Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Σοκ σε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ από τα «ουκρανικά WikiLeaks»: 97 κομάντος της Συμμαχίας διεξάγουν ειδικές επιχειρήσεις κατά των Ρώσων!

 Αποτελεί αιτία κήρυξης πολέμου από την Ρωσία στις χώρες του ΝΑΤΟ!

Σοκ έχει προκληθεί σε ΗΠΑ και ΝΑΤΟ από τα «ουκρανικά WikiLeaks», που αφορούν την διαρροή στο διαδίκτυο χιλιάδων απόρρητων αμερικανικών εγγράφων στα οποία αναφέρονται με λεπτομέρειες τα σχέδια των Αμερικανών για την Ουκρανία, όπως και οι παραδόσεις δυτικού οπλισμού, τα σημεία αποθήκευσης, η εκπαίδευση των Ουκρανών και τα επιχειρησιακά σχέδια στα πεδία των μαχών.

Μέσα στα έγγραφα όμως, αποκαλύφτηκε πως 97 κομάντος της Συμμαχίας βρίσκονται στο Κίεβο και διεξάγουν ειδικές επιχειρήσεις κατά των Ρώσων κάτι που αποτελεί αιτία κήρυξης πολέμου από την Ρωσία στις χώρες του ΝΑΤΟ!

Μέχρι σήμερα, οι Αμερικανοί και όλοι οι Δυτικοί, αρνούνταν πως είχαν οποιαδήποτε «φυσική» εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας, δηλαδή δεν είχαν «boots οn the ground», τώρα όμως αποκαλύπτεται πως διεξάγουν τις

πλέον επιθετικές επιχειρήσεις στο σύγχρονο πόλεμο.


Οι 97 κομάντος πολεμούν επίσημα με την ιδιότητά τους κατά του ρωσικού Στρατού!

Αυτό σημαίνει, απευθείας εμπλοκή και πόλεμο κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σημαίνει επίσης, πως όποια επιτυχία είχαν οι Ουκρανοί είναι γιατί, σχεδιάστηκε από τους Δυτικούς (άμεσα, όχι έμμεσα), χρησιμοποιήθηκε δυτικός οπλισμός και το δίκτυο πληροφοριών από δορυφόρους και ΝΑΤΟϊκές υπηρεσίες και ίσως τελικά και όσοι πολέμησαν στο έδαφος να μην ήταν εξ ολοκλήρου Ουκρανοί.

Άλλωστε το έχει παραδεχτεί σε βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το euroweeklynews.com ο Αυστριακός συνταγματάρχης Markus Reisner σε ερώτηση δημοσιογράφου, για το ποιος θα χειρίζεται τα εξελιγμένα δυτικά οπλικά συστήματα που θα παραδοθούν στην Ουκρανία και αν θα μεταφερθούν ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες.

Εξήγησε με απλά λόγια πως «δεν χρειάζεται να στείλουμε στρατιώτες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, απλά βγάζω την στολή μου υπογράφω ένα συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας και πάω στην Ουκρανία καθώς δεν είμαι πλέον μέλος των αυστριακών ενόπλων δυνάμεων αλλά ένας μισθοφόρος».

Σε ότι αφορά την σύνθεση των 97 στελεχών των Ειδικών Επιχειρήσεων, είναι 14 Αμερικανοί, 15 Γάλλοι, 17 Λετονοί, ένας Ολλανδός και… 50 Βρετανοί SAS.

Οι Βρετανοί γενικά έχουν την μερίδα του λέοντος σε ότι αφορά το ποια χώρα είναι πιο εχθρική προς την Ρωσία, πολλές φορές ξεπερνούν ακόμα και τους Αμερικανούς.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »