Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Το CDC (Centers for Disease Control) έσβησε σε μια νύχτα 550.607 εγγραφές παρενεργειών των εμβολίων από τη βάση δεδομένων της

Ζούμε τα Σόδομα και Γόμορα. Παραποιούν τα παραποιημένα δεδομένα τους για τις επιπτώσεις των εμβολίων στους ανθρώπους. Ευτυχώς υπάρχει ο «μαθηματικός» της παρέας ο «WelcomeTheEagle» που κάνει καταπληκτική δουλειά.

Το άρθρο αυτό δεν είναι για όλους. Είναι για ανθρώπους που αγαπούν τα μαθηματικά και τους αριθμούς.

Τον «WelcomeTheEagle» τον παρακολουθώ εδώ και καιρό. Είναι απίστευτη η δουλειά που κάνει. Κατεβάζει τα δεδομένα (Datasets) από τους επίσημους κρατικούς οργανισμούς υγείας για οτιδήποτε αφορά τον ιό και τα περνάει σε δικά του συστήματα. Στη συνέχεια κάνει μαθηματικές (στατιστικές) αναλύσεις σε αυτά. Τα βίντεό του προκαλούν πονοκεφάλους. Δεν θα τα χαρακτήριζα εύπεπτα. Το κάνει όπως δηλώνει ώστε να παραδώσει κάποια στιγμή τη δουλειά του σε κάποιο δικαστήριο ώστε να

κλείσουν όλους αυτούς τους εγκληματίες ισόβια στη φυλακή (στην καλύτερη περίπτωση).

Κατεβάζει καθημερινά τα δεδομένα για τις παρενέργειες των εμβολίων από το CDC και τα συγκρίνει με αυτά της προηγούμενης μέρας. Με τον τρόπο αυτό διαπιστώνει τι «εξαφανίζεται» καθημερινά.

Ως τώρα παρατηρούσε τριψήφιους αριθμούς, πράγμα που θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι αποτελούσαν «διορθώσεις». Φυσικά τα δεδομένα που δημοσιεύει καθημερινά το CDC υποτίθεται ότι είναι ήδη ελεγμένα και έχουν ήδη αφαιρεθεί οι αναφορές που δεν σχετίζονται με τα εμβόλια ή είναι λανθασμένες.

Χθες όμως έσβησαν 550.607 αναφορές!

Όλα αυτά για να βγαίνουν στα κανάλια και να μας λένε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Ζούμε ιστορικές στιγμές.

https://tomsnews.io/post/2458

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ