Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

O ΚΑΜΜΕΝΟΣ συμφωνει με την εταιρεια που προσελαβε ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ναι η ΟΧΙ ;;;;


Του θυμιζουμε ομως τα εξης:










ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ :

Η εβραική εταιρία Lazard, η οποία το 2012 «έτρεξε» το PSI αναλαμβάνει σύμβουλος του Υπουργείου Οικονομικών. Με μια λιτή ανακοίνωση από το Υπουργείο αναγγέλλεται η πρόσληψη:


"Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ανακοινώνει την ανάθεση στην εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD του ρόλου του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης".

Υπενθυμίζεται πως μόλις χθες στέλεχος της Lazard δήλωσε ότι πρέπει να υπάρξει «κούρεμα» του χρέους που διακρατά ο επίσημος τομέας τουλάχιστον 50%.

«Αυτή η αναδιάρθρωση είναι απολύτως απαραίτητη. Δεν είναι μόνον απαραίτητη, αλλά είναι επίσης εφικτή», είπε ο Ματιέ Πιγκάς σε μια δήλωσή του στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό BFM Business, και πρόσθεσε πως «η Ελλάδα έχει γίνει εργαστήριο για αυτό στο οποίο μπορεί να μετατραπεί όλη η Ευρώπη αύριο».

protothema.gr

Ο επαναστάτης Καμμένος που χάθηκε;; Δίνει επιδόματα στους φτωχούς και αχαμνούς κομματικούς καραβανάδες;; Αυτός δεν ήταν που φώναζε για την Lazard;Mε το PSI κάποιοι «ξεφόρτωσαν» και γλίτωσαν δισεκατομμύρια ευρώ από το «κούρεμα» των ομολόγων. Ποιός έλαβε απόφαση για την καταστροφή των ασφαλιστικών ταμείων της χώρας, εξανεμίζοντας την περιουσία των εργαζομένων;


Ο Βαρουφάκης τού Σόρος ήταν η "εγγύηση" για τους τοκογλύφους, προκειμένου να δώσουν το "πράσινο" φως στον Τσίπρα.



Ο Γιάννης Βαρουφάκης φαίνεται πως βάζει και την Αμερική στο «παιχνίδι» της διαπραγμάτευσης με τους ευρωπαίους εταίρους, καθώς ο έλληνας υπουργός φέρεται να ζήτησε την υποστήριξη του αμερικανού υπουργού Οικονομικών κ. Λιού.

Οι δύο υπουργοί είχαν τηλεφωνική επικοινωνία μετά τη συνάντηση του Βαρουφάκη με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ.

Την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο υπουργών Οικονομικών, επιβεβαίωσε η αμερικανική πλευρά, αλλά πληροφορίες για το τι συζητήθηκε θα δώσει τη Δευτέρα, όπως μετέδωσε το Mega...

Θα πρέπει να προσέξει ο Τσίπρας...

ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ : Α.Τ.
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »