Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Η μεθοδολογία του ολοκληρωτισμού

Ο ολοκληρωτισμός είναι όπως το φίδι: μαγεύει τα θύματά του πρίν τα καταβροχθίσει. Θύματα του ολοκληρωτισμού είναι η ελευθερία, η δημοκρατία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. 

Ο τρόπος με τον οποίο γοητεύει και σκλαβώνει το ελεύθερο φρόνημα είναι μια έντεχνα από αυτόν εξαπλούμενη αντίληψη, ότι ζούμε τάχα την πλέον ευλογημένη ώρα της δημοκρατίας και την πιο ευτυχισμένη πραγμάτωση της ελευθερίας.
Ποτέ άλλοτε εν τούτοις δεν ήταν τόσο χτυπητή, όσο στις ημέρες μας, η αντίθεση ανάμεσα στην πραγματικότητα και στην ολοσχερώς ανακριβή και παραπλανητική αυτήν αντίληψη.

Πίσω της κρύβεται ένας άψογης λειτουργίας κομματικός μηχανισμός. Ο οποίος με σατανική επιμέλεια σχεδιάζει μια «σωφρονιστική» για τους αντιπάλους ιδεολογική τρομοκρατία ή τρομοκρατική ιδεολογία, την διοχετεύει σε επίλεκτα λυσσαλέες, ετοιμοπόλεμες πολιτικές ομάδες και ασκεί έτσι ανελέητη πίεση.

Ακόμη και τα ίδια τα στελέχη, αν διαφωνήσουν, υφίστανται συντριπτικά ψυχικά κατάγματα.

Μέσα στη μεθοδολογία του ολοκληρωτισμού είναι η γελοιοποίηση της δημοκρατίας. Από μια κίβδηλη

δημοκρατία γεννιέται ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ: «Τους νίκησα με την ίδια τους την τρέλλα», θριαμβολογούσεν ο Χίτλερ.

Ο ολοκληρωτισμός περιφρονεί κυνικά την ΑΛΗΘΕΙΑ και διαστρέφει ταχυδακτυλουργικά την ΙΣΤΟΡΙΚΗ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ πραγματικότητα. Με την απατηλή του διαλεκτική ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ όλες τις μορφές ζωής, λακτίζει κάθε σοβαρότητα βίου, ΑΦΑΝΙΖΕΙ τη διαφορά ανάμεσα στο γνήσιο και στο νόθο, στο ορθό και το εσφαλμένο, το αγαθό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο.

Με το μαγικό ραβδί αυτής της διαλεκτικής όλα Παραμορφώνονται. Οι αρχές συντρίβονται, οι ηθικές αξίες παραμερίζονται, οι παράνομες πράξεις ΚΑΘΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ, οι συνειδήσεις αιχμαλωτίζονται, τα άτομα δασκαλεύονται και τότε τα άχρωμα πλήθη ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ με κηρώδη ευκαμψία…..

Σε μια κοινωνία όπου δεν υπάρχει ΑΛΗΘΕΙΑ, κυριαρχεί το ΧΑΟΣ…!

Το οποίο βέβαια δημιουργεί σκόπιμα ο ολοκληρωτισμός, για να παρουσιασθεί ως η μοναδική ΕΛΠΙΔΑ σωτηρίας…..

Υποσκάπτει σιγά-σιγά τις δομές και μέσα από μια ΧΑΩΔΗ κατάσταση προωθεί σε θέσεις-ΚΛΕΙΔΙΑ «Χρήσιμους ηλιθίους», αυριανούς έμπιστους και ικανούς για το τελειωτικό ΧΤΥΠΗΜΑ. Επιτρέπει την αυθαιρεσία και την εξαργυρώνει ως αληθινή ελευθερία…

Αλλά διανοίγονται πιο απειλητικές προοπτικές: όποιος θέλει να ευδοκιμήσει ως καινούργιο αίμα στην υπαλληλική ή ακαδημαϊκή ζωή, πρέπει να περάσει επιτυχώς το «ΤΕΣΤ» των πολιτικών φρονημάτων και της θρησκευτικής πίστεως στο κόμμα…. Το οποίο ταυτίζεται με το κράτος και κυβερνά χωρίς έλεγχο, χωρίς αντιπολίτευση.

Αντικοινοβουλευτισμός είναι το κύριο γνώρισμα του ολοκληρωτισμού.

Αντιπλουραλισμός (μία γραμμή, μία άποψη, μία φιλοσοφία), Αυταρχισμός (συγκεντρωτική εξουσία και τυφλή υπακοή), Απομονωτισμός (παρεμπόδιση της ελεύθερης επικοινωνίας).

Εκφοβισμός (όλοι υποψιάζονται όλους) και Ανελευθερία είναι τα άλλα βασικά γνωρίσματα του ολοκληρωτισμού.

Και οπωσδήποτε η σκληρότητα και η απουσία κάθε μορφής ανθρωπισμού.

Ο ολοκληρωτισμός απέρριψε τον μανδύα του. Δεν νομιμοποιείται κανείς πλέον να ισχυρίζεται ότι δεν ακούει τις αλαλάζουσες ιαχές του. Ιδίως οι άνθρωποι που αποτελούν στη μεγάλη πλειοψηφία τους στύλους της Δημοκρατίας.

Η δημοκρατία κρύβει ένα τραγικό μεγαλείο: παρέχει ελευθερία ακόμη και σε εκείνους που χαλκεύουν τα ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΣΜΑ της. Προσφέρει τα αγαθά της και σε όσους νοσταλγούν τις αλυσίδες του ολοκληρωτισμού.

Σχόλιο: (Όλη η ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην Ελλάδα, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, και λοιπά παρακλάδια που ελέγχονται από το ΚΙΣ κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, Νοσταλγούν τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ των Κομμουνιστών…ήτοι των στρατοπέδων ΓΚΟΥΛΑΓΚ στην Σιβηρία….) που μεταφράζεται σε: περισσότερο από 30 Εκατομμύρια νεκρούς των Κομμουνιστών….συνεργατών του Χίτλερ και συμμάχων ΝΑΖΙ…)

Μισθοδοτεί τους σφαγείς της, για να ακονίζουν τα καλύτερα τα δολοφονικά μαχαίρια τους!......

ΓΡΗΓ. ΦΙΛ. ΚΩΣΤΑΡΑΣ
Περιοδικό Δαυλός 1985


το είδα






<<<     «Πάγωμα» της περιουσίας Βγενόπουλου (3,8 δισ. ευρώ) διέταξε κυπριακό δικαστήριο 



 Αυτά διδάσκει το Κοράνι: ΙΣΛΑΜ-ΦΡΙΚΗ: ΑΦΗΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ – ΣΚΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ” ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ! ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.    >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »