Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Οι ΗΠΑ (Radio Free Europe/Radio Liberty) βλέπουν καλικάντζαρους ακόμα και στον ύπνο τους!


Δημοσίευμα του αμερικανικού μέσου Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL) με τίτλο: New Greek Government Has Deep, Long-Standing Ties With Russian 'Fascist' Dugin και που σε Ελληνικά blog δημοσιεύετε με τίτλο: Υποκλοπές εμφανίζουν σύμβουλο του Τσίπρα τον πρόεδρο των… Ιλουμινάτι!



Από την wikipedia για το Radio Free Europe / Radio Liberty (RFE / RL) μαθαίνουμε ότι:


- Το Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL) είναι ένας ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός που παρέχει ειδήσεις, πληροφορίες και ανάλυση για τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, της Κεντρικής Ασίας και της Μέσης Ανατολής (μιλάμε για χρήμα, πολύ χρήμα). 
- το RFE / RL ιδρύθηκε το 1949.
- το RFE / RL έχει λάβει χρηματοδότηση από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών της Αμερικής (κοινώς γνωστή ως CIA).
- το RFE / RL ανήκει/εποπτεύεται από το Broadcasting Board of Governors (BBG)
- ...
- ...

Από την wikipedia για το Broadcasting Board of Governors (BBG) μαθαίνουμε ότι

Το Broadcasting Board of Governors (BBG) είναι μια κυβερνητική υπηρεσία της Αμερικής που στόχο έχει την έγκυρη ενημέρωση και πληροφόρηση (κοινώς γνωστή ως προπαγάνδα) στον πλανήτη Γη.
- ...
- ...




Το δημοσίευμα του Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL) με τίτλο: New Greek Government Has Deep, Long-Standing Ties With Russian 'Fascist' Dugin ή και Υποκλοπές εμφανίζουν σύμβουλο του Τσίπρα τον πρόεδρο των… Ιλουμινάτι! έχει σαν στόχο τον "φασίστα" Dugin, τον "φασίστα" Βλαντιμίρ Πούτιν, την Ευρωασιατική Ένωση, με τελικό αποδέκτη την Ρωσία. Όλοι οι δρόμοι-κυρώσεις οδηγούν στην Μόσχα.

Για τον σκοπό αυτό ανακατεύονται/ανακατεύει:
ακροδεξιά, φασίστες, αριστερούς (εδώ αναφέρετε στον ΣΥΡΙΖΑ :) ), Ρώσους ολιγάρχες, μιλάει για Ρωσική επιθετικότητα στην Ουκρανία :) , τους  Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝΕΛ), τον ΣΥΡΙΖΑ, τον πρέσβη της Ρωσίας στην Ελλάδα, μια Ρωσική ομάδα χάκερ που ονομάζεται Shaltai Boltai και κυκλοφόρησε κάποια "αποκαλυπτικά" e-mails, τον Νικόλαο Λάο/Αλέξη Τσίπρα/Πάνο Καμμένο/Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο/Νίκο Κοτζιά, την Ρωσική Υπηρεσία Πληροφοριών, εκπροσώπους του αυστριακού «Κόμματος της Ελευθερίας», του βουλγαρικού «ATAKA», του γαλλικού «Εθνικού Μετώπου», τους μασόνους και φυσικά τους  Ναζί/SS/Τρίτο Ράιχ (βλέπουν φαντάσματα του παρελθόντος παντού εκτός της Ουκρανίας).

Όλα αυτά είπαμε από μια κυβερνητική υπηρεσία της Αμερικής (Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL) => Broadcasting Board of Governors (BBG) ) που στόχο έχει την έγκυρη ενημέρωση και πληροφόρηση στον πλανήτη Γη by The USA Government.

υ.γ1.
Tην λέξη illuminati το δημοσίευμα του Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL) και η ρωσική ομάδα χάκερ (Shaltai Boltai)  δεν την αναφέρει. Άγνωστο γιατί.
 
υ.γ2.
Άγνωστο είναι επίσης πως τους διέφυγε ο Τάκης Φωτόπουλος (όσο αφορά την Ευρωασιατική Ένωση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »