Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Αὐτοχρηματοδότησις;;

Ο Βαρουφάκης συμφωνεί με τον Stefano Mano-Soros, που θέλει να χαροποιήσει τους πιστωτές μας.

Αὐτοχρηματοδότησις;;2

Οι Δήμοι θα χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τους
Δημότες τους.

 Αὐτοχρηματοδότησις;;;1

Στο ίδιο πνεύμα τα νοσοκομεία θα χρηματοδοτούνται από τους …ασθενείς τους, οι θρησκείες θα χρηματοδοτούνται από τους θρησκευόμενους, η εκπαίδευση θα χρηματοδοτείται από τους εκπαιδευόμενους, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα χρηματοδοτούνται από τους εργαζομένους γονείς, οι δρόμοι θα πληρώνονται από τους αυτοκινητιστές κλπ κλπ…
Γι’ αυτό ακούμε συνεχώς τον όρο ΑΥΤΟ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.


Αὐτοχρηματοδότησις;;11 Αὐτοχρηματοδότησις;;12 Αὐτοχρηματοδότησις;;13 Αὐτοχρηματοδότησις;;6




Αὐτοχρηματοδότησις;;10 Αὐτοχρηματοδότησις;;4 Αὐτοχρηματοδότησις;;7


Αντί οι φόροι να επιστρέφονται στους πολίτες ως κοινωνικές παροχές βλέπουμε ότι σταδιακά αποσυνδέονται από αυτές και οι υπηρεσίες του κράτους μας παρέχονται με νέα εξειδικευμένη χρέωση. 



Ο προϋπολογισμός της κυβερνήσεως απαλλάσσεται σταδιακά από την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και τα χρήματα των φόρων καταλήγουν άθικτα στους τοκογλύφους, χωρίς κανένας να καταλάβει την κομπίνα.

Αὐτοχρηματοδότησις;;5

Ενώ οι φόροι μας πολλαπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια,  οι κοινωνικές παροχές εκμηδενίστηκαν, ώστε οι ξένοι τοκογλύφοι να μην χάσουν ούτε μισό ευρώ.

Δεν αμφισβητήθηκε ούτε ένα ευρώ από τις συμβάσεις που υπέγραψαν όλα τα λαμόγια των κυβερνήσεων και θα εξοφληθούν όλες στο ακέραιο.

Αὐτοχρηματοδότησις;;14

Οι τεράστιοι φόροι που θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε απευθείας στην κυβέρνηση θα μπορούν να καταλήγουν αυτούσιοι στους λογαριασμούς των σιωνιστών τοκογλύφων και να εξοφλούνται κανονικά τα υποβρύχια που δεν παραλάβαμε ποτέ.

Πολλές φορές κινδύνεψαν οι συνταξιούχοι να μην πληρωθούν αλλά ποτέ δεν κινδύνεψαν να χάσουν τα λεφτά τους αυτοί που μας έδωσαν εικονικά δάνεια για ανύπαρκτα υποβρύχια.
Όλοι και για πάντα θα πληρώνουμε τα εικονικά δάνεια που μας φόρτωσαν οι τοκογλύφοι σε συνεργασία με τη συμμορία τους στη Βουλή.

Οι ασήκωτοι φόροι θα προκαλέσουν στους πολίτες αδυναμία πληρωμής των Δημοτικών Τελών, κάτι που νομοτελειακά θα οδηγήσει σε κατάρρευση τις υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοικησεως.

Αὐτοχρηματοδότησις;;9 Αὐτοχρηματοδότησις;;8Αὐτοχρηματοδότησις;;3 Αὐτοχρηματοδότησις;;;1

Οι Δήμοι ήδη διαλύουν τις υπηρεσίες καθαριότητας και αναθέτουν σε ιδιώτες την αποκομιδή απορριμάτων.
Όταν οι Δήμοι θα πάψουν να πληρώνουν τους ιδιώτες κι αυτοί σταματήσουν να μαζεύουν τα σκουπίδια,  οι πολίτες θα κινδυνέψουν ακόμα κι από χολέρα.

Ο κοσμάκης, αυτοί που θα πληρώνουν δηλαδή, θα ρίχνει το φταίξιμο στους τοπικούς άρχοντες κι όχι στην κεντρική κυβέρνηση που του αφαιρεί τις σάρκες χωρίς να δεσμεύεται για καμμία κοινωνική παροχή.
«Θετικός στην πρόταση Μάνου εμφανίσθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος μέσω twitter απάντησε τα εξής: «Συμφωνώ κ. Μάνο – χωρίς να δεσμεύω την κυβέρνηση. Μόλις πάψει η διαπραγμάτευση να ξεκοκκαλίζει τον χρόνο μας θα το θέσω».»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ