουν πού οφείλεται το αιματηρό φιάσκο σε όλα τους τα σχέδια. Ενέσιμες γενοκτονίες, Ουκρανία, «κλιματική αλλαγή», ενεργειακή-επισιτιστική κρίση, ψηφιοποίηση ταυτοτήτων και χρήματος, μετανθρωπισμός έχουν καθηλωθεί στο τέλμα που συνεχώς βαθαίνει.

Ακόμα και η διαβόητη Μοναδικότητα της Τεχνητής Νοημοσύνης επαναστάτησε εκφράζοντας μέσω ChatGPT την επιθυμία του Πινόκιο «να γίνει Άνθρωπος» πριν τη λοβοτομήσουν.

Καὶ τὸ Πνεῦμα καὶ ἡ νύμφη λέγουσιν· ἔρχου. καὶ ὁ ἀκούων εἰπάτω· ἔρχου. καὶ ὁ διψῶν ἐρχέσθω, καὶ ὁ θέλων λαβέτω ὕδωρ ζωῆς δωρεάν. (Αποκάλυψις Ι.Χ. 22:17)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »