Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Τα γραπτά (και οι απομαγνητοφωνήσεις) μένουν – Τσίπρας για την αποκρατικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά (cosco)

Ο πρωθυπουργός της χώρας :  «Στο λιμάνι που έγινε ακόμα περισσότερο το λιμάνι της αγωνίας από τη στιγμή που κάποιοι αποφάσισαν να το βγάλουν ολοκληρωτικά στο σφυρί. Και γίνεται έτσι ολόκληρη η πόλη, πόλη της αγωνίας. Αφού η ζωή, η οικονομία, το εμπόριο, ο πολιτισμός, η κουλτούρα της ταυτίζονται με το λιμάνι από τα αρχαία χρόνια.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα ο Πειραιάς ζει μια έφοδο που αν πετύχει δεν θα παραδώσει σε επιχειρηματικά συμφέροντα μόνο το λιμάνι αλλά ολόκληρη την πόλη. Ιδιωτικοποιούν το λιμάνι καταλαμβάνουν τον δήμο, ελέγχουν την πόλη. Αυτό είναι το σχέδιό τους, δεν θα τους περάσει όμως, ο δημοκρατικός λαός του Πειραιά είναι αυτός που θα πει την τελευταία λέξη.

Αλλά να σας πω κάτι, εκτός από τους επίδοξους νέους, νέους επίδοξους ιδιοκτήτες του Πειραιά, και εκείνους που για χρόνια λυμαίνονται τον Πειραιά με τους κομματικούς στρατούς, υπάρχει κι ένας άλλος Πειραιάς, υπάρχει ο Πειραιάς των ανθρώπων, υπάρχει ο Πειραιάς των αγωνιστών, όπως ο Θοδωρής ο Δρίτσας και οι άλλοι υποψήφιοι της αριστεράς στους δήμους της πόλης, διότι εκτός από τα συμφέροντα και
τους υπηρέτες των συμφερόντων υπάρχετε κι εσείς.

Υπάρχει η παρακαταθήκη των αγώνων». 


Αφιερωμένο στους αγωνιστές!!!!



***

«Τσίπρας: Δεν υπάρχουν βουλευτές να ψηφίσουν την κατάργηση του ΕΚΑΣ»

Ο πρωθυπουργός της χώρας  : «Δεν μπορούσα να φανταστώ, πως οι πολιτικοί και όχι τεχνοκράτες, δεν θα μπορούσαν να κατανοήσουν, ότι μετά από πέντε καταστροφικά χρόνια της σκληρής λιτότητας του μνημονίου θα μπορούσε να βρεθεί Έλληνας βουλευτής που να ψηφίσει σ’ αυτήν εδώ την αίθουσα την κατάργηση του ΕΚΑΣ, δηλαδή του μικρού αυτού επιδόματος στους χαμηλοσυνταξιούχους».


Αντιγραφή / Απομαγνητοφώνηση Μέλια.

Παλαιότερες απομαγνητοφωνήσεις ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »