Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Μάθε παιδί μου γράμματα αλά γαλλικά. Άνανδρη επίθεση κατά μαθητών με γκλομπ και δακρυγόνα στο Παρίσι..Σπάνε τις καταλήψεις..Αντί για βέργα γκλομπ: το νέο πρόγραμμα αντιαυταρχικής εκπαίδευσης της ΕΕ……ΒΙΝΤΕΟ

 

Μάθε παιδί μου γράμματα αλά γαλλικά. Άνανδρη επίθεση κατά μαθητών με γκλομπ και δακρυγόνα στο Παρίσι..Σπάνε τις καταλήψεις δια βίαιης καταστολής υπό την μη κάλυψη των ΜΜΕ. Αντί για βέργα γκλομπ. το νέο πρόγραμμα αντιαυταρχικής εκπαίδευσης της ΕΕ……Επεισόδια στο λύκειο Victor Hugo, συλλήψεις…Οι μαθητές στηρίζονται από τους καθηγητές τους που ήταν στην α΄γραμμή για να τους προστατεύσουν. Αστυνομική επιχείρηση να σπάσουν την κατάληψη και στο λύκειο Sophie Germain κι στο Λύκειο Charlemagne..

Έκτροπα στις μαθητικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία. Από τη Δευτέρα και ως σήμερα σύμφωνα με το MNL, « πάνω από 200 Λύκεια τελούν υπό κατάληψη ή είναι σε μπλόκο ελεγχόμενο » σε Paris, Lyon, Grenoble, Bordeaux, Montpellier, Perpignan,Μασαλία και

σε άλλες μεγάλες πόλεις Γαλλίας .Καταλήψεις .Η αστυνομία επιχειρεί και πολλές φορές συγκρούεται με μαθητές. Συλλήψεις, δακρυγόνα..

Μικρός Μάης..Μαθητική Εξέγερση στη Γαλλία, επεισόδια για εξετάσεις baccalauréat.Πάνω από 200.000 υπέγραψαν μια διαμαρτυρία “για να γίνουν οι απολυτήριες εξετάσεις με contrôle continu “,λόγω έλλειψης προετοιμασίας και ανισότητα ευκαιριών λόγω μέτρων covid19.

Image
Grenoble. σήμερα λύκειο Eaux Claires υπό κατάληψη

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.