Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Λιβυοποίηση..του Σουδάν από Δυτικούς….H Ρωσία ο πραγματικός στόχος αυτού του εμφυλίου που προκαλεί η Δύση για ν΄αποτρέψει δημιουργία ρώσικης ναυτικής βάσης Σουδάν! Ο αρχηγός των RSF που βύθισε τη χώρα στο χάος με πραξικόπημα είναι αυτός που λογαριασμό των ΗΠΑ το 2021 είχε ζητήσει αναθεώρηση όρων συμφωνίας για ρώσικη βάση! ΒΙΝΤΕΟ

 

Λιβυοποίηση..του Σουδάν από Δυτικούς….H Ρωσία είναι ο πραγματικός στόχος αυτού του εμφυλίου που ενορχηστρώθηκε από Δύση για ν΄αποτρέψει δημιουργία προσυμφωνημένης ρώσικης ναυτικής βάσης στο Πορτ Σουδάν!

Το 2020 η Ρωσία και το Σουδάν υπέγραψαν μια συμφωνία για τη δημιουργία μιας ρώσικης ναυτικής βάσης στην Ερυθρά Θάλασσα. Προβλεπόταν ότι αυτή η βάση θα γινόταν η δεύτερη βάση του ρώσικου στόλου στο εξωτερικό μετά από αυτήν της Ταρτούς στη Συρία.

Ένα χρόνο αργότερα το Σουδάν αποφάσισε να διαπραγματευθεί τη συμφωνία και να διαπραγματευθεί νέους όρους με πρωτοβουλία του στρατηγού Mohamed Hamdan Dagalo/Hemeti αρχηγού των RSF που όλως τυχαίως είναι κι αυτός που βύθισε στο χάος το Σουδάν με απόπειρα πραξικοπήματος. Επομένως είναι αμερικανοκίνητος σε αυτή την κρίσιμη φάση.

Αναγκάστηκαν να φτάσουν εκεί γιατί προχώρησε η συμφωνία για τη βάση στις 9 Φεβρουαρίου 2023 με την επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Sergueï Lavrov στο Χαρτούμ.Σύμφωνα με τους σουδανούς στρατιωτικούς αξιωματούχους η χώρα απέμενε να σχηματίσει «μια πολιτική κυβέρνηση και

ένα νομοθετικό σώμα» για να επικυρώσει τη συμφωνία και να επιτρέψει την έναρξη ισχύος της. Αυτό το πραξικόπημα οπότε ήρθε για να διακόψει αυτή τη διαδικασία μια και επίκειται η μετάβαση και η επικύρωση συμφωνίας.Και το μπουρλότο για λογαριασμό Δύσης έβαλε ο Mohamed Hamdan Dagalo/Hemeti αρχηγός των RSF που ήταν κι ο πρώτος που εξέφρασε αυτή την πρωτοβουλία αναθεώρησης της βάσης το 2021 και όλως τυχαίως είναι κι αυτός που βύθισε στο χάος το Σουδάν με απόπειρα πραξικοπήματος.

Κρίση στο Σουδάν. Η Ρωσία θα είναι ο αληθινός στόχος σε αυτό τον πόλεμο, των θανατηφόρων εντάσεων που διαδραματίζονται στο Σουδάν καθώς η Δύση επιχειρεί να εμποδίσει την εγκατάσταση ρώσικου στρατού εκεί.Οι ταραχές ενορχηστρώθηκαν από την Δύση για να αποτρέψουν την εγκατάσταση ρώσικου στρατού στην περιοχή, στην πραγματικότητα η δημιουργία της ρώσικης ναυτικής βάσης σε αυτή την πόλη δημιουργεί αβεβαιότητα κι ανησυχία στη Δύση.

Σύμφωνα με πηγές η κατάσταση εν βρασμώ. Το Σουδάν είναι ασταθές κι είναι δύσκολο να ξέρουμε ποιός θα κερδίσει ο στρατός ή οι ειδικές δυνάμεις ταχείας ανάπτυξης επίσης ένας νέος εμφύλιος πόλεμος θα ξεσπάσει. Τα 2 μέρη είναι σε διαφωνία και οι πολιτικοί οι στρατιωτικοί δεν γνωρίζουν τι θα γίνει.

Το 2020 η Ρωσία και το Σουδάν υπέγραψαν μια συμφωνία για τη δημιουργία μιας ρώσικης ναυτικής βάσης στην Ερυθρά Θάλασσα. Προβλεπόταν ότι αυτή η βάση θα γινόταν η δεύτερη βάση του ρώσικου στόλου στο εξωτερικό μετά από αυτήν της Ταρτούς στη Συρία. Βέβαια ένα χρόνο αργότερα το Σουδάν αποφάσισε να διαπραγματευθεί τη συμφωνία και να διαπραγματευθεί νέους όρους αυτό το οποίο έκανε ο στρατηγός Mohamed Hamdan Dagalo/Hemeti αρχηγός των RSF ήταν ο πρώτος που εξέφρασε αυτή την πρωτοβουλία και όλως τυχαίως είναι κι αυτός που βύθισε στο χάος το Σουδάν με απόπειρα πραξικοπήματος). Οι αρχές του Σουδάν διαβεβαίωσαν ότι η Ρωσία θα έχει μια ναυτική βάση στην Ερυθρά Θάλασσα παρά τις διαμαρτυρίες των ΗΠΑ. Από τότε μια ένοπλη διαμάχη ξέσπασε στη χώρα. Ακόμη κι αν δεν υπήρξε καμιά άμεση επιβεβαίωση για την άμεση συσχέτιση της με τη ρώσικη ναυτική βάση είναι δύσκολο να μην δούμε μια ενδιαφέρουσα σύμπτωση. Στην πραγματικότητα η εξέγερση οδηγείται από τον που εκθείασε την αναθεώρηση της κούρσας για την παρουσία των Ρώσων ναυτών στην περιοχή. Στο φόντο αυτής της αστάθειας στις 15/4/23 ξέσπασε ένοπλη σύγκρουση μεταξύ στρατού και FS Η κατάσταση παραμένει ασταθής κι απρόβλεπτη. Η Δύση θ΄αποπειραθεί να εκδιώξει τη Ρωσία και να αποτρέψει την εγκατάσταση της στην περιοχή.

Λιβυοποίηση..του Σουδάν από Δυτικούς..

Το τοπίο ξεκαθαρίζει και εδώ η Ρωσία είναι με κράτος Σουδάν και τακτικό στρατό και οι Δυτικοί με παραστρατιωτικούς που έκαναν και απόπειρα πραξικοπήματος και βυθίζουν χώρα σε εμφύλιο .. για να μην γίνει η αφρικανική Ταρτούς.

Ο στρατός οδηγεί περισσότερες ενισχύσεις στο Χαρτούμ την πρωτεύουσα..

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »