Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ν. Κωνσταντόπουλος, «Διέπραξαν εσχάτη προδοσία…»

Ν. Κωνσταντόπουλος: Έχουν ευθύνες όσοι μας οδήγησαν στο καθεστώς επιτήρησης


Ιστορικές, πολιτικές και ποινικές ευθύνες έχουν όσοι επέβαλαν στη χώρα το μνημόνιο, δηλώνει ο Νίκος Κωνταντόπουλος.Όπως δηλώνει στην εφημερίδα «Real News»: «Έχουν ευθύνες όσοι μας οδήγησαν στο καθεστώς επιτήρησης που παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος και αποστερεί την κυβέρνηση και τη Βουλή από την εξουσία που τους δίνει το Σύνταγμα. Αυτή η κατάσταση υπάγεται στις προσβολές του πολιτεύματος που η νομοθεσία θεωρεί εσχάτη προδοσία».Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ ζητεί από τον εθνικό συντονιστή κατά της διαφθοράς να ζητήσει από τις γερμανικές αρχές τις καταθέσεις Χριστοφοράκου που ονοματίζουν, όπως αναφέρει, δύο κομματικούς ταμίες και άλλους παραλήπτες χρημάτων.
«Άλλη μια αμαρτωλή λίστα η λίστα Χριστοφοράκου. Στην Ελλάδα ψάχνουμε ακόμα ενώ οι γερμανικές Αρχές ξέρουν λεπτομερώς ποιοι Έλληνες κυβερνητικοί, κομματικοί και κρατικοί παράγοντες χρηματίστηκαν».

http://on-news.gr/2013/06/16/diepraxan-eschati-prodosia/

Σχόλιο: Ναι, διέπραξαν έσχατη προδοσία. Δείτε εδώ πόσοι την έχουμε καταγγείλει από το 2010 κι έπειτα. ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Εσείς που τώρα το καταλάβατε, τι θα κάνετε ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »