Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Αυτό είναι έγκλημα: Το CDC προσθέτει τα εμβόλια COVID στο πρόγραμμα εμβολίων για μωρά 6 μηνών παρά τις αποκαλύψεις!

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) μόλις δημοσίευσαν τους νέους κανόνες για παιδιάτρους και γονείς που θέλουν να κρατούν τα μωρά «ενημερωμένα» σχετικά με τους εμβολιασμούς.

Γιατί το κάνουν αυτό; Διότι γνωρίζουν ότι ένα ευάριθμο μέρος του πληθυσμού είναι τόσο κατεστραμμένοι νοητικά από την καθολική προπαγάνδα και την κοινωνική μηχανική ώστε ότι και να τους πουν θα το πιστέψουν. Αυτοί οι κατεστραμμένοι βλέποντας ότι αυτή είναι η επίσημη γραμμή αδυνατούν να πιστέψουν ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε τόσο μεγάλη κλίμακα, σκεφτόμενοι με το αδύναμο μυαλό τους ότι θα παρενέβαινε το κράτος, οι επιστήμονες και τα δικαστήρια!!!  Έτσι πιστεύουν το επίσημο αφήγημα ακόμα περισσότερο. Και αυτό επεκτείνεται σε όλους τους κρίσιμους τομείς. Υποσυνείδητα αποφεύγουν να αναγνωρίσουν μία απολύτως τρομακτική εκδοχή διότι μετά από αυτήν την αναγνώριση θα πρέπει να αλλάξουν στην πράξη την ζωή τους αναθέτοντας στον εαυτό τους νέα καθήκοντα. Πρέπει να βγούμε από την φυσαλίδα του μικρόκοσμού μας. Θα συνθλιβούμε σαν έντομα κάτω από την μπότα του συστήματος.  Οι Μάσκες Πέφτουν


Από τις 30 Αυγούστου 2024, το CDC προτείνει ότι τα μωρά ηλικίας έως έξι μηνών θα λαμβάνουν είτε δύο δόσεις του εμβολίου Moderna 2024-2025 είτε τρεις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech 2024-2025. Αυτά τα εμβόλια δεν έχουν καν αδειοδοτηθεί ακόμη και ο σχεδιασμός τους βασίζεται στα ίδια επικίνδυνα και αναποτελεσματικά εμβόλια για τον COVID που έκτοτε βγήκαν από την αγορά.

Το τελευταίο εμβόλιο της Moderna που προορίζεται για χορήγηση σε βρέφη έξι μηνών, ακολουθεί αναμνηστικό ένα μήνα μετά το πρώτο. Το εμβόλιο Pfizer προορίζεται επίσης για χορήγηση σε ηλικία έξι μηνών, με τη δεύτερη δόση να έρχεται τρεις εβδομάδες αργότερα και μια τρίτη δόση το αργότερο οκτώ εβδομάδες μετά τη δεύτερη.

Τα εμβόλια θα χορηγούνται τακτικά σε μωρά κάτω των 15 μηνώνμαζί με επιπλέον τριάντα επτά εμβόλια , τα οποία δεν έχουν υποβληθεί σε ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο μελέτες , ούτε καν έχουν ελεγχθεί με ασφάλεια για αθροιστική έκθεση και τοξικότητα σύνθετων συστατικών.

Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο COVID-19 για παιδιά κάτω των 12 ετών, αλλά το CDC θα δώσει οδηγίες στους παιδίατους να τα προωθούν στα μωρά. Αυτό είναι ξεκάθαρα ένα ιατρικό έγκλημα!

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι προς το παρόν, δεν υπάρχουν καθόλου αδειοδοτημένα εμβόλια για τον COVID-19 διαθέσιμα για παιδιά κάτω των 12 ετών. Το CDC συνιστά τα μωρά να υπόκεινται σε εμβόλια που βρίσκονται σε εξέλιξη και έχουν τεράστιο ιστορικό πρόκλησης προβλημάτων υγείας, αντί για την αποτροπή τους.

Τα εμβόλια που συνιστώνται επί του πατρόντος για βρέφη εγκρίνονται μόνο βάσει της Άδειας Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA). Αυτή η κατάσταση σημαίνει ότι αυτά τα εμβόλια δεν έχουν υποβληθεί σε πλήρη διαδικασία πλήρης αδειοδότησης και υπόκεινται σε χαμηλότερο επίπεδο αποδεικτικών στοιχείων σε σύγκριση με τα αδειοδοτημένα προϊόντα, τα οποία έχουν εξαρχής χαμηλό επίπεδο αποδεικτικών στοιχείων.

Με αυτές τις συστάσεις, το CDC φαίνεται να ενεργεί ξανά με τον ίδιο εγκληματικό τρόπο. που έκανε τον καιρό της πλανδημίας του Covid, όπως έχει παραδεχτεί δημόσια και μπροστά στη γερουσία των ΗΠΑ ο τότε διευθυντής του CDC: Γνωρίζαμε πως το εμβόλιο Covid βλάπτει και το προωθήσαμε εσκεμμένα!

Γονείς προσοχή, ενημερώστε και άλλους γονείς που πιθανόν δε γνωρίζουν αυτα που βγαίνουν στη δημοσιότητα όπως την παραδοχή του διευθυντή του CDC, τις χιλιάδες παρενέργειες και θανάτους, και πως τα εμβόλια δεν έχουν ακόμα τελική άδεια!

Οι νεότερες εκδόσεις των εμβολίων κατά του COVID-19 δεν έχουν καμμιά ασφάλεια και αποτελεσματικότητα πέρα ​​από ό,τι έδειξαν προηγούμενες εκδόσεις. Ολόκληρο το πείραμα στην ανθρωπότητα ξεφεύγει από τον έλεγχο, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες αρνούνται να σταματήσουν αυτό το αρπακτικό μηχάνημα που θυσιάζει την ανθρώπινη υγεία για τα φαρμακευτικά κέρδη.

Αφού πειραματίστηκαν με αυτά τα προϊόντα στον πληθυσμό, και αναγκάστηκαν από τα δικαστήρια να παραδώσουν τα αρχικά δεδομένα κινδύνου, η Pfizer και η FDA παραδέχθηκαν στα ενημερωτικά δελτία ότι έχουν αναφερθεί σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες όπως μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα. Αυτό είναι ένας σοβαρός κίνδυνος που δεν ξέρουμε ακόμα πως θα εξελιχθεί στο μέλλον για τα παιδιά.

Στο σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης της Ιαπωνίας, που είναι και το μόνο που καταγράφει σωστά τα ποσοστά θνησιμότητας για μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα έχουν φτάσει το 9,6% του πληθυσμού.

Δείτε περισσότερα για την ομάδα επιστημόνων που υπόσχεται με την στήριξη της κυβέρνησης της Ιαπωνίας να βγάλει όλα τα στοιχεία στη φόρα: Oμάδα κορυφαίων Ιαπώνων επιστημόνων, παρουσίασε λεπτομερώς τα ευρήματά τους μετά απο ανασκόπηση ερευνητικών εργασιών – Τα εμβόλια Covid φτιάχτηκαν για να σκοτώνουν!

Στείλτε παντου την παραδοχή του πρωην διευθυντή του CDC για τις πιέσεις να αδειδοτήσουν τα εμβόλια Covid στα παιδια!

Αυτή είναι μια πολύ σημαντική αποκάλυψη από τον Dr. Redfield και δεν είναι η πρώτη φορά: Σε παλαιότερη συνέντευξη είχε αποκαλύψει ευθέως: Μας πίεσαν οι φαρμακευτικές να τους εμβολιάσουμε όλους – Οι εντολές που δίναμε δεν βασίζονταν στην επιστήμη!

Οι παρενέργειες του εμβολίου mRNA Covid σκόπιμα  «καλύφθηκαν» και  «υπο-αναφέρθηκαν» από τον οργανισμό για να αποτραπεί  η «διστακτικότητα του εμβολίου» στο κοινό, σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), Δρ Robert Redfield.

πηγή    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.