Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

 Του Αλεξανδρου Κουτσομητόπουλου


„Ξαφνικά εκεί που η Τουρκία , σύμφωνα με τα παγκόσμια ¨Μαζικά Μέσα Επιρροής¨, ζούσε την δική της Σαμαρική ¨success story¨ , μεγάλη οικονομική ανάπτυξη& επιτυχία ¨ , έχοντας ολοκληρώσει όλες τις ¨μεταρρυθμίσεις¨ που είχε επιβάλλει το ¨Δ.Ν.Τ.¨ , ξέσπασε , με μορφή ¨Σπίθας¨ από την Κωνσταντινούπολη σε όλη την χώρα, λαϊκή εξέγερση. Θα λέγαμε ¨για ασήμαντον αφορμή¨ . Και είναι το ¨απρόβλεπτο¨ που δεν μπορούν να ¨υπολογίσουν¨ πάντα οι ¨Σύμβουλοι¨ και οι ¨Μυστικές Υπηρεσίες¨ - ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ¨ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΝΑ ¨ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ & ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ

Οι κατά μεγάλο βαθμό ιδιωτικοποιημένοι & εμπορευματοποιημένοι ήδη άνθρωποι – θέλησαν να αποτρέψουν την παραπέρα ιδιωτικοποίηση – εμπορευματοποίηση της πόλης τους , της –μοναδικής εστίας ζωής τους - των ελεύθερων χώρων και πάρκων τους. Αφορμή ήταν επίσης , σύμφωνα με την ρέουσα ειδησεογραφία , και τα νέα μέτρα της “lite” - μουσουλμανοποίησης , των θρησκοληπτικών νόμων , μετά από την ¨μαντίλα¨, του Ερντογάν για την απαγόρευση κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών και των δημόσιων φιλιών. Οι απλοί άνθρωποι ¨από τα κάτω¨ , ο λαός , αγωνίζονται σχεδόν πάντα για δίκαια αιτήματα.

Όμως στην Τουρκία , όπως παντού , στους γνήσιους και ανιδιοτελείς αγώνες εμπλέκονται πάντα πολλές σκοτεινές δυνάμεις , ¨θρησκόληπτες και ανεξίθρησκες¨, ¨εθνικιστικές¨ και ¨διεθνιστικές¨.

Ενδιαφέρον βρήκαμε στις ειδήσεις που αναφέρουν και
εμπλοκή του αντιπολιτευόμενου ¨σοσιαλδημοκρατικού¨/ Κεμαλικού κόμματος¨ ( πρώην κόμμα ¨Ετσεβίτ¨ ) , όπως επίσης και σε αυτή που αναφέρει ότι στρατιωτική μονάδα μπροστά από ο στρατιωτικό νοσοκομείο της πόλης προσπάθησε να προστατέψει καταφεύγοντες διαδηλωτές , μοιράζοντας αντιασφυξιογόνες μάσκες , και να εμποδίσουν τις βάρβαρες αστυνομικές δυνάμεις καταστολής ( ας σκεφτούμε όμως ότι μέσα στον στρατό υπάρχουν ακόμα πολλές ¨Κεμαλικές Δυνάμεις¨ , οπαδών υποτίθεται ενός ¨λαϊκού –ανεξίθρησκου κράτους¨) .

Σίγουρα ο λαός/λαοί της Τουρκίας δικαιούνται , όπως κάθε λαός , να αγωνίζονται για την δικαιοσύνη & την ελευθερία , να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της μεγάλης και πλούσιας χώρας τους. Η οποία τους εξαναγκάζει, υπέρ των οικονομικών συμφερόντων των λίγων που εξουσιάζουν , σε διαρκή μετανάστευση σε όλο τον κόσμο και ¨συμψηφιστικά¨ τους αφιονίζει για ¨Οθωμανικά , Μουσουλμανικά και Παν-τουρκικά Τόξα & Ιδεώδη ¨.


Σχέδια "ανακατάταξης του χάρτη - διαμελισμού της Μ.Ανατολής 


Γεγονός είναι ότι οι ¨Έμποροι και Δολοφόνοι των Λαών¨ όπου μυρίζουν νέα κέρδη και ¨ενεργειακούς πόρους¨ ( όπως τελευταία στο Αιγαίο , το Ιόνιο, την Μεσόγειο και στην Ηπειρωτική Ελλάδα ) δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν θρησκευτικές και αντιθρησκευτικές προλήψεις και δογματισμούς , κάλπικους ¨εθνικισμούς¨ και ¨διεθνισμούς¨ , για να επιβάλλουν , με ποταμούς αίματος και εμφυλίους πολέμους , το ¨ανθρώπινο¨ και… ¨δημοκρατικό¨ δικαίωμα της ¨ΑΠΡΟΣΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗΣ¨ ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ & ΜΑΓΕΥΤΙΚΗΣ ¨ AGORAS “ στο πάντα άνισο ¨μοίρασμα του κόσμου¨ , την διαιώνιση της εκμετάλλευσης και της ανελευθερίας για την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων.


Το ¨όραμα¨ της ¨Νέας Μέσης Ανατολής¨ και ο ¨Πόλεμος των Πολιτισμών¨ υπάρχει στα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και μετά την ¨Ενοποίηση της Γερμανίας¨ και την πτώση του ¨υπαρκτού – ανύπαρκτου σοσιαλισμού¨ εξελίσσεται - σταθερά υποκινούμενος- ( με δεξιό - ¨αριστερούς¨ εθελοντές ) , με διαλείμματα και λοξοδρομήσεις, από το 1993 /94.

Η ειρωνεία και σε αυτή την περίπτωση είναι ότι Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ με ανακοινώσεις τους ¨διαμαρτυρήθηκαν και ανησύχησαν ¨ για την απαγόρευση του ¨συνέρχεσθε¨ στην Τουρκία και την βία καταστολή , από τις δυνάμεις που τις εκπαιδεύουν και τις εξοπλίζουν με χημικά , οι ίδιες. ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ -ΠΟΙΕΣ ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ¨ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ - ΙΣΩΣ - ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ¨Ε.Ε. - ΗΠΑ¨ ...

Και για τον Χημικό Πόλεμο στην Αθήνα το 2011/12 γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν και ανησύχησαν , αλλά συζητούσαν να στείλουν και ¨Χωροφυλακή του Ευρώ¨ ( ¨Ευρωχωροφυλακή¨ η επίσημη ονομασία ) ;

Κοράκια και Γύπες ίπτανται πάνω από την περιοχή και τα κεφάλια μας.

Αφιερώνω ένα γνωστό στίχο του Τούρκου αγωνιστή / κομμουνιστή , ποιητή Ναζίμ Χικμέτ , ο οποίος , έτσι για την ιστορία , το 1955-1960 ήταν υπέρ του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα των Ελλήνων της Κύπρου, σε αντίθεση με πολλούς άλλους αριστερούς που ακολούθησαν αργότερα στην Τουρκία και στην Ελλάδα.

http://www.youtube.com/watch?v=0u7PT7heg6o“
το είδα




<<<     Θα τρώμε όχι αυτό που επιλέγουμε, αλλά αυτό που μας δίνουν 



 ΡΟΚΦΕΛΕΡ - ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟYΣ ΛΑΟΥΣ    >>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »