Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

«Γονιδιακά Επεξεργασμένα» vs “Γενετικά Τροποποιημένα" - Ποια είναι η διαφορά;

Μετάφραση: Απολλόδωρος

30 Αυγούστου, 2024 | Kit Knightly | Διαβάστε το εδώ


Το έχετε ακούσει; Οι γονιδιακά επεξεργασμένες (Gene-edited) καλλιέργειες και τα ζώα είναι εδώ για να λύσουν όλα μας τα προβλήματα!

Ναι, τα πάντα, από τις πανδημίες μέχρι την κρίση του κόστους ζωής και την κλιματική αλλαγή, πρόκειται να γίνουν πολύ καλύτερα.

Δεν είναι ανακούφιση αυτό;

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Η ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ - ΒΙΝΤΕΟ



 Γράφει ο Paul Cudenec

Η παγκόσμια μαφία προσπαθεί να αντικαταστήσει την πραγματική μας τροφή με μια ψεύτικη γονιδιακά τροποποιημένη ποικιλία, χωρίς καν να μας το πει.

Θέλει να αλλάξει τους κανονισμούς, έτσι ώστε τα φυσικά τρόφιμα και τα γενετικά τροποποιημένα εργαστηριακά τρόφιμα να θεωρούνται νομικά ως το ίδιο πράγμα!

Η Σύνοδος Κορυφής του Μέλλοντος (Summit of the Future) του ΟΗΕ, Απέχει Μόλις Λίγες Εβδομάδες, Αλλά Το Κοινό Παραμένει Ανίδεο

Με τη Σύνοδο Κορυφής ΟΗΕ για το Μέλλον ν'απέχει λιγότερο από 20ημέρες, η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού ΔΕΝ έχει ιδέα ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου πρόκειται να Υπογράψουν το λεγόμενο Σύμφωνο για το Μέλλον

ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Σημείωση: Το παγκόσμιο πραξικόπημα κρύβεται σε κοινή θέα. Όλα τα αφηγήματά τους είναι ψευδή. Οι λύσεις τους σε ανύπαρκτα ψευδεπίγραφα προβλήματα ή σε προβλήματα που δημιουργούν επίτηδες οι ίδιοι, χρησιμοποιούν έναν ξύλινο λόγο, μία ποιητική συλλογή ασυναρτησίας. Και όμως είναι απολύτως ανυποχώρητοι σε κάθε σημείο των αφηγημάτων τους. Αποσκοπούν ωμά στην υποδούλωση σε έναν παγκόσμιο ολοκληρωτισμό. 

Οι πραξικοπηματίες ευχαριστούν τα κόμματα όλων των χρωμάτων και όλες τις "συλλογικότητες", τα μμε, τα ιστολόγια κλπ που τηρούν την ομερτά και κυρίως όλες τις κυβερνήσεις που συμμετέχουν σε αυτό το πραξικόπημα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούν τους υπηκόους που έχουν καταδικάσει τους εαυτούς τους να μην ενδιαφέρονται και να μην καταλαβαίνουν τίποτα και να αδιαφορούν για αυτήν την καταδίκη τους.

Είναι ευγνώμονες προς όλους που τους διευκολύνουν με την πολύτιμη συνεργασία και την στάση τους.    Οι Μάσκες Πέφτουν.


Μετάφραση: Απολλόδωρος

7 Σεπτεμβρίου 2024 | Lioness of Judah Ministry | Διαβάστε το εδώ.


Από τον Derrick Broze 5 Σεπτεμβρίου, 2024

Στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών θα συγκεντρωθούν στη Νέα Υόρκη, στην έδρα του ΟΗΕ, για την ιστορική Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος με σκοπό να υπογράψουν το Σύμφωνο για το Μέλλον. Το έγγραφο αυτό αναμένεται να επιταχύνει ριζικά την ώθηση προς την ολοκλήρωση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (ΣΒΑ) και της Ατζέντας 2030.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Η Υιοθέτηση του Συμφώνου για το Μέλλον (Pact for the Future) Θα Πραγματοποιηθεί 33 Χρόνια Μετά Τη Δημοσίευση Του Συγκλονιστικού Εγγράφου «Πρωτοβουλία για την Οικολογική Χάρτα της Γης-92»

ΔΙΑΔΩΣΤΕ
Η χαμογελαστή εξαπάτηση
Μετάφραση: Απολλόδωρος

4 Σεπτεμβρίου 2024 | Jacob Nordangård | Διαβάστε το εδώ.


Η τρίτη αναθεώρηση του Συμφώνου για το Μέλλον δημοσιεύθηκε στις 27 Αυγούστου. Βρίσκεται τώρα υπό σιωπηρή διαδικασία μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου. Εάν κανείς δεν έχει αντίρρηση, θα γίνει αποδεκτή. Το Σύμφωνο, το οποίο προβλέπεται να εγκριθεί στη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, αναφέρει με δραματική διατύπωση ότι

Βρισκόμαστε σε μια εποχή βαθιάς παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Είμαστε αντιμέτωποι με αυξανόμενους καταστροφικούς και υπαρξιακούς κινδύνους, πολλοί από τους οποίους προκαλούνται από τις επιλογές που κάνουμε. Οι συνάνθρωποί μας υποφέρουν τρομερά. Αν δεν αλλάξουμε πορεία, κινδυνεύουμε να οδηγηθούμε σε ένα μέλλον διαρκούς κρίσης και κατάρρευσης.

Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, το σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης πρέπει να επικαιροποιηθεί ώστε να διασφαλίζει τα συμφέροντα των σημερινών και των μελλοντικών γενεών και να είναι σε θέση να διαχειρίζεται πολύπλοκους παγκόσμιους κλυδωνισμούς.

ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

Jacob Frank

Γράφει ο Ιωάννης  Αυξεντίου

 Σε προηγούμενο άρθρο του Θεόδοτου με τον τίτλo: «ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ: ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ», είχε γίνει  αναφορά στην γνωστική σέκτα των Φρανκιστών. Ονομάστηκαν έτσι από το όνομα του αρχηγού της Jacob Frank και έδρασαν στην Ευρώπη από τα μέσα του 17ου αιώνα. Αυτοί, σε αντίθεση με τους ντονμέδες, οι οποίοι εξωτερικά είχανε γίνει Μουσουλμάνοι, είχαν –δήθεν- ασπαστεί τον Χριστιανικό Ρωμαιοκαθολικισμό, αλλά στην πραγματικότητα ακολουθούσαν τον ιουδαϊκό οργιαστικό Γνωστικισμό.

Πρωτοφανές: Οι εργασίες για την κατασκευή αιολικού σταθμού στο Βίτσι συνεχίζονται παρά την ακύρωση του έργου από το ΣτΕ!!!

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς κατάστασης βρίσκονται αγωνιζόμενοι πολίτες και περιβαλλοντικές οργανώσεις στο Βίτσι, όπου συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής αιολικού σταθμού της ΔΕΗ με 6 ανεμογεννήτριες. Το Μάιο του 2024 το Συμβούλιο της Επικρατείας εξέδωσε απόφαση, σύμφωνα με την οποία υφίσταται ουσιώδης ανατροπή των δεδομένων στα οποία στηρίχθηκε η προγενέστερη (χρονικά) περιβαλλοντική αδειοδότηση του συγκεκριμένου αιολικού σταθμού. Λόγω αυτής της ουσιώδους ανατροπής, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας (ΑΔΗΔΜ) όφειλε να απόσχει από την έκδοση άδειας εγκατάστασης. Ωστόσο, η ΑΔΗΔΜ εξέδωσε νέα Άδεια Εγκατάστασης στις 2.8.2024, στηριζόμενη σε γνωμοδότηση καθηγητού της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, που ταυτόχρονα όμως είναι και δικηγόρος της εταιρείας που υλοποιεί το έργο! Ούτε οι αποφάσεις του ΣτΕ δεν γίνονται πλέον σεβαστές από όσους προωθούν με κάθε τρόπο – νόμιμο και μη – την “πράσινη” μετάβαση.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Συμβουλές για τη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το Μέλλον: Να Δημιουργηθεί Ένα Παγκόσμιο Όργανο Διακυβέρνησης Για Τον Έλεγχο Όλων Των Συστημάτων Υποστήριξης Της Ζωής Στον Πλανήτη

Κανένα έθνος δεν θα έχει το κυριαρχικό δικαίωμα να εκμεταλλεύεται τους δικούς του πόρους, επειδή αυτό μπορεί να έχει συνέπειες για το πλανητικό σύνολο.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Μετάφραση: Απολλόδωρος

11 Ιουλίου 2024 | Jacob Nordangård | Διαβάστε το εδώ


Πρόσφατα έλαβα γνώση μιας πολιτικής αναφοράς με συστάσεις για τη Σύνοδο Κορυφής του Μέλλοντος του 2024, η οποία εκθέτει με απλά λόγια τι μας επιφυλάσσουν οι «Επικυρίαρχοι» μας. Μοιάζει με πλοκή από ταινία Bond. Προκειμένου να αποφευχθούν «μη αναστρέψιμα σημεία καμπής», συνιστάται όλα τα συστήματα που υποστηρίζουν τη ζωή - «η ατμόσφαιρα (αέρας), η υδρόσφαιρα (νερό), η βιόσφαιρα (ζωή), η λιθόσφαιρα (γη) και η κρυόσφαιρα (πάγος)» - να διοικούνται συλλογικά από ένα «παγκόσμιο όργανο διακυβέρνησης» . Αυτό σημαίνει τον απόλυτο έλεγχο του γήινου συστήματος (Πλανητικά Κοινά) και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ....Ο ΜΑΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΕΛΠΙΔΩΝ ΕΝΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ ΚΑΜΠΑΡΕ

από | Σεπ 4, 2024 

Αν Σας Αρέσει Η Ουδετερότητα Του Άνθρακα Και Η Ασθένεια Χ, Θα Ξετρελαθείτε Με το EEF-2024 της Ρωσίας

Αλλά πρώτα θα πρέπει να κάνετε ένα τεστ PCR (προφανώς)

πηγή: https://forumvostok.ru/en/

Μετάφραση: Απολλόδωρος

 Edward Slavsquat | Διαβάστε το εδώ


Πόσο θα πληρώνατε για το προνόμιο να καθίσετε σε ένα δωμάτιο γεμάτο αδιόρθωτους τρελούς, καθώς αυτοί ξερνούσαν ασυναρτησίες που προκαλούσαν δέος για την υπεράσπιση της παγκόσμιας ολιγαρχίας και των συνεχιζόμενων σχεδίων της να κάνει τη ζωή εντελώς ανυπόφορη;

Αν η απάντησή σας σε αυτό το δελεαστικό ερώτημα είναι «6.768 δολάρια και αυτή είναι η τελική μου προσφορά - ούτε δεκάρα παραπάνω, ούτε δεκάρα λιγότερο», τότε πρέπει να σπεύσετε στο Vladivostok, διότι το Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ ΛΗΓΕΙ ΑΥΡΙΟ. Έχετε ήδη χάσει το θέμα «Ασθένεια Χ: Πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε για το άγνωστο;» και πολλές άλλες απολαυστικά ψυχοφθόρες συζητήσεις σε πάνελ.

Οι εθισμένοι


Στις ΗΠΑ υπάρχει η λεγόμενη επιδημία της φαιντανύλης, ενός πολύ εθιστικού ναρκωτικού, που η επίδρασή του κρατάει για λίγη ώρα και το στερητικό σύνδρομο ακολουθεί σε σύντομο χρόνο. Γι αυτό οι εθισμένοι σε αυτό το ναρκωτικό προσπαθούν ασταμάτητα να εξασφαλίσουν την επόμενη δόση τους.

Ο ανεξάρτητος Χριστιανός δημοσιογράφος της Μολδαβίας, Ιούριε Ρόσκα, διώκεται από την παραδομένη στην ΕΕ κυβέρνηση του και βρίσκεται στα πρόθυρα φυλάκισης 6 ετών.

Ιούριε Ρόσκα

Μια ακόμα πτυχή του τυραννικού δράματος που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα είναι αυτή η αδικαιολόγητη δίωξη ενός πραγματικού άνδρα αρχών, του Ιούριε Ρόσκα για υποτιθέμενη “εμπορία επιρροής” από το 2009, για την οποία θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη μου ανησυχία. Με όλες τις νομικές διαδικασίες να παραβιάζονται τερατωδώς και να του αφαιρείται το δικαίωμα να ακουστούν μάρτυρες υπεράσπισης από το δικαστήριο, κλήθηκε να εμφανιστεί παρά το ιατρικό πιστοποιητικό ασθενείας. Εδώ υπάρχει μια λεπτομερής ανάλυση της κατάστασης από τον Δρ. Calistrat M. Atudorei. Τελικά καταδικάστηκε σε 6 χρόνια όπως περιγράφει την κατάσταση εδώ ο ίδιος (***εδώ στα ελληνικά) και τώρα βρίσκεται στη διαδικασία των εφέσεων.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Αυτό είναι έγκλημα: Το CDC προσθέτει τα εμβόλια COVID στο πρόγραμμα εμβολίων για μωρά 6 μηνών παρά τις αποκαλύψεις!

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) μόλις δημοσίευσαν τους νέους κανόνες για παιδιάτρους και γονείς που θέλουν να κρατούν τα μωρά «ενημερωμένα» σχετικά με τους εμβολιασμούς.

Γιατί το κάνουν αυτό; Διότι γνωρίζουν ότι ένα ευάριθμο μέρος του πληθυσμού είναι τόσο κατεστραμμένοι νοητικά από την καθολική προπαγάνδα και την κοινωνική μηχανική ώστε ότι και να τους πουν θα το πιστέψουν. Αυτοί οι κατεστραμμένοι βλέποντας ότι αυτή είναι η επίσημη γραμμή αδυνατούν να πιστέψουν ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε τόσο μεγάλη κλίμακα, σκεφτόμενοι με το αδύναμο μυαλό τους ότι θα παρενέβαινε το κράτος, οι επιστήμονες και τα δικαστήρια!!!  Έτσι πιστεύουν το επίσημο αφήγημα ακόμα περισσότερο. Και αυτό επεκτείνεται σε όλους τους κρίσιμους τομείς. Υποσυνείδητα αποφεύγουν να αναγνωρίσουν μία απολύτως τρομακτική εκδοχή διότι μετά από αυτήν την αναγνώριση θα πρέπει να αλλάξουν στην πράξη την ζωή τους αναθέτοντας στον εαυτό τους νέα καθήκοντα. Πρέπει να βγούμε από την φυσαλίδα του μικρόκοσμού μας. Θα συνθλιβούμε σαν έντομα κάτω από την μπότα του συστήματος.  Οι Μάσκες Πέφτουν


Από τις 30 Αυγούστου 2024, το CDC προτείνει ότι τα μωρά ηλικίας έως έξι μηνών θα λαμβάνουν είτε δύο δόσεις του εμβολίου Moderna 2024-2025 είτε τρεις δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech 2024-2025. Αυτά τα εμβόλια δεν έχουν καν αδειοδοτηθεί ακόμη και ο σχεδιασμός τους βασίζεται στα ίδια επικίνδυνα και αναποτελεσματικά εμβόλια για τον COVID που έκτοτε βγήκαν από την αγορά.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Η WALL STREET ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Aναστασίου Γιαννά


Σε δύο χρόνια η Γερμανία θα παράγει πετρέλαιο και αέριο από μαλακό άνθρακα αρκετό για μακροχρόνιο πόλεμο. Η  Standard Oil της Νέας Υόρκης την προμηθεύει με εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει. 
(Αναφορά του Εμπορικού Ακόλουθου, Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Βερολίνο, Γερμανία, Ιανουάριος 1933, προς State Department, Ουάσιγκτον.)     
            
    Το 1947 ο Heinrich Brüning, ο οποίος είχε διατελέσει καγκελάριος της Γερμανίας κατά τα έτη 1930-1932, έστειλε απ’ την Αμερική μία επιστολή

ΗΠΑ: «Οι Ισραηλινοί σοδομίζουν και σκοτώνουν Παλαιστίνιους και οι χριστιανοί σιωπούν», λέει η Candace Owens

LifeSiteNews / ΚΟ

Καθώς τα βασανιστήρια, οι βιασμοί και σοδομισμοί Παλαιστινίων κρατουμένων από Ισραηλινούς επιβεβαιώνονται πλέον δημόσια στον ισραηλινό και δυτικό Τύπο, η Αμερικανίδα καθολική σχολιάστρια Candace Owens κάλεσε «τους συναδέλφους της Χριστιανούς podcasters και πολιτικούς να τους καταδικάσουν» πιστεύοντας όμως ότι «θα περιμένει πολύ καιρό» για να συμβεί κάτι τέτοιο.

ΗΠΑ: Οι αρχές "προστασίας του παιδιού" πήραν δια της βίας ένα 14χρονο κορίτσι για να κάνει «μετάβαση» φύλου, παρά την θέληση των γονέων

LifeSiteNews/ ΚΟ

Οι Υπηρεσίες Προστασίας του Παιδιού (Child Protective Services / CPS)  της Μοντάνα αφαίρεσαν ένα 14χρονο κορίτσι από την οικογένειά του, μεταφέροντάς το στο Ουαϊόμινγκ για να κάνει «θεραπεία μετάβασης του φύλου», παρά τις επιθυμίες των γονιών της, κάτι το οποίο σημαίνει πλήρη ανάκληση της επιμέλειάς τους.

             

Ο Mattie Watkins, μιλώντας για την οικογένεια Kolstad (Κόλσταντ), στο The Gateway Pundit, ανέφερε ότι ο Todd και η Krista Kolstad έχουν εμπλακεί σε έναν οδυνηρό νομικό αγώνα για τη 14χρονη κόρη τους, αφού το CPS ανέλαβε δραστικά μέτρα που ισοδυναμούν με «απαγωγή».

Ένας δικαστής απαγόρευσε το X του Έλον Μασκ στη Βραζιλία

Μια συνεχιζόμενη νομική διαμάχη για λογαριασμούς που φέρεται να διαδίδουν παραπληροφόρηση έχει κλιμακωθεί μεταξύ του Έλον Μασκ και του ανώτατου δικαστηρίου της Βραζιλίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει Alexandre de Moraes People Person Wristwatch Accessories Formal Wear Tie Κοσμήματα Δαχτυλίδι και Κύπελλο
Ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βραζιλίας, Αλεξάντρ ντε Μοράες, έδωσε στον Χ 24 ώρες για να ορίσει νόμιμο εκπρόσωπο, διαφορετικά αντιμετωπίζει αναστολή. Φωτογραφία: NurPhoto/Getty Images


Ένας και μοναδικός άνθρωπος αποφασίζει ότι 200 εκατομμύρια Βραζιλιάνοι απαγορεύεται να δούν το δίκτυο X με εξοντωτικές ποινές αν δεν υπακούσουν, διότι τίθεται σε κίνδυνο η δημοκρατία!! Ούτε καν αυτός ούτε η δικτατορική κυβέρνησή του το πιστεύουν αυτό.Το τέρας αναδύεται παγκοσμίως και φαίνεται η αποκρουστική του όψη, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι ούτε καν αντιλαμβάνονται τι διακυβεύεται. Η καθολική λογοκρισία δεν αφορά τόσο αυτούς που δεν μπορούν να μιλήσουν όσο όλους τους άλλους, αυτούς που δεν θα μπορούν να ακούσουν και πλέον θα τρώνε αποκλειστικά το τοξικό κυβερνητικό κουτόχορτο βυθιζόμενοι στο απόλυτο σκοτάδι που θα βαφτίζεται φως.    Οι Μάσκες Πέφτουν


Ανώτατο δικαστήριο της Βραζιλίας διέταξε την αναστολή της πρόσβασης στο X στη χώρα με περισσότερους από 200 εκατομμύρια ανθρώπους, καθώς ένας εξέχων δικαστής συνέχισε να εναντιώνεται στον ιδιοκτήτη του ιστότοπου Έλον Μασκ.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Γερμανός Bιολόγος Stefan Lanka Στοιχημάτισε 100.000 Ευρώ ότι ο Ιός της Ιλαράς Δεν Υπάρχει. Και Κέρδισε.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το περίφημο στοίχημα του Lanka, το οποίο προσπαθούν να αποκρύψουν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Αυτός ήταν ο ιός «Sars-Cov-2»- σύμφωνα με το CDC και το USA Today, είναι τώρα ο ιός της ιλαράς.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Anthony Colpo | Διαβάστε το εδώ

Τον Νοέμβριο του 2011, ο Γερμανός βιολόγος Stefan Lanka εξέδωσε δημόσια μια τολμηρή πρόκληση. Πρόσφερε το βαρύ ποσό των 100.000 ευρώ σε όποιον μπορούσε να αποδείξει την ύπαρξη του ιού της ιλαράς.

Ο Lanka εμπνεύστηκε την πρόκληση αφού έγινε μάρτυρας μιας έντονης και διαρκούς προπαγανδιστικής εκστρατείας εκείνης της χρονιάς τόσο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας όσο και από τη γερμανική κυβέρνηση, προτρέποντας τους ανθρώπους να εμβολιαστούν κατά της ιλαράς.

Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Η Φάρσα του Παγκόσμιου Πληθυσμού των «8 Δισεκατομμυρίων Ανθρώπων»! [ΒΙΝΤΕΟ]

Το δημοκρατικό κόμμα και τό Camper (τροχόσπιτο) της μη-ζωής – Roberto Pecchioli

Έχουμε ελάχιστες αμφιβολίες για τη νίκη της Καμάλα Χάρις στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ: τα ΜΜΕ και η βακχική  προπαγάνδα , που κυριαρχείται από το προοδευτικό Αφεντικό, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Θα είναι αρκετό. Αν αυτό δεν θά είναι αρκετό, είναι δοκιμασμένο καί αποτελεσματικό το μηχάνημα τού τεχνάσματος που δοκιμάστηκε το 2020. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σκεφτήκαμε να ρίξουμε μια χαλαρή ματιά στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος: κανένα πολιτικό πρόγραμμα, απλώς το συνηθισμένο θέαμα για τη χρήση των ηλιθίων μαζών, όπως το ρεπουμπλικανικό συνέδριο; Αλλά όχι όπως το ρεπουμπλικανικό συνέδριο.  Οι μέρες στο Σικάγο έδωσαν στον κόσμο ένα ακριβές πρόγραμμα, χάραξαν ένα ίχνος. Δεν θα θυμόμαστε τίποτα από τις ομιλίες της Χάρις και του αναπληρωτή της, ακόμη περισσότερο ευθυγραμμισμένες υπέρ της ριζοσπαστικής προοδευτικής ατζέντας. Στη συλλογική φαντασία, θα παραμείνει η εικόνα του Camper της Planned Parenthood , της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης τών δισεκατομμυρίων δολαρίων (δηλαδή των ιδιωτών που διοικούν και υπαγορεύουν τη γραμμή) που είναι εξοπλισμένο να πραγματοποιεί επιτόπιες εκτρώσεις και στειρώσεις.

Απίστευτο: Η εφημερίδα The Guardian προτρέπει να συλλάβουν τον Έλον Μασκ, επειδή αρνείται να λογοκρίνει απλούς ανθρώπους που κάνουν κριτική στις κυβερνήσεις!

Η βρετανική εφημερίδα The Guardian προέτρεψε τις παγκόσμιες κυβερνήσεις να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη του X, Έλον Μασκ, επειδή αρνείται να λογοκρίνει απλούς ανθρώπους που λένε τις πολιτικές τους απόψεις στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με  τον Guardian, «Ο Έλον Μασκ είναι εκτός ελέγχου. και προτείνει 6 μέτρα που πρέπει να πάρουν οι κυβερνήσεις εναντίον του” :

Ακολουθούν έξι τρόποι για να χτυπήσετε τον Musk σύμφωνα με την εφημερίδα:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.