Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Νο 2.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Νο 2.

ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΓΡΙΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!

ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ. Όπως δε δείχνετε και εσείς στους ασθενείς!!!!
Όλα αυτά έχουν ανέβει πάλι στον τοίχο μου, δεν είναι η πρώτη φορά!

Μας είπε λοιπόν ο κύριος Τσιόδρας και η Κα Κοτανίδου ότι η μάσκα εξαφάνισε τη γρίπη! Ούτε ο εμβολιασμός, ούτε το lockdown!!! Η μάσκα!

ΜΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΟΔΡΑ, super star της λοιμωξιολογίας, ΣΎΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ( που είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την επιτήρηση της γρίπης και όχι μόνο ) η γρίπη εξαφανίστηκε την εποχή ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΑΣΚΑ!!!

Είχαμε και το ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ της ΓΡΙΠΗΣ 5/4/2021 και σας κάλεσα να παρευρεθείτε, αλλά δεν μας τιμήσατε!!! Το ξεχάσατε?

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 14η: 30/3/2020 - 5/4/2020 !!!! ΜΗΔΕΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!!!!

Και την 15η,16η,17η,18η,19η,20η εβδομάδα του 2020, τα κρούσματα παρέμειναν ΜΗΔΕΝ. Ενώ τις αντίστοιχες εβδομάδες του 2019, έβρισκαν θετικά τεστ!!!! Στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει τις εβδομαδιαίες αναφορές....

Για να θυμηθούμε πάλι τις ημερομηνίες ( με κάποια επιείκεια γιατί πέρασε καιρός, μπορεί να κάνω λάθος 1-2 μέρες ).

26/2/2020 : Πρώτο θετικό τέστ SARS-COV-2 στην Ελλάδα.
10-11/3/2020: Κλείσιμο σχολείων.
17-18/3/2020: Ολικό lockdown.

Για κοιτάξτε λίγο και τις ημερομηνίες από τις εκθέσεις του 2020, καθώς και πόσο απότομα έπεσαν τα τεστ που έκαναν!! Από τις 26/2 που είχαμε το πρώτο '' κρούσμα '' του '' νέου '' ιού μέχρι τις 5 Απριλίου που '' εξαφανίστηκε '' επίσημα η γρίπη μεσολάβησαν περίπου 38-39 ημέρες! Οι μισές περίπου εκτός lockdown και οι μισές σε lockdown!

Μας λένε δηλαδή ότι, ο '' νέος '' ιός εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα που επικράτησε 4 υπότυπων της γρίπης μέσα σε τόσες λίγες μέρες? Μεταξύ των οποίων των 2 '' φονικότερων '' Η1Ν1 & Η3Ν2?

Κοιτάξτε πόσα τέστ έκαναν την ΚΡΙΣΙΜΗ εβδομάδα 11/2020 και πόσα την εβδομάδα 12/2020! Και συγκρίνετε τις αντίστοιχες εβδομάδες το 2019! Θυμίζω ότι η γρίπη το 2020 ήταν σε έξαρση σε σχέση με το 2019!

Όλα τα τεστ είναι από ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, που οι άνθρωποι συνέχιζαν να πηγαίνουν με ΓΡΙΠΩΔΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!

Το σίγουρο είναι ότι η μάσκα ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ τη γρίπη!!!

Εεεεεεε κύριε Τσιόδρα? Πάλι ΡΟΥΑ ΜΑΤ έκανα?










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »