Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ. SILVER ALERT......ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ? Η ΓΡΙΠΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!!

 Nikos Fonias

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ.
SILVER ALERT......ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?
Η ΓΡΙΠΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!!

- Δείτε ποιες εβδομάδες έκαναν τα τεστ πέρυσι και ποιες εβδομάδες φέτος έκαναν τα ελάχιστα τεστ!

- Δείτε από που προέρχονταν τα τεστ πέρυσι ( μόνο νοσοκομεία ) και από που προέρχονται φέτος ( η πλειοψηφία από δίκτυο SENTINEL ).

Θυμίζω ότι η περίοδος έξαρσης της γρίπης ξεκινάει μέσα στο Δεκέμβριο και φτάνει μέχρι τέλος Μαρτίου.

Θυμίζω επίσης ότι, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ, γνωρίζουμε τα ποσοστά προστασίας του εμβολίου από τους ιούς της γρίπης!!!

Άρα πως ήταν τόσο σίγουροι ότι η γρίπη εξαφανίστηκε και έπαψαν να κάνουν μαζικά τεστ? Πως το γνώριζαν από το Σεπτέμβρη - Οκτώβρη ενώ δεν είχαμε μπει σε περίοδο έξαρσης και την ίδια στιγμή προέτρεπαν τον πληθυσμό να κάνει το εμβόλιο? Ενώ την ίδια στιγμή ο ΠΟΥ ήλπιζε να μην έχουμε ΚΑΙ ΕΞΑΡΣΗ ΓΡΙΠΗΣ?

Η απάντηση είναι ότι το γνώριζαν από 5/4/2020 ότι '' εξαφανίστηκε '' η γρίπη στην Ελλάδα. Τότε που εμφανίστηκε ο '' νέος '' κορωνοιός....ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ!

Μέσα σε λίγες ημέρες, κατάφερε (!!!!!!!!!!!!!!) ο '' νέος '' ιός να εξαφανίσει όλα τα στελέχη της γρίπης! Και από τότε ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ κοινότητα. Της γρίπης που δεν την '' μετρούσαν '' και τόσο καλά, αφού έκαναν λίγα τεστ και χρησιμοποιούσαν μαθηματικά μοντέλα για να υπολογίσουν τις επιπτώσεις της στον πληθυσμό!

Αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενα των Τσιόδρα - Κοτανίδου, η ΜΑΣΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗ ΓΡΙΠΗ!!!! Φορούσαμε μάσκα τότε?

Υ.Γ. Που είπαμε ότι μπορώ να πάω να κλείσω ραντεβού για να κάνω και τα 4 εμβόλια ταυτόχρονα?🙃🙃🙃







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »