Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ο Καραμανλής ήξερε ότι οδεύουμε στο ΔΝΤ!

Η γαλλίδα δημοσιογράφος Florence Autret στο βιβλίο της "Angela Merkel: Une Allemande (presque) comme les autres" κάνει μνεία για συναντήσεις του Κώστα Καραμανλή με τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ στην Αθήνα, ο οποίος ήθελα να κάνει συστάσεις στον τότε πρωθυπουργό για το τεράστιο χρέος της χώρας. Αυτό, φυσικά, είναι καρφί στο μάτι του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να φτιάξει προφίλ "εθνικού ηγέτη" μέσα από ατεκμηρίωτες αναφορές για... απόπειρες δολοφονίας του. Ο κ. Καραμανλής, πέρα από την αφωνία που τον χαρακτηρίζει στο κοινοβούλιο (μηδέν ερωτήσεις, μηδέν ομιλίες γράφει το κοντέρ), δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη ούτε στα ΜΜΕ για τα πεπραγμένα της κωμικής (και τραγικής) πενταετίας του. Ωστόσο, οι... "κύκλοι" του -μια και εκείνος δεν έχει το θάρρος να ψελλίσει ούτε λέξη- διαψεύδουν κατηγορηματικά τις πληροφορίες της Florence Autret. "Καμία υπόδειξη Γιούνκερ στον Καραμανλή για το χρέος. Αθλιότητες όσα γράφει η Autret".

Εντάξει, ας δεχτούμε ότι η Γαλλίδα δημοσιογράφος γράφει "αθλιότητες".

Να δεχτούν ωστόσο και οι "κύκλοι" του φυγόμαχου και ρίψασπι πρωθυπουργού ότι την Γαλλίδα δημοσιογράφο την έχει προλάβει ο Μανώλης Κοττάκης, στο βιβλίο του "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - OFF THE RECORD", το οποίο
ουδέποτε δέχτηκε κριτική από τους "κύκλους".

Ας δούμε τι γράφει στην σελίδα 391

Η ενότητα επιγράφεται "Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ"

Το κείμενο έχει ως ακολούθως:

"Όταν ο Παπαθανασίου επέστρεψε στην Αθήνα, ενημέρωσε, όπως ήταν φυσικό τον Καραμανλή, ο οποίος από χρόνια είχε άριστη σχέση με τον Λουξεμβούργιο ηγέτη. Ο πρωθυπουργός πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει μαζί του για να "πιάσει" το κλίμα. "Πρόσεξε το χρέος, γιατί σε λίγο οι αγορές θα σας δανείζουν με όρους Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου", τον συμβούλευσε ο πρόεδρος του Eurogroup". 

Και το ερώτημα είναι αυθόρμητο προς τους "κύκλους" του κρυπτόμενου (και αμειβόμενου από το υστέρημα του λαού) κληρονόμου του επιθέτου Καραμανλής:

ΚΑΙ Ο ΚΟΤΤΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ; ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ;

το είδα





<<<     Φτηνοί άνθρωποι, φτηνά όνειρα, ακριβές φίρμες 



 Ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και επιχαίρει για την Άλωση της Πόλης    >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ