Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Φυσιολογικός ορός αντί για εμβόλιο Pfizer σε εμβολιαστικό κέντρο της Γαλλίας!

 Η παρακάτω είδηση δεν είναι καινούργια, το περιστατικό συνέβη τέλη Απριλίου και δημοσιεύθηκε στο rt στις 24/4. Τη μεταφέρουμε διότι είναι ένα πολύ περίεργο συμβάν, τόσο για το πώς είναι δυνατόν να μπερδευτούν τα εμβόλια της Pfizer (τα οποία, όπως ξέρουμε, διατηρούνται σε βαθιά κατάψυξη και προετοιμάζονται την ώρα του εμβολιασμού με πολύ συγκεκριμένη διαδικασία) με φιαλίδια φυσιολογικού ορού, όσο και για το πώς ακριβώς αντιλήφθηκαν το λάθος οι γιατροί την επόμενη μέρα...

**************************************

Δεκάδες άνθρωποι που επρόκειτο να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 με το εμβόλιο της Pfizer-BioNtTech έλαβαν αντί αυτού ένεση με φυσιολογικό ορό, ως αποτέλεσμα μιας ανεξήγητης γκάφας από Γάλλους ιατρούς.

Περίπου 140 άτομα που παρακολούθησαν το κέντρο εμβολιασμού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Reims στην

πόλη Epernay, 130 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Παρισιού, έλαβαν λανθασμένα ενέσεις την Τρίτη.

Οι ενέσεις περιείχαν κανονικό φυσιολογικό ορό, ο οποίος είναι ένα ακίνδυνο διάλυμα χλωριούχου νατρίου διαλυμένο σε νερό. Μπορεί να εφαρμοστεί εξωτερικά για να καθαρίσει πληγές και να βοηθήσει στην ξηροφθαλμία, ή μπορεί να χορηγηθεί με ένεση για τη θεραπεία της αφυδάτωσης, μεταξύ άλλων καταστάσεων. Συνεπώς, το σφάλμα δεν αναμένεται να έχει σοβαρές συνέπειες για την υγεία.

Οι ιατροί συνειδητοποίησαν το λάθος τους την επόμενη ημέρα και ήρθαν γρήγορα σε επαφή με όσους είχαν λάβει εμβόλια με απλό φυσιολογικό ορό αντί για εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Οι ασθενείς κλήθηκαν να μιλήσουν με έναν γιατρό που θα μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους και να κλείσουν ένα νέο ραντεβού για τον εμβολιασμό.

Ορισμένοι από αυτούς τους ασθενείς έλαβαν τα πραγματικά εμβόλια Covid-19 την Παρασκευή, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τα μέσα της εβδομάδας για να εμβολιαστούν τελικά, ανέφερε το France Bleu.

Οι υγειονομικές αρχές δήλωσαν ότι διερεύνησαν το περιστατικό, αλλά δεν εξήγησαν πώς ήταν δυνατόν να γίνει ένα τέτοιο λάθος. Ένας ειδικός ιατρός ανέλαβε να παρακολουθεί τη διαδικασία εμβολιασμού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρεμς για να διασφαλίσει ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά, πρόσθεσαν. 

Πηγή: rt.com

Μαντάτα

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »