Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Κύριε Τσίπρα .. επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Από το βιβλίο-συνέντευξη «Αλέξης Τσίπρας, η Αριστερά μου»

«Δεν μπορώ να αγνοήσω ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου, έλαβε και εκπροσώπησε το αίτημα της ελληνικής κοινωνίας υπέρ μιας μεγάλης αλλαγής, και σήμερα η μοίρα θέλησε και να εκπροσωπήσω και εγώ ένα άλλο μεγάλο αίτημα του ελληνικού λαού: εκείνο της αλλαγής, της μετάβασης από το status των συνθηκών και μνημονίων λιτότητας, σε μια κυβέρνηση που θα επαναφέρει τη δημοκρατική ομαλότητα και την ελευθερία και μια ευρύτερη οικονομική ανάκαμψη».

Από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο ΣΙΝΕ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ [29/12/2014]

«Ο λαός μας σήμερα κέρδισε μια μάχη. Η Δημοκρατία κέρδισε μια μάχη. Η πατρίδα κέρδισε μια μάχη. Η ΑΛΗΘΕΙΑ κέρδισε μια μάχη..»

Από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ [03/01/2015]

«Ήρθε η ώρα της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας»

Δήλωση Θοδωρή Δρίτσα κατόπιν εντολής του Αλέξη Τσίπρα. [25/01/2015]

«Το κράτος έχει συνέχεια.»

Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και για να μην
υπάρχουν παρανοήσεις..

‘Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη) παράγραφος 3 του Ελληνικού Συντάγματος.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.


«νόμιμη εξουσία»
Κύριε Τσίπρα ΔΕΝ είστε η δημοκρατία αυτοπροσώπως. Εκπροσωπείτε τη νόμιμη εξουσία που οφείλει να αποκαταστήσει τη δημοκρατία. Είστε το μέσον.

«O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο..»
Ο σφετερισμός της εξουσίας σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ. 3 μπορεί να γίνει με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο, είτε με βία πχ. πραξικόπημα, είτε με εκλογές όπως έγινε με τις κυβερνήσεις ΓΑΠ [Οκτώβριος 2009] και Αντώνη Σαμαρά [Ιούνιος 2012], είτε με ‘άλλου είδους συμφωνίες’ όπως με την κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου [Νοέμβριος 2011]. ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ.

«..διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία..»
Τα παραπάνω παραδείγματα είναι σαφή: η νόμιμη εξουσία από μόνη της δεν εξασφαλίζει ούτε αποκαθιστά την δημοκρατία. Η δημοκρατία εξασφαλίζεται και αποκαθίσταται ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Η νόμιμη εξουσία οφείλει να διώξει όσους παρανόμως και «νομίμως» σφετερίστηκαν την λαϊκή κυριαρχία, όσους δεν εκτέλεσαν τις συντεταγμένες λειτουργίες του κράτους όπως αυτές ορίζονται από το Σύνταγμα.

«..οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.»
Η παραγραφή του εγκλήματος λοιπόν, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, ΔΕΝ μπορεί να αρχίσει μόνο και μόνο επειδή κάποιος αυτοπροσδιορίζεται ως δημοκρατία….. ακόμα κι αν αποτίνει φόρο τιμής με τον αμερικανικό τρόπο.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ και όποιος δεν το καταγγέλει γίνεται ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.
Ξηγημένα πράγματα.

Πράξτε το καθήκον σας κύριε Τσίπρα και ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ, αν όχι, θα μας βρείτε ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.


###

Φαίη.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »