Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Έκθεση της επιτροπής Ισραηλινών:καταστροφικές οι παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer.

Παρενέργειες σε κάθε κομμάτι στο ανθρώπινο σώμα.

Η Ισραηλινή Λαϊκή Επιτροπή (IPC), ένα πολιτικό σώμα που αποτελείται από κορυφαίους Ισραηλινούς εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας, δημοσίευσε μια έκθεση τον Απρίλιο σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer,  υποδεικνύοντας πως γίνεται ζημιά με αυτό,σε σχεδόν κάθε κομμάτι του ανθρώπινου σώματος. Τα ευρήματα είναι καταστροφικά σε κάθε πιθανό επίπεδο. Και η έκθεση αυτή είναι μια λεπτομερής έκθεση μεν που όμως επισημαίνει μόνο τα χειρότερα ευρήματα.

Η ετυμηγορία της Ισραηλινής Λαϊκής Επιτροπής είναι ότι «δεν υπήρξε ποτέ εμβόλιο που να έχει βλάψει τόσους πολλούς ανθρώπους». Η έκθεση είναι μεγάλη και λεπτομερής (διαβάστε την πλήρη έκθεση παρακάτω).

«Λάβαμε 288 αναφορές θανάτου κοντά στην ημερομηνία του εμβολιασμού (το 90% έως και 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό), το 64% ήταν άνδρες.»

Ωστόσο, η έκθεση αναφέρει ότι

, «σύμφωνα με στοιχεία που παρέχονται από το Υπουργείο Υγείας, μόνο 45 θάνατοι στο Ισραήλ σχετίζονται με εμβόλια.»

Εάν αυτοί είναι οι πραγματικοί αριθμοί, τότε το Ισραήλ (όπως μάλλον και οι περισσότερες χώρες)δεν κατάφερε, -η δεν ήθελε- να αναφέρει επίσημα τα πραγματικά (πειραματικά) του αποτελέσματα.

Ακούσαμε πολλά για τις σπάνιες παρενέργειες του εμβολίου AstraZeneca και περισσότερες από 300 περιπτώσεις θρομβώσεων που δηλώθηκαν στην Ευρώπη.

Εάν τα ευρήματα της IPC είναι αληθινά, τότε το εμβόλιο της Pfizer συνδέεται με περισσότερους θανάτους στο Ισραήλ από ό, τι το AstraZeneca σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι Γερμανοί επιστήμονες έχουν βρει την ακριβή διαδικασία (σε 2 βήματα) με την οποία το εμβόλιο AstraZeneca COVID-19 προκαλεί θρομβώσεις  στους λήπτες. Περιγράφουν μια σειρά γεγονότων που πρέπει να συμβούν στο σώμα πριν τα εμβόλια δημιουργήσουν αυτούς τους μεγάλους θρόμβους.

Εν τω μεταξύ, το CDC των ΗΠΑ και το FDA έχουν δώσει εκ νέου άδεια κυκλοφορίας στο εμβόλιο της Johnson & Johnson με την προϋπόθεση ότι θα περιλαμβάνει μια ετικέτα ασφαλείας που θα  προειδοποιεί ότι το εμβόλιο αυτό σχετίζεται με κινδύνους θρομβώσεων!

«Σύμφωνα με τα στοιχεία της Κεντρικής Στατιστικής Υπηρεσίας κατά τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2021, στο αποκορύφωμα της ισραηλινής εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού, σημειώθηκε αύξηση 22% στη συνολική θνησιμότητα στο Ισραήλ σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.»

«Στην πραγματικότητα, ο Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2021 ήταν οι πιο θανατηφόροι μήνες της τελευταίας δεκαετίας, με τα υψηλότερα συνολικά ποσοστά θνησιμότητας σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μήνες τα τελευταία 10 χρόνια».

Η IPC ​​διαπιστώνει ότι «μεταξύ των ηλικιακών ομάδων 20-29 η αύξηση της συνολικής θνησιμότητας ήταν η πιο δραματική. Σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, εντοπίζουμε αύξηση της συνολικής θνησιμότητας κατά 32% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. “

«Η στατιστική ανάλυση πληροφοριών από το Κεντρικό Στατιστικό Γραφείο, σε συνδυασμό με πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των εμβολιασμένων εκτιμάται σε περίπου 1: 5000. »

«Σύμφωνα με αυτήν την εκτίμηση, είναι δυνατόν να εκτιμηθεί ο αριθμός των θανάτων στο Ισραήλ που ήταν κοντά στον εμβολιασμό, από το σήμερα, σε περίπου 1000-1100 άτομα.»

Εάν αυτό πρόκειται για πραγματική στατιστική ανάλυση, τότε οι αριθμοί που αναφέρθηκαν από τις υγειονομικές αρχές του Ισραήλ είναι παραπλανητικοί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

«Υπάρχει μεγάλη συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των ατόμων που εμβολιάζονται ανά ημέρα και του αριθμού των θανάτων ανά ημέρα, στο εύρος έως και 10 ημερών, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες».

«Ηλικίες 20-49 – μια σειρά 9 ημερών από την ημερομηνία εμβολιασμού έως τη θνησιμότητα, ηλικίες 50-69 – 5 ημέρες από την ημερομηνία εμβολιασμού έως τη θνησιμότητα, ηλικίες 70 και άνω – 3 ημέρες από την ημερομηνία εμβολιασμού έως τη θνησιμότητα.»

Η IPC ​​αποκαλύπτει επίσης ότι «ο κίνδυνος θνησιμότητας μετά το δεύτερο εμβόλιο είναι υψηλότερος από τον κίνδυνο θνησιμότητας μετά το πρώτο εμβόλιο».

Αυτό δε αφορά μόνο τον κίνδυνο θανάτου, διότι σύμφωνα με τις αναφορές της IPC, «από την ημερομηνία δημοσίευσης της έκθεσης, έχουν συγκεντρωθεί 2066 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στην Επιτροπή Πολιτικής Έρευνας και τα δεδομένα συνεχίζουν να εισέρχονται».

Αυτές οι αναφορές δείχνουν βλάβες σε σχεδόν κάθε σύστημα του ανθρώπινου σώματος. Η ανάλυσή μας διαπίστωσε σχετικά υψηλό ποσοστό παρενεργειών που σχετίζονται με την καρδιά.

Το 26% όλων των καρδιακών επεισοδίων εμφανίστηκε σε νέους έως την ηλικία των 40 ετών, με τη συνηθέστερη διάγνωση σε αυτές τις περιπτώσεις να είναι η μυοκαρδίτιδα ή η περικαρδίτιδα.

Επίσης, παρατηρήθηκε υψηλό ποσοστό μαζικής κολπικής αιμορραγίας, νευρολογικής βλάβης και βλάβης στο σκελετικό σύστημα και το δέρμα

«Πρέπει να σημειωθεί ότι ένας σημαντικός αριθμός αναφορών παρενεργειών σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με υπερπηκτικότητα (έμφραγμα), έμφραγμα του μυοκαρδίου, εγκεφαλικό επεισόδιο, αποβολές, μειωμένη ροή αίματος στα άκρα, πνευμονική εμβολή.»

Διαβάστε την περίληψη της έκθεσης της IPC στα Αγγλικά παρακάτω.

Δείτε εδώ την έρευνα σε pdf

πηγή

2 σχόλια:

  1. COVID Vaccine Injury Reports Among 12- to 17-Year-Olds More Than Triple in 1 Week, VAERS Data Show

    https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-data-reports-injuries-12-to-17-year-olds-more-than-triple/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=ab9fa6ae-d707-4064-8c82-e9edb1a229a6

    σύμφωνα με τα δεδομένα του VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) (Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων) μέσα σε 1 εβδομάδα τριπλασιάστηκαν (!!!) οι αναφορές τραυματισμών από τα εμβόλια κατά του covid-19 σε παιδιά και εφήβους μεταξύ 12-17 ετών.


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθειες για το 5G που δεν λένε .


    https://ideografhmata.blogspot.com/2021/05/5g.html


    Δεν είχα συνδέσει το όλο ζήτημα του 5G με τα εμβόλια που θέλουν σαν κολασμένοι να κάνουμε από τον Νοέμβρη του 2020 μέχρι και τώρα και δε σκοπεύουν να ησυχάσουν μέχρι να τα κάνουμε όλοι... Γιατί? μήπως διότι τα νανοσωματίδια που μπαίνουν σε κάθε οργανισμο που εμβολιάζεται, μπορεί να εξυπηρετούν και την εφαρμογή του πλήρους ελέγχου μας (σωματικού και νοητικού)? Πώς? μα με την μεγάλη πιθανότητα να εξυπηρετούν τα νανοσωματίδια αυτά, τη σύνδεσή μας με το 5G το οποίο ξετυλίγεται στον πλανήτη με ταχύτητα και θα έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή μέχρι το 2022 όπως σαφώς ειπώθηκε στο βιντεο. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος που μας μένει για να αντιδράσουμε απέναντι στην προοπτική του πλήρους σωματικού και νοητικού ελέγχου μας, λιγοστεύει απελπιστικά. Με τις υγείες μας...

    ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ 5G ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ???????
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »