Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Μπιλ Γκέιτς : «Χρειάζεται επειγόντως μια παγκόσμια κυβέρνηση»

Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς απηύθυνε έκκληση για «ένα είδος παγκόσμιας κυβέρνησης» (“a kind of global government”), αυτή την εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι απαιτείται η δημιουργία ενός τέτοιου συστήματος για την καταπολέμηση μειζόνων θεμάτων όπως «η κλιματική αλλαγή».

Μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα "SüddeutscheZeitung" την Τρίτη, ο Γκέιτς επέκρινε το γεγονός ότι ένα κατάλληλο σύστημα όπως αυτό των Ηνωμένων Εθνών απέτυχε να υλοποιήσει όσα είχε προγραμματίσει.

«Μπορείτε να γελάτε, αλλά στην πραγματικότητα είναι λυπηρό το πως λειτούργησε η διάσκεψη στην Κοπεγχάγη, πώς μια οντότητα συμπεριφέρθηκε σαν το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών απέτυχε», είπε ο Γκέιτς, σύμφωνα με μια αγγλική μετάφραση στην HuffingtonPost.

Ο Γκέιτς προχώρησε να τονίσει περαιτέρω τη θέση του, δηλώνοντας ότι μια παγκόσμια κυβέρνηση «χρειάζεται επειγόντως» (“badly needed”) για την καταπολέμηση μιας σειράς από ζητήματα που
δημιουργούν προβλήματα στον πλανήτη. 


«Πάρτε για παράδειγμα τον ΟΗΕ, που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την ασφάλεια στον κόσμο. Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, γιατί έχουμε λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα. Έχουμε το ΝΑΤΟ, έχουμε μονάδες, τζιπ, εκπαιδευμένους ανθρώπους», είπε ο Γκέιτς. «Αλλά τι γίνεται με τις επιδημίες; Πόσους γιατρούς έχουμε όπως τόσα αεροπλάνα, πόσα αντίσκηνα, επιστήμονες; Αν υπήρχε ένα τέτοιο πράγμα όπως μια παγκόσμια κυβέρνηση, θα ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι». 


Ο δισεκατομμυριούχος έγινε πρωτοσέλιδο την περασμένη εβδομάδα με την εισαγωγή ενός σχεδίου για την εφαρμογή ενός συστήματος χωρίς μετρητά σε πολλές χώρες του τρίτου κόσμου, ένα πρόγραμμα που θα δώσει αναμφίβολα στην οικονομική ελίτ πλήρη έλεγχο επί των νομισματικών συστημάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »