Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ Η1Ν1 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! 800 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΝΑΡΚΟΛΗΨΙΑ ΑΦΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ Η1Ν1!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια πανδημίας H1N1 της γρίπης των χοίρων του 2009-2010, το εμβόλιο χορηγήθηκε σε περισσότερα από 30 εκατομμύρια ανθρώπους σε 47 χώρες. Μέχρι στιγμής, συνολικά 795 άνθρωποι έχουν αναφέρει την ανάπτυξη της ανίατης διαταραχής του ύπνου μετά τη χορήγηση του εμβολίου. Επειδή περιέχει ένα ενισχυτή, οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων έχουν ανησυχίες σχετικά με το εμβόλιο και οι ενέσεις δεν έχουν δοθεί εδώ στις ΗΠΑ!



Σύμφωνα με την έκθεση του Reuters, "η GSK χρηματοδοτεί μια μελέτη στον Καναδά, όπου το ανοσοενισχυτικό εμβόλιο της Arepanrix, παρόμοιο με το Pandemrix, χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του 2009-2010. Η μελέτη θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2014, και ορισμένοι ειδικοί φοβούνται ότι δεν μπορεί να ρίξει περισσότερο φως αφού τα εμβόλια ήταν παρόμοια, αλλά όχι ακριβώς τα ίδια".

Τι είναι η ναρκοληψία:
Η ναρκοληψία είναι μια ασυνήθιστη νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από υπερβολική ανεξέλεγκτη υπνηλία, ακόμη και μετά από επαρκή ύπνο. Το άτομο που πάσχει από ναρκοληψία, ο ναρκοληπτικός, έχει επαναλαμβανόμενες ακαταμάχητες προσβολές ύπνου, που όταν έρχονται δεν μπορεί να αντισταθεί και μπορεί ως αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί οποτεδήποτε και οπουδήποτε, ακόμη και σε ακατάλληλες ή επικίνδυνες συνθήκες, στο μέσο μιας συζήτησης για παράδειγμα ή κατά την οδήγηση.


Επίσης, ο ναρκοληπτικός μπορεί να εκδηλώνει σε
ποσοστό 70% βραχέα επεισόδια καταπληξίας, δηλαδή αιφνίδιας απώλειας του μυϊκού τόνου συχνά ως αποτέλεσμα έντονης συγκίνησης. Μετά δηλαδή από έντονο γέλιο, θυμό, έκπληξη ο ναρκοληπτικός μπορεί να σωριαστεί κάτω χωρίς όμως να έχει χάσει τις αισθήσεις του ή απλά να του πέσουν αντικείμενα που κρατά, να χαλαρώσει το σαγόνι του, να πέσουν τα βλέφαρα του, το κεφάλι του ή τα χέρια του.

Τέλος 30-50% των ατόμων που πάσχουν από ναρκοληψία κατά το μεταβατικό διάστημα μεταξύ ύπνου και εγρήγορσης βιώνουν παράλυση ύπνου, αδυναμία δηλαδή να κινηθούν και 20-40% βιώνουν υπναγωγικές ψευδαισθήσεις, είτε οπτικές είτε ακουστικές ή κιναισθητικές. Τόσο η παράλυση όσο και οι ψευδαισθήσεις διαρκούν δευτερόλεπτα ως λίγα λεπτά και θεωρούνται ότι είναι το αποτέλεσμα εισβολής στοιχείων REM ύπνου κατά τη διάρκεια εγρήγορσης του ατόμου.


Το βίντεο μιλά για την προηγούμενη μου ανάρτηση σχετικά με τον εμβολιασμό του Piers Morgan, για τα 800(!) παιδιά στην Ευρώπη που μετά από εμβολιασμό ''κατά'' του Η1Ν1 της  GlaxoSmithKline αρρώστησαν με ναρκοληψία και τέλος μιλά για τους ''έξυπνους μετρητές'' που αναγκάζονται να βάλουν οι κάτοικοι.

Poetic Justice? Piers Morgan 
Sick After Televised Flu Shot







Υπάρχει και άρθρο για να διαβάσετε αλλά είναι στα αγγλικά και βρίσκεται στην εθνική βιβλιοθήκη της ιατρικής. 

Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε σε pdf. Είναι 2 σελίδες μόνο. 

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3248605/pdf/cln-67-01-77.pdf


Η Emelie Olsson μαστίζεται από ψευδαισθήσεις και εφιάλτες. 

Όταν ξυπνάει, ότι είναι συχνά παράλυτη, δεν μπορεί να αναπνεύσει σωστά ή να καλέσει για βοήθεια. 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας που μόλις και μετά βίας μπορεί να μείνει ξύπνια, και συχνά χάνει το σχολείο ή τη διασκέδαση με φίλους. 

Είναι μόνο 14, αλλά κατά καιρούς έχει αναρωτηθεί αν τη ζωή της, αξίζει να τη ζει.


Όλη η έκθεση του Reuters

 

  



<<<     22.02.2010 – 18.01.2013: Οι νομικές κινήσεις των πολιτών και η αδράνεια της δικαιοσύνης … 



 Μεταρρύθμιση Ομπάμα : Εγκρίθηκε η εισαγωγή RFID τσιπ    >>>




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »