Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ρουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε κατά του Βαλόντια

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ αποκάλυψε σήμερα ότι ορισμένες μυστικές υπηρεσίες με το ψευδώνυμο, «Διεθνής Κοινοπραξία Ερευνητικής Δημοσιογραφίας», θα εξαπολύσουν τις επόμενες ημέρες προσωπική επίθεση κατά του προέδρου Πούτιν μαγειρεύοντας πληροφορίες για την οικογένειά του , τους φίλους του , συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων επιχειρηματιών, μεταξύ των οποίων οι Κόβαλτσουκ και Ρόττενμπεργκ , ορισμένες υπεράκτιες εταιρείες και «ένα μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών που ο Πούτιν δεν έχει δει ποτέ στη ζωή του».

Ο στόχος της επίθεσης είναι «να ενσωματώσουν στην ημερήσια διάταξη των διεθνών μέσων ενημέρωσης το ζήτημα Πούτιν», στο πλαίσιο της προσπάθειας χειραγώγησης της προεκλογικής διαδικασίας για τις βουλευτικές εκλογές του Δεκεμβρίου ώστε να αντιστρέψουν την πολιτική κατάσταση στην Ρωσία.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ότι στη λεγόμενη «Διεθνή Κοινοπραξία Ερευνητικής Δημοσιογραφίας» μετέχουν δημοσιογράφοι από τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ελβετία και τη Ρωσία, προσθέτοντας ότι η οργάνωση περιλαμβάνει όχι μόνο δημοσιογράφους, αλλά και εκπρόσωπους των «ειδικών υπηρεσιών και οργανώσεων».

Η όλη εκστρατεία αποβλέπει στο να ρίξει τη σκιά του
οργανωμένου εγκλήματος και της διαφθοράς, πάνω στον Πούτιν συνδέοντας τον, «με την ανάθεση κρατικών συμβάσεων σε δικούς του επιχειρηματίες, που πλούτισαν με τη βοήθεια του».

Ο Πεσκόφ τόνισε ότι οι προκλήσεις αυτών των μέσων ενημέρωσης εντάσσονται στην «προεκλογική εκστρατεία που διεξάγουν στη Ρωσία», «ορισμένες ειδικές υπηρεσίες και ΜΚΟ», που , «συνεχίζουν να αναζωπυρώνουν εντάσεις, που προσπαθούν να ασκήσουν πιέσεις και να δημιουργήσουν κατάσταση αποσταθεροποίησης». Πάντως ο Πεσκόφ, πρόσθεσε ότι «η αποτελεσματικότητα αυτών των επιθέσεων των μέσων ενημέρωσης δεν είναι πολύ υψηλή».


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ